in ,

Naakt in het openbaar

What do you think?

12 Points
Upvote Downvote

8 Comments

Leave a Reply
  1. Nou, nou dames. Dat ziet er allemaal weer veel belovende uit. Ik zou jullie wel een voor een willen beffen en daarna met mijn edele heer naar binnen. Hmmmmm, bij de gedacht al gaat mijn edele heer in de houding staan.

  2. Het is al eens eerder in de reacties gezegd, maar die reacties op deze site zijn volgens mij steeds van het zelfde gefrustreerde mannetje…. Man die reacties geven me de nare kriebels. Hoe toch eens op met steeds vertellen wat er met je gebeurd of wat je graag zou willen doen met de dames in kwestie.

  3. gewoon echt tof Ik wil ook graag een foto van mijn vrouw zo een 54j man uit Maldegem gehuwd met een knappe jongedame;

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meiden spelen met zichzelf

Vrouwen zwanger naakt