in , ,

Voor Arie… Wicked Tanja

What do you think?

65 points
Upvote Downvote

63 Comments

Leave a Reply
 1. Die wil ik!…… Die wil ik!….. 🙂
  Jeetje, wat een heerlijke vrouw, die zou ik graag willen verwennen, sterker nog…., ze mag mij verwennen…. 😉

 2. Wat een fantastische mooie vrouw. Wat een figuurtje! Wat een zwoele geile blik in haar ogen. Zo’n vrouw maakt iedere gezonde man gek!

 3. Wóóóów !!!! Dank en diepe buiging voor deze foto’s.
  Wat een prachtig lief poppetje.
  Haar ogen doen mij smelten…..ik ben verliefd!!!!!
  Ik vind haar echt perfect.
  Ik had al een aantal foto’s gevonden op deze site, maar elke nieuwe is vanaf nu voor mij een ‘must’.

  • Ik weet niet wat men op foto nr. 9 met haar kut wilde bereiken, maar het photoshoppen lijkt me hier behoorlijk mislukt.
   Jammer, verder een heerlijke vrouw om te zien.

 4. Wat een lief snoetje,wat moet haar man zich gevleid voelen,om elke dag als hij van zijn werk thuis komt dit lekkere opwindende snoetje te kunnen zien. Je gaat toch met 200 km naar huis rijden na je werk om snel dit snoezenpoesje te knuffelen bij een glaasje wijn)

 5. Ben er nu achter gekomen dat ze minder ‘onschuldig’ is dan ik dacht. (zat te denken aan een lief prachtig ‘huisvrouwtje’) De foto’s zijn niet van recente datum, maar daar wordt ‘mijn’ plezier niet minder van. Wat een kanjer!!!!

 6. Arie 1 ik voel me ook aangesproken Arie ,maar ze misstaat niet in deze Rubriek
  Voor Arie… Wicked Tanja en dank aan Vinnie Villain ze begint met jeugdige foto”s no 7 daar is ze ook prachtig lekker geil

 7. Hoi Arie, Ik voel mij absoluut niet aangesproken hoor, zeker niet in negatieve zin, als je doelt op mijn opmerking dat de foto’s niet van recente datum zijn. Of mis ik iets? Ik dank uiteraard ook Vinnie, want ik ben op het internet al heel veel foto’s van haar tegen gekomen. Héééérlijk !!!!! Ik ga weer verder met zoeken…..

  • ik voel me aan gesproken door de tekst Arie 1
   Voor Arie… Wicked Tanja
   maar in positieve zin ,Vinnie bedankt zal ik maar zeggen dan

 8. Ja, mooi is ze maar… zo te zien heeft ze wel plastic borsten.
  Beetje te bol aan de bovenzijde, ook als ze niet in het bhtje gevangen zitten.

  • Aha, een mede-kenner… Likt mij ook dat er iets aan is gesleuteld/opgevuld, maar dat is wel vakkundig gedaan! Een definitief oordeel zal ik geven nadat ik ze heb bevoeld. [en dat zál me toch een straf wezen ;-)]
   Mooie foto’s van een mooie lekkere meid! En óók al schijnen ze al ‘wat ouder’ te zijn, Arie is volgens mij een lucky bastard…

  • Is dat zo erg? Ook natuurlijke tieten zijn niet symmetrisch of bungelen op exact dezelfde hoogte! Dit zijn mooie boobies, nauwelijks van ‘puur natuur’ te onderscheiden.

 9. Ik kom nog steeds met enige regelmaat lekker klaar als ik naar haar kijk, ook al zijn het geen recente foto’s meer. Bij foto 11 heb ik al menig keer haar kutje gelikt tot de blaren op mijn tong stonden, maar als de wekker afloopt kan de realiteit weer keihard m’n droom verstoren. Maar samen met Jodi West zijn deze 2 dames mijn absolute ruk toppers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meiden onder elkaar

Kutjes close up #37