in , ,

Buiten seks

What do you think?

60 Points
Upvote Downvote

47 Comments

Leave a Reply
 1. Daar is het super weer voor no 5 een lekker lik plaatje dat wil ik wel overnemen van de jonge lik dame.Het laatste plaatje is ook voelwerk en pijp werk . Lekkere serie Vinnie bedankt man .

  • Dan moet je wel van heel goede Huissen komen en niet na een half uurtje klaar zijn. Ik heb ooit een keer met een stel ge date maar het was eerder een vrouw vrouw date omdat de man iets te snel te opgewonden raakte. Als ik een man voor mijzelf alleen heb dan voel je dat toch iets eerder aan en weet ik het wel aardig te rekken

   • zucht Patricia nu prikkel je me toch wel weer.. naaktstrand en bakfiets en nu ook nog trio… Blijf het zeggen ooit komt die dag dat mijn bakfiets de afstand tussen ons overbrugt. Ik je meeneem naar het strand en dan blozend voor je sta en niet weet wat te zeggen..

    btw heb je gemist

    • Ja Dirk ik was het een beetje zat dat bij elk berichtje dat ik stuur iets moet bewijzen Door foto’s te moeten sturen. Maar kon het toch niet laten weer te reageren hi hi xxx

     • Whahah ruilen we van naam:P.. maar fijn dat je er toch nog steeds bent . Vnden we wel een andere manier om te kletsen. knuffel xx

 2. Eerlijk gezegd al lang niet meer op deze site geweest, eigenlijk wel jammer.
  Wordt er toch altijd nat van.
  Heerlijk… toch mannen??

 3. Heren pas op met het opgeven van je Email adres zoals ik zijn er velen die er gebruik van maken en zo ook de verkeerde mensen een virus is zo opgelopen dus pas op.

 4. Ik ben zelf uit de provincie Antwerpen streek Lier. Als er iemand ergens iets van plan is, mogen ze het altijd laten weten. Ik kom dan misschien wel kijken…of meedoen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Naaktstrand #30

Genieten van tieten #63