in ,

Vrouwen houden hun benen wijd

What do you think?

162 points
Upvote Downvote

11 Comments

Leave a Reply
 1. De dame op de eerste foto en de dame op de tiende foto met die twee wil ik wel een lekkere geile triootje doen. De droom van iedere man de eerste ook van wegen haar mooie tieten en dat ze er allebei voor klaar liggen. Je neukt eerst de een en dan de ander wat ik dan echt geil vind als dat de eerste dame op me pik komt ziten en de tweede door mij of haar gevingert of gelikt wordt en dan bij een van die twee haar kutje vol spuit of alle de kutjes vol spuiten kunnen ze elkaars kutjes leeg likken. Maar of dit ook gebeurt is een droom.

   • Zeker mooi, Sophie. Maar ik geniet er vooral van om naar een kutje te kijken als een vrouw in haar volle ornaat op de foto staat en ook een kleine glimp van haar kale kutje laat zien.
    Of een zalig kutje achterlangs, vind ik ook mooi om te zien. Genoeg mooie foto’s wat dat betreft in deze krant.
    Het likken laat ik toch liever aan de ander over, maar gelikt worden zou ook zo maar een vrouw kunnen zijn, in mijn fantasietje … ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mooie tieten van lekkere vrouwen

Booty pic van geile billen