in ,

Vrouwen houden hun benen wijd

What do you think?

219 Points
Upvote Downvote

16 Comments

Leave a Reply
 1. De dame op de eerste foto en de dame op de tiende foto met die twee wil ik wel een lekkere geile triootje doen. De droom van iedere man de eerste ook van wegen haar mooie tieten en dat ze er allebei voor klaar liggen. Je neukt eerst de een en dan de ander wat ik dan echt geil vind als dat de eerste dame op me pik komt ziten en de tweede door mij of haar gevingert of gelikt wordt en dan bij een van die twee haar kutje vol spuit of alle de kutjes vol spuiten kunnen ze elkaars kutjes leeg likken. Maar of dit ook gebeurt is een droom.

   • Zeker mooi, Sophie. Maar ik geniet er vooral van om naar een kutje te kijken als een vrouw in haar volle ornaat op de foto staat en ook een kleine glimp van haar kale kutje laat zien.
    Of een zalig kutje achterlangs, vind ik ook mooi om te zien. Genoeg mooie foto’s wat dat betreft in deze krant.
    Het likken laat ik toch liever aan de ander over, maar gelikt worden zou ook zo maar een vrouw kunnen zijn, in mijn fantasietje … ;-).

    • Dank je Ilja , eerlijk en oprechte verlangens , daar kan ik wat mee.
     Ik zou je echt graag willen likken , en jou kutje ook in volle glorie open zien staan .krijg er zelf al natte gevoelens bij als ik ook aan mijn fantasien denk .
     Lekker lik van Sofie

     • Hoi Sofie, heb je een geschoren kutje? Ik wel. Ik zou je wel ns lekker onder handen willen nemen. Ik ben niet zachtzinnig, weet niet of je daar van houdt…ik wil met je tieten spelen. Met mn mond en tong je tepels hard maken en er in knijpen, telkens iets harder totdat je het in je kutje voelt…dan streel ik je poesje plagend. Met mn tong lik ik langs je lippen, glip af en toe in je kutje. Ik zou het in het echt af willen maken…hoe geil ben jij?
      Geile, natte kusjes op je poesje xxx

 2. Dank je Ilja , eerlijk en oprechte verlangens , daar kan ik wat mee.
  Ik zou je echt graag willen likken , en jou kutje ook in volle glorie open zien staan .krijg er zelf al natte gevoelens bij als ik ook aan mijn fantasien denk .
  Lekker lik van Sofie

 3. Waarom zouden vrouwen niet van kutjes mogen genieten?
  Staat los van hetero of lesbisch………..

  Ga zo door dames en laat mannen mee genieten !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mooie tieten van lekkere vrouwen

Booty pic van geile billen