in

Swingers

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

35 Comments

Leave a Reply
  • Ieder zijn ding, wij zijn allemaal verschillend. Ankie geniet dan gewoon lekker van andere onderwerpen op deze site, denk dat deze site voor ieder wat wils heeft.

 1. Prachtig. Ooit ook een keer aangemeld op swingers site. Daar toch een lekker trio met 2 rijpe dames aan overgehouden.
  Ik kan hier enorm van genieten. Jammer dat swingen in Nederland nog steeds een taboe is.

 2. Heb ooit een keer een triootje gedaan met 2 vrouwen. Geloof niet dan één van ons drieën iets tekort geschoten is, maar ik had moeite om mij te concentreren.
  Heb toch liever één vrouw om aandacht aan te schenken dan twee tegelijk.
  Je komt toch ogen, vingers, een tong en een pik te kort om het zo te zeggen.
  Dus ja….ieder zijn ding, maar ik hou het maar bij één.

  • Met zijn tweeën kun je beter op de andere concentreren 😉 , Veel plezier in het friese, groeten uit “Limbo”

  • Vraag eens naar haar fantasieën? En praat er dan eens over, ook over wat jouw fantasieën zijn. Wat een trio betreft. Wil je mmv of vvm? Ik zou nl niet gelijk beginnen over een trio me een andere vrouw erbij. Maak een mooi gesprek van en wie weet..

 3. Hoi Philippe, Helaas kan ik je daar niet bij helpen, ben al blij als ik eentje heb 🙂 Misschien weten andere wel een tip voor je????

 4. Ik heb inmiddels twee contact met een zeer charmant echtpaar,maar de beste man kan zijn vrouw alleen niet aan,door mijn werk heb ik Bert leren kennen een gefingeerde naam en Charlotte idem dito. Bert spreek ik dan op mijn werk en hij smeekt mij bijna letterlijk om het weekend langs te komen. Maar ook voor mij is het heavy kan ik zeggen,ondanks ik zeer potent ben,maar Charlotte blijft aandacht vragen tot ze weer een beurt krijgt. Ik heb Bert nu ook geadviceerd er een derde man bij in te betrekken. Dat werken wij nu samen uit maar moet goed geschapen zijn zeker boven de 19 cm en stoor uiterlijk. Dan word ze in alle openingen gevuld reken maar.

 5. He Tess wat attent van je,erg bedankt voor jouw info,weetje Charlotte durft dat niet gezien zij een nogal belangrijke baan heeft is ze bang herkend te worden. Maar ik heb Bert voor gesteld ze kan geblinddoekt samen met ons eens gaan dan loopt ze dat risico zeker niet, wij hadden het al eens besproken.Maar ze heeft meer nodig dan alleen wij met ons twee aan kunnen. Nymf ja bijna zeker weten. Gisteravond werd ik nog door Bert gevraagd of ik alsjeblieft wilde komen,ik ben gegaan en drie keer met een heftig voorspel was het weer 01.00 dat ik thuis was,ik heb een leuke click met hun beiden echt een gouden vent,arme man maar ik heb genoeg idee,en dus wij komen er wel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onder het rokje kijken bij vrouwen zonder slipje

Geniet live van de lekkere Arishaa