in ,

Met de benen wijd

What do you think?

81 Points
Upvote Downvote

123 Comments

Leave a Reply
 1. Als je een gezonden man bent zit je toch niet te wachten op een vrouw van 60 + die iedereen foto’s van haar kut loopt rond te sturen

 2. Anoniem, vrouwen van 60 + kunnen een mooie kut hebben, waarom niet. Ik heb die van jongere vrouwen gezien, soms toch een ramp. Toch vol trots getoond. Wat het rond sturen van foto’s van sommige dames betreft, helemaal mee eens. Niet normaal, maar blijkbaar is daar toch behoefte aan. tja wie zijn wij dan.

 3. Tuurlijk karel mee eens maar het draait voor mij om het hele plaatje niet alleen om een kut maakt voor de meesten hier niet uit als het maar een kut heeft best triest

 4. En als je als vrouw eens reageert dat dan wil iedereen gelijk foto’s en willen ze een foto van de lul op sturen dat zijn geen mannen maar een soort zedendelinquenten

 5. Lieve Yoka, je krijgt veel shit overheen, maar ik heb je goddelijke lichaam gezien, en je lekkere kutje, ik zou een moord doen voor een vrouwtje als jou. Groetjes van Dorus, Venlo [email protected] Stuur nog maar een aantal lekkere foto s lieve schat !!

 6. jongens/mannen: ik blijf voortaan wel weg van Naaktkrant, de rubriek rijpe vrouwen is hier de best bekeken rubriek en ik hoop dat ook ik daar een bijdrage aan heb geleverd door met lef mijn rijpe naakte lijf te laten zien. Er zijn altijd mannen/jongens die hier voornamelijk zijn om kritiek te leveren en dat mag, dat is democratie en dat is het forum Naaktkrant. Er zijn echter ook mensen die er plezier in scheppen om ongefundeerd iemand af te branden en ook dat mag, maar ik heb daar geen zin meer in. Veel plezier nog met jullie Naaktkrant, het ga jullie goed.
  Yoka.

 7. Yoka is een vrouw met ‘ballen’, naaktkrant zou meer van dit soort volgers moeten hebben.
  Waarom zijn er toch overal klojo’s van het type Anononiem, die met hun grote bek en ranzig taalgebruik de sfeer moeten verzieken. Yoka is niet de eerste vrouw die hier word afgebrand en zal helaas oon niet de laatste zijn.
  Het respectloze taalgebruik, de minachting naar de medemens en het opgepompt haantjsgedrag heeft veel overeenkomst met de pestertjes in een schoolklas.
  Yoka, ik heb veel respect voor jou. Jij hebt de vernederingen aan jouw adres steeds met rechte rug ontvangen en op een respectvolle en directe manier beantwoord.
  Huib, [email protected]

 8. Gert, jij behoort tot dezelfde groep hufters.
  Als de volgers van deze site alleen maar uit personen zoals jullie zou bestaan, wie zouden jullie dan op de korrel willen nemen.
  Huib

  • Ik zit hier al veel langer op naaktkrant als jij, dus hou je achterlijke commentaar voor jou, ga weer naar die steen heen waaronder jij vandaan komt.
   Anoniem geeft een eerlijk commentaar wat door sommigen niet goed word begrepen.

 9. Vinnie, die Gert en Anoniem moet je hier gewoon verwijderen. Dit zijn enkel gefrustreerde onbehouwen lompe jongetjes, geen mannen. Blijkbaar vinden ze het leuk om mensen brutaal en onbeschaamd te kwetsen. Zoiets doe je gewoon niet. Niemand is verplicht om de foto’s van Yoka te bekijken als ie daar zelf niet om vraagt toch ? Degelijk respectloos gedrag kan nooit getolereerd worden. Wat een zieligaards zeg.

  • Rimau wie is er hier zielig? Ik denk die rukkers die als er een dame reageert smeken om foto’s. En yoka wordt niet beledigd maar er wordt enkel gezegd dat ze geen mooie kut heeft. En niet de moraalridder uit te hangen

 10. Anoniem je bent een eikel je vrouw moest eens weten dat je hier op zit te kijken en zeg nou niet ik heb geen vrouw want ik weet toevallig wie je bent dus ik kan je ook bekend maken met adres en al

 11. Haha die pluske66 hebben ze je laten vallen bij de geboorte als je hier je geen naam in vult geeft hij gewoon anoniem aan eikel

 12. Jongens jongens laat mekaar toch met rust.Er is al genoeg ellende op de wereld.
  vinnie zorgd voor leuke geile foto en dan krijg dat gezeik naar elkaar toe.
  STOP DAARMEE AUB

 13. Helemaal mee eens Renate! Ben respectvol naar elkaar dat is toch niet zo moeilijk? Smaken verschillen nou eenmaal (gelukkig maar). Een mening geven is niet erg maar ga elkaar nou niet beledigen of afkraken. Ik vind Yoka wel een lekkere dame maar als ik dat niet zou vinden respecteer ik andere meningen en ga niet de rest afzoeken!

 14. Wat een zeikerds allemaal hier zeg geniet van de mooie plaatjes en hou je frustraties lekker voor je zelf of pleur lekker op naar een andere site

  • Klopt, maar laat aub iedereen dan stoppen met smeken om naaktfoto’s vsn ouwe afgelebberde wijven die hier ook komen.. Daar zijn chatsites voor…

   • Berry aub…stop met praten en typen. Het heeft geen meerwaarde en interesseert ons niet wat jij denkt.
    Go anoniem. Go Gert. Go Jeffrey

    • Anoniem, Gert en Jeffrey, de hypocriete drieling van Naaktkrant, die graag willen bepalen wat hier wel of niet mag.
     Je mag niet aan iemand om foto’s vragen, want dan ben je een vieze rukker, echter hebben deze drie mij hun e-mail adres gegeven en foto’s aan mij gevraagd en gekregen, hoe hypocriet ben je dan ??? Je mag hier kijken, reageren en ook om foto’s vragen, nergens staat dat dat niet mag en jullie maken dáár net zo goed gebruik van, evenals anderen.
     Naaktkrant is van iedereen en er horen hier niet een paar gastjes te zijn die hier gaan bepalen wat wel of niet toegestaan is.

     • Yoka jij durft te beweren dat ik een naakt foto aan jou hebt gevraagd ik wist het al maar je bent echt in de war

     • dan kun je dus ook niet over mijn kut oordelen, als je dat nog nooit gezien hebt, beetje dom Anoniem….

  • Diepe zucht… Je bent niet goed wijs. Heb je ooit haar foto’s gezien of lul je maar wat? Ze is een overrijpe dame met een nog rijpere kut. Zo rijp dat hij al bijna vergaat.

    • Mis… Ik hebje idd gemaild maar nooit terug gestuurd wat ik er van vond… Omdat het niet om aan te zien was je blubberbuik en vadsige reet. Btw. Jij zou hier toch niet meer komen?!

     • hierbij een paar reacties van hypocriete Jeffrey, nadat hij mij om foto’s had gevraagd, ja, hij wel….
      9-10 / lekker hoor Yoka, heb je nog meer, ook van Petra? of van jullie samen…
      9-10 / lekker hoor. Superkutje.
      likjes Jeff.
      15-10 / jij mag er zeker zijn met je geile rijpe kutje.
      Stuur eens wat geile foto’s van je open kutje en kontje…
      likjes Jeff.
      16-10 / heerlijk….
      Hypocriet is schijnheilig Jeffrey Blom en hypocriete mensen zijn ook vaak onzekere mensen…

     • Nou Jeffrey je bent inderdaad een hypocriet. Eerst ophemelen en foto’s vragen en dan afzeiken.

     • Vraag jet bevolkingsregister eens op bij je gemeente Yoka, en kijk eens hoeveel Jeffrey’s daar alleen al wonen. Geloof me, ik heb 1x om je foto’s gevraagd maar nooit jou opgehemeld. Zoals iemand al eerder zei, heb je kou gevat ofzo? Het was vast een andere Jeffrey. Ik vind jou niks en zal daar dus niet hypocriet in zijn.

 15. Hey anoniem er komen hier mensen die er lol aan hebben elkaar fotoos te sturen, oud of jong wat kan het jou schelen?

 16. Yoka maakt mij het uit wat jij hier allemaal uit spookt maar als je mannen gaat aanmoedigen dat ze lullen en sperma wil en likken dan maak jij van een mooie site een hele vieze site

  • ach stumper, ik moedig niemand aan en vraag nooit ergens om, zie al mijn commentaren en ook al zou ik dat wel doen, dan is het aan Vinnie om mij of mijn commentaren te verwijderen en is het niet aan jou om dingen over mij te schrijven die je niet waar kan maken, omdat je mij nooit gezien hebt.

 17. Moet je horen oude geit je hebt toch wel door dat de verschillende onder de naam anoniem zijn he of is het zo dat door dat je de hele dag met je broek om laag loopt om foto’s van je doos te maken je een kou hebt op gelopen die naar je hersenen is geslagen

 18. Je moet toch wel heel wijnig in je leven mee hebben gemaakt om warm te lopen van een vrouw de de kut aan prijst als rijp kutje wat een afknapper yoka is de bedoeling dat we geil worden van de naakt krant niet dat we weg trekkers krijgen

 19. Laat ik een ding klaar stellen hier ik heb hier geen maatjes of vrienden, maar een eerlijk antwoord kan ik heel erg waarderen en dat is wat anoniem doet, en Yoka waarom ben je nog hier

 20. Tjongejonge wat een spelfouten hier, aan de lopende band!! Het restantje hersenen wordt haast niet gebruikt door jullie omdat jullie te druk of te geil zijn met elkaar zwart maken en smeken om prehistorische naaktfoto’s van een zekere dame…

 21. Yoka laat je niet op stang jagen meid ze zijn zoveel niet waard ze denken zo een man te zijn maar ze zijn kibbelende kids voor een speen leg jullie hand op jullie hoofd en bekijk je zelf eens en oordeel over een ander zoals jij geoordeeld zou willen worden

 22. Hee Yoka, laat je niet zo uit de tent lokken! Laat ze gewoon kletsen en maak lol met diegenen die jou wel netjes behandelen. Ik was wel blij met je foto en tsja, smaken en mensen verschillen. Helaas zijn er ook veel respectloze figuren hier…x

 23. Die sex op parkeerplaatse Berry met al die andere vieze mannetjes zit ik niet op te wachten maakt jou niet uit als het maar een hartslag heeft

 24. Haha is niet mijn ding hoor parkeerplaatssex maar jij weet ze vast wel te vinden lekker anonieme sex net als je hier anoniem bent

 25. Wat een gezeur allemaal hier. Laat ieder gewoon in z’n waarde.

  Ik lees weinig volwassen praatjes hier. Laten we gewoon genieten van alle foto’s die hier geplaatst worden.

  • Vinnie kan je hier geen einde aan maken en diverse personen ,sinds 25 september ben ik op vakantie geweest en ook nog een operatie gehad ,voor 25 september was dat afzeiken van personen bijna niet aan de orde .Het loopt echt de spui gaten uit ,ik zie graag dames van Jong tot ouder in de rubrieken die je presenteer aan ons van de 108 reactie tot nu zijn er meer dan 30 af zeik reacties

 26. Vinnie kan je hier geen einde aan maken en diverse personen te blokkeren sinds 25 september ben ik op vakantie geweest en ook nog een operatie gehad ,voor 25 september was dat afzeiken van personen bijna niet aan de orde .Het loopt echt de spui gaten uit ,ik zie graag dames van Jong tot ouder in de rubrieken die je presenteer aan ons van de 108 reactie tot nu zijn er meer dan 30 af zeik reacties

 27. Pedro in Arie / 20 nov 2018 21:45 # had ik na personen te blokkeren vergeten
  in Arie / 20 nov 2018 21:54 # heb ik dat toe gevoegd vandaar zijn ze niet dubbel

 28. Vind het erg storend worden dat Yoka altijd het over haar eigen flamoes moet hebben , het siert haar niet om bij elke topic de overhand te nemen en dat zei constant aandacht opeist .
  Wederom heerlijke foto’s , respect voor deze Mooie vrouwen met hun Heeerlijke kutjes

 29. Wat een verschrikkelijk soort van discussie is hier voorbij gegaan. Laten we elkaar respecteren!!! Een kut is altijd mooi, hoe jong of hoe oud zij ook is. Het is door het hele leven heen een heerlijk geil orgaan waar zowel vrouw als man optimaal plezier aan kan beleven, zelfs als je 80 bent. Yoka, je hebt een heerlijke kut, laat dat voor iedereen duidelijk zijn.

 30. Laat iedereen in zijn waarde en respecteer elkaar zoals hij of zij is en eruit ziet. Yoka, laat je niet gek maken, want rijpere vrouwen zijn prachtig om te zien. Ik zou graag een aantal foto’s van jouw willen ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat met de lekkere rijpe Lova

Naakt op straat