in ,

Week 6: Welke Co gaat er deze week met zijn hand in Carla haar slipje…?

In deze rubriek deelt Carla haar erotische fantasieën en kunnen lezers dmv een reactie hun eigen fantasieën delen of in de fantasie van Carla meegaan.

Kruip jij in de huid van Co deze week?

What do you think?

173 Points
Upvote Downvote

42 Comments

Leave a Reply
  1. Wouw! Supermooie foto’s weer! Blij mee :-).

    Zal ik zelf nieuw verhaal delen of kruipt er eerst iemand in de huid van Co?

    X Carla

      • @Franku Jaaaaa is zo’n mooie foto! Love it, nice… En heerlijk dat je weer in de lucht bent. Beetje druk nu om je verhaal te lezen maar doe ik later en laat weten wat ik ervan vind.
        En nr 6 dan.. likt haar vingerkootje en speelt met haar kutje. Komt me bekend voor .

        Alle foto’s uit deze serie zijn weer mooi en aansprekend (muv de voorlaatste, voor mij althans niet mijn ding, maar ieder het zijne/hare, natuurlijk ) maar 2 met stip op nummer 1. Prachtig sensueel…

        • @Carla: jazeker, 6 ook hoor, herken ik ook haha. Maar 14 ook. Vervolg op Rockchick avonturen… Typisch mannendromen zijn dat, je herkent het wel he?

  2. De hittegolf deel 1
     
    Zwoele temperaturen zijn voor mij dé aanjager voor opwinding. Zinderende hitte, ik kan er goed tegen en zet mijn lustgevoelens nog meer aan. Dus het is boffen dat het hier in Nederland ook hoogzomer is en dat ik nog een kleine week vrij heb. Heerlijk! 
    Want niets is lekkerder dan zonder dekbed of zonder laken over me heen compleet naakt in slaap te vallen. Mijn blote kontje, tieten en kutje onbedekt te laten. Om vervolgens van de hitte midden in de nacht slaapdronken wakker te worden en lekker te seksen samen. Of gewoon met mezelf, om te krijgen hoe ik het zelf graag heb … 
    Nou ja, op mijn kutje likken na dan… Dat is met soloseks lastig, wat zeg ik? Ronduit onmogelijk. Jammer, want ik kan er zo intens van genieten als mijn kutje uitgebreid, liefdevol en ja ook op een lekkere, geile zinnenprikkelende manier verwend wordt. Lui liggend op mijn rug open ik mijn benen en mijn kutje biedt zich vanzelf aan voor een warme, zachte en vooral ook gretige tong die likt en zuigt en neukt. Een mond die mijn geile spleetje kust en tanden die mijn lipjes zachtjes bijten. Het is ook zalig om liggend op mijn borst achterlangs door een tong genomen te worden, trouwens. 
    Heel eerlijk …? Alle denkbare poses zijn voor mij zalig voor een intens, uitgebreid verwenmomentje. 
    Het klinkt misschien wat ordinair uit een mond van een eigenlijk heel net kantoormeisje … Maar ik heb nou eenmaal een hunkerend befkutje. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er vrouwen zijn die er niets van moeten hebben. Maar goed, ieder z’n ding natuurlijk. 
     
    Ik woon in een kleinschalig appartementencomplex op de bovenste verdieping, maar door het platte dak wordt mijn huisje met deze temperaturen heter dan heet. Dus lig ik al een paar nachten onbedekt, overdwars op bed. Zelfs voor mij is het nu erg heet en ik ben al weer een uur, nadat de nacht mij dan toch omarmde, wakker. Maar zelfs voor soloseks is het haast te heet. Als tijdverdrijf dan maar even door Facebook scrollen. Vooral weinig originele berichten van vakantievierende FB-vrienden op mijn telefoon. Heel slaapverwekkend dus en daarom wél toepasselijk, maar nu ik wakker ben is de zin om te gaan slapen eigenlijk verdwenen. Ik heb wél trek in seks, maar om nou rond 03.00 uur bij een van mijn “friends with benefits” last minute ‘langs te wippen’, komt ook wel wat desperate over… Dus ik scroll daarom nog maar even wat verder en like & share een bericht van mijn favoriete lingeriewebshop. Wie weet win ík nou eens een keer wat moois. Al was het maar een paar hold up kousen, als het werk op kantoor straks weer hervat wordt en ik mijn vooral mannelijke collega’s opnieuw kan teasen.  
     
    Als mijn ogen bijna dichtvallen, plopt een melding op via Messenger. Deze app is niet aan mij besteed maar ik ben toch té nieuwsgierig, heb nu niets beters te doen en dus klik ik op downloaden. Het duurt even en dan blijkt dat ik best veel berichtjes gemist heb. Het merendeel is flauwekul; nepberichten of een boodschap van mensen die ik niet ken, maar dan ineens lees ik daartussen: 
    ‘Hé ondeugend meisje, kom je nog je bruine benen showen ;-)?
    X E.’         
     
    Oh… Hmmm Eric met wie ik voor mijn vakantie heen-en-weer mailde, nadat collegaatje Simone zijn groetjes aan mij had overgebracht omdat hij “misgreep”. Net op de dag dat hij spontaan langskwam, had ik stiekem een middagje vrij genomen om te genieten op het naaktstrand in plaats van te koekeloeren naar een saai webinar. 
    Eric met wie ik een tijdje geleden een geil moment – ja, inderdaad een korte, intense befbeurt – op het toilet had. Toen we het kantoorpand voor onszelf hadden, op de schoonmaakploeg na dan. Door de onderbreking van het geluid van een emmer sop en een stofzuiger was ik nog niet aan zijn pik toegekomen. Ik voelde wel dat die snoeihard was. Eric genoot merkbaar van mijn kletsnatte, geile, hunkerende kutje en verwende me gretig, alsof hij in tijden geen kutje gezien, geproefd of geneukt had. Maar net op het moment dat ik zijn heerlijke paal uit zijn broek wilde halen, kwam het soppende en zuigende geluid steeds dichterbij. En dat terwijl ik zelf dus nog niet eens de kans gehad had om zijn pik een klein likje te geven, laat staan zuigen. Mijn kutje daarentegen sopte wel van genot. En hoe! Het scheelde niet veel of ik was kreunend, hijgend en schokkend klaargekomen. Pfff. 
     
    En nu, bij het lezen van zijn berichtje, sta ik gelijk weer in vuur en vlam. En het is al zo heet… Wat te doen?
    Ik zie dat het berichtje al van een paar dagen geleden is. Wel zo netjes en verstandig om eerst even excuses te maken voor mijn nu late reactie en niet direct in te gaan op zijn suggestieve vraag. Want playing hard to get, dat spel beheer ik natuurlijk ook. Hoewel, dat is knap lastig met mijn verlangende naar pure geilheid smekende lijf.
    Maar op dit tijdstip ligt Eric vast nietsvermoedend te slapen, nadat hij en zijn vrouw (of was hij ondertussen nou toch weer single?) heerlijk geneukt hebben, dus ik moet me wel beheersen. 
    Ik ben haast jaloers…

    Vervolg morgen

  3. Vervolg De hittegolf (part 2)

    Maar goed, mijn inderdaad bruine benen. Of ik die binnenkort nog kom showen?
    Ach wat, ik hunker, ik wil, heb zin, ook al weet ik dat contact, laat staan seks, op dit tijdstip vrij kansloos is. Ik skip het beleefde gechitchat en scroll door mijn filmrol op zoek naar een goeie bikinifoto. Klik op selecteer, typ erbij ’Wat dacht je van nu ;-)?’ en voor ik het weet is mijn berichtje verzonden.
    Ik draai me vervolgens op mijn buik en probeer in deze houding maar weer eens in slaap te vallen. Ik fantaseer daarbij dat mijn billen zachtjes gestreeld worden. Net op het moment dat die denkbeeldige handen van mijn kontje, naar beneden tussen mijn benen naar mijn kutje verschuiven, klinkt een ‘pling’ op mijn telefoon. Langzaam draai ik me op mijn zij en pak mijn telefoon van het nachtkastje en lees:
    ‘Hé ondeugend meisje, nog zo laat wakker? Afterparty na een stranddagje in je lekkere bikini? Wat een heerlijk geil lijf heb je toch. En prachtige bruine benen! Hmmm. Want more … XE.’

    Blij verrast over zijn onverwachte snelle reactie typ ik gauw: ‘Zo, dat is heldere taal ;-). Ben gewoon thuis maar val maar niet in slaap door de hitte. Dus ik heb eigenlijk best zin in een “beforeparty”.’
    ‘Hmmm, same here’, zegt Eric terug. En vervolgens: ‘Beforeparty, vertel eens…?’
    Met een smiley erbij typ ik dat mijn lijf toe is aan een opwindend momentje nu. Dat ik aan hem gedacht heb en dat ik ook verder fantaseerde over ons eerdere avontuurtje.
    ‘Lekker, ga dan eens verder’, lees ik.
    En voor ik het weet zitten we in een heerlijke chat vol met geile woordjes en vertellen we elkaar over heerlijke standjes. En over de pijpbeurt die ik hem wilde geven als we toen niet gestoord waren door de schoonmaakploeg.

    Het ene bericht volgt het andere nog sneller op. Ik voel mijn kutje gloeien, wordt steeds geiler van onze berichtjes en vertel hem dat ook. Waarop Eric antwoordt dat hij nu zo’n enorme paal van mij heeft dat die pik echt uit zijn broek moet. Ik kan niet anders dan alleen maar vragen: ‘Zien?’

    We hebben natuurlijk al eerder echt intiem contact gehad, dus dit stapje verder voelt op de een of andere manier vertrouwd. We wisselen snel onze mobiele nummers uit en gaan over op facetime. Eerst nog een beetje onwennig, maar al snel hebben we onze telefoons zo geïnstalleerd dat we elkaar goed kunnen zien. In de gauwigheid heb ik wel even een klein slipje en een oversized T-shirt aangetrokken. Warm, maar uittrekken kan altijd nog. Opnieuw een beetje teasen en mezelf onthullen, het is zo heerlijk om te doen.

    Doelgericht als ik Eric van zijn werk ken, toont hij zijn mooie pik vol in beeld. En ondanks het kleine schermpje van mijn telefoon lonkt zijn heerlijke, dikke, grote paal alsof ik die zo in mijn mond kan nemen. Alsof mijn kutje zijn pik elk moment kan berijden. Ik kan me dan ook niet beheersen en zeg: ‘Ik wil je zuigen nu, je pik in mijn mond voelen en daarna ga ik je neuken’.
    En bijna automatisch breng ik mijn mond naar zijn pik achter het beeldschermpje. Als vanzelf doe ik mijn middelvinger in mijn mond en zuig en lik. En ik cirkel met mijn tong over mijn bovenste vingerkootje, alsof het zijn eikel is die verwend wordt. Mijn vinger lijkt in niets op zijn harde en toch is dit lekker. Ik kreun en vertel Eric dat hij zo’n geile pik heeft. Ook hem hoor ik kreunen en hijgen. Via het scherm zie ik dat hij zijn paal aftrekt terwijl ik mijn eigen vinger pijp. Oei, hij is, net als ik, bloedgeil.
    ‘Oh ja, stout meisje, ga door. Maak me gek. Ga door en laat me je lekkere kont en tieten zien, geil sletje van me.’
    Deze foute maar heerlijke woorden maken me zo mogelijk nog heter en ik doe wat hij vraagt. Ik werp het shirt naast het bed op de grond en speel met mijn tietjes voor de camera terwijl Eric van zijn eigen pik geniet. Dan draai ik me om. Met mijn handen en knieën op het matras en mijn kontje naar de camera toe, laat ik mijn kutje achterlangs zien.
    ‘Ja, hmmm. Wat een heerlijke, geile kont heb je, ik haal mijn lul langs je bilspleet en duw daarna mijn pik in je hete gezwollen kutje. Zo lekker om je hard en diep achterlangs te nemen.’
    En terwijl ik deze woorden over mij heen laat gaan, de woorden in mij opneem, verwen ik mijn kutje met mijn vingers en speel met mijn clit.
    ‘Oh schat, ja alsjeblieft, neuk me, neuk me nu’, smeek ik.
    En terwijl ik dit verlangen hijgend en kreunend uitspreek zijn er nog maar een paar razendsnelle bewegingen over mijn clit nodig tot ik kom. Ik kijk achterlangs en ik zie dat ook Eric de laatste paar handelingen met zijn pik verricht om ook gelukzalig tot een hoogtepunt te komen. Heerlijk!

    Wanneer de main party én misschien ook nog een afterparty volgt weten we niet, maar deze voorpret, deze beforeparty was al nice, very nice…. Ook tijdens een hittegolf.

    • Wouw echt wouw wat een lekkere geile verhaal is dit zeg, lieve @Carla je hebt er een fan bij. Dus kom maar op met die geile verhalen en laat me genieten overigens mooie foto’s moet ik ook toegeven. Lieve @Carla heb je ook geile foto’s van je kale kutje en je c cup tieten? Of deel je geen foto’s? van je lichaam ik hoop van wel als dat zo is krijgt je mij e-mail adres. Geile groetjes van je nieuwe fan I.C en likjes op je kale kutje en je geile tieten.

      • @I.C Leuk, nieuwe fan erbij! Welkom.
        Nee ik stuur geen foto’s omdat het juist leuk is om met de wat ik wél vertel je eigen beeld te creëren.
        En er worden al zulke mooie foto’s geplaatst dus al veel keuze ;-).

    • Hee Carlaatje, long time no see 😉 Mooi verhaal! Trek je niets aan van kritiek, iedereen mag vinden wat ie vindt en de rest geniet. Toch? Ik word van deze verhalen heel lekker geil, goeie opbouw zeg maar. Ok, ik ben terug, uitgerust en klaar voor meer. Ik zal het wel wat korter houden dan voor de vakantie. Die lange verhalen bewaar ik voor bij het haardvuur en later in het bejaardenhuis 😉

    • Hey Carlla wat een heerlijk verhaal! Ik wordt er wel geil van als ik jouw verhaal zo lees. Ik heb laatst dit ook nog in het openbaar gedaan met een lieve vrouw. Zij keek naar mijn pik en ik zag haar zichzelf verwennen en ze ging steeds geile kijken en uiteindelijk kwam ze heerlijk klaar.. Ik kon haar natte kutje van dichtbij zien en moest ook mijn sperma even lekker laten spuiten.,

  4. Carla, HEERLIJK!
    Ik ben helaas geen partij meer voor je, maar genieten doe ik nog steeds.
    Een lekker kusje op je kutje.

    • @Pijltje Vanwege je leeftijd bedoel je?
      Veel van wat ik hier deel is weliswaar op basis van true stories, maar fantaseren is niet gebonden aan leeftijd hoor! Gewoon lekker genieten! X

  5. Hi Carla,

    Wat een heerlijk verhaal , ben een groot fan je.
    Ga aub door met deze zinnen prikkelende verhalen Love it. xxx

    • @Strandman Ieder die het fijn vindt om hier iets opwindends te delen, is welkom volgens mij. Mits beschaafd ;-).
      PS Bij andere berichtje vergeten mn naam erbij te zetten. Nogmaals dank voor het compliment! X

  6. @Carla,
    Dank je wel voor je reactie.
    Het spreekt voor zich dat het beschaafd moet blijven.
    Erg leuk een strandvrouw te mogen ontmoeten.
    Heb zo het idee dat daar nog wel eens een strand verhaal uit voort kan komen. X

  7. Nergens voor nodig dat je zo bloost Carla. Je bent echt goed. Zeer opwindend zoals je schrijft.
    Kijk nu alweer uit naar je volgende avontuur X Nikki

  8. @Nikki Lief!
    Kleine teaser voor volgend verhaal …
    Ik kreeg net berichtje dat ik die hold up kousen heb gewonnen. Weliswaar beetje warm voor nu omdat deze uit de nieuwe collectie voor de herfst komen.
    Ik lig nog op mijn dakterras te genieten van het laatste beetje zon, voordat die achter het tegenoverliggende gebouw verdwijnt. Maar ik ga die kousen zo eens even passen … X

      • @Nikki Lekker vooruitzicht, jouw vakantie! Misschien ook daar een avontuurtje in het verschiet om hier te delen ;-)? Kunnen we meegenieten.
        Ik beslis zelf niet wanneer er nieuwe week volgt. Maar vooralsnog om de twee weken zo ongeveer.
        Iets met kousen vermoed ik iig … x.

    • @Anoniem Tja, hitte is prikkelend maar als de kaarsjes weer aan gaan en mijn kousen ook, is dat eigenlijk ook heel lekker ;-).

  9. Uitspattingen met Rockchick
    Ik heb al vaker gehint op een relatie die ik ooit had met een heerlijke vrouw die ik Rockchick noem. Dit omdat ik hier het verhaal heb verteld van een wilde avond met haar naar een rockconcert waar van rocken niet veel terecht kwam maar van porno in heel veel standjes wel. Zoek maar in de andere verhalen binnen Carla en Co.

    Rockchick en ik hadden een sexpaleisje in de vorm van een rijk uitgeruste hotelkamer ergens bij Amsterdam. We spraken daar om de paar weken af voor een paar uurtjes ongeremde seks en porno/a. We waren lotgenoten van het soort mensen dat houdt van fantaseren over seks, porna, andere vrouwen, mannen en grenzen die je af en toe veilig wilt onderzoeken en dat zonder onze eigen relatie in gevaar te brengen. Ik weet het, dat doe je toch, immoreel etc maar goed, dit deden wij.

    Op een keer waren we bezig, ik geloof in een heerlijk standje 69 op onze zij liggend. Ik zat met mijn tong diep in haar kutje en ze kreunde, och man heerlijk, dat kon ze zo goed, kreunen. Heerlijk genieten. Ze was even gestopt met pijpen omdat ik bijna kwam en dat bewaarden we altijd voor later. Ze stopt ineens, grijpt naar haar kut en zegt: sorry lieverd ik kan niet meer, ik moet plassen. Ok zeg ik, geen probleem. Ze springt op en loopt naar het toilet. Tenminste, dat wilde ze doen. Maar ik zag haar aarzelen en ineens stapt ze in het grote ronde bad dat daar in de kamer staat. Ze gaat zitten en pakt de douchekop. Ze werd rood en vroeg bedremmeld: wil je bij me komen zitten als ik plas? Ik wil dat zo graag. Ik schrik eerlijk gezegd even maar spring op en ga bij haar zitten. Tuurlijk lieverd, wat wil je? We vroegen elkaar iedere keer weer waar we zin in hadden. Soms was dat samen porno kijken, soms wilde zij anaal, dan weer diep vingeren, dan een triootje, er was altijd wel wat en zo niet, dan hadden we gewoon heerlijke seks met dirty talk. Genieten van die vrouw.

    Ze fluistert: vind je het niet gek? Ik wil plassen terwijl je kijkt en we zoenen. Ok zeg ik, doe maar lekker, heerlijk sletje van me. Ze giechelt. Ik weet niet of het lukt. Ik zeg niets en kus haar en pak haar C’s lekker vast. Ze ontspant en kust terug. Heerlijk. Ze doet de douche aan op een zacht straaltje. Ze zucht en ineens hoor ik een straaltje tussen haar benen. Wacht zegt ze… ze gaat overeind zitten op de brede rand van het bad en doet haar benen superwijd. Zo zegt ze. Mijn kut moet helemaal open staan. Ze is nat zie ik, geil en vochtig. Ze concentreert zich, lacht even en dan komt het straaltje uit haar kutje. Het is helder, ze heeft veel water gedronken. Ze heeft dit voorbereid. Ik zuig aan haar tepels. Ik zeg kijk… en doe mijn vingers tussen haar benen, voor haar kut en ze plast over mijn vingers. Het is warm. Niet vies, tja ik hou ook van mijn Rockchick, wat is dan vies? Ik word er supergeil van. Ik vraag: wil je met je andere hand je kutje open houden en een vinger erin doen. Ze deed wat ik vroeg. Dus zat ze daar met haar kutje wijd open, met een hand die de lipjes open hield en een vinger in haar speeltje te plassen. Ik gromde van genot en ging staan en duwde m’n harde pik zo haar mond in. Pijpen sletje, zei ik. We konden dit zeggen binnen onze veilige ruimte. Heerlijk vond ze dat. Ik neukte haar in haar mond terwijl ze plaste. Ik werd nog geiler maar wilde niet klaarkomen. Ik stopte en dook op mijn knieën en ging met mijn gezicht voor haar kutje zitten. Ze was gestopt. Ik zei: ga door, plas maar. Ze plaste verder. En ik likte voorzichtig haar lipjes en klitje. Het rook fris en ik dacht, wat maakt het ook uit en duwde mijn tong in haar plasstraaltje. Ik proefde en genoot. Het was wennen maar ik was zo geil dat ik als champagne met honing proefde. Ik kreeg was plas binnen en slikte. Tja als zei mijn zaad slikt waarom ik haar geil en plas dan niet dacht ik. Ik werd NOG geiler. Niet normaal. Ze was klaar. Ze druppelde nog na. Ik likte nog een keer. En terwijl ze zo zat deed ik mijn vinger in haar kutje en begon haar stevig te vingeren. Het duurde niet lang of ze kwam klaar. Ze sidderde na en was uitgeput, ik zag het.

    We gingen op bed liggen. Zij met haar hoofd op mijn schouder. Ze zei: dank je, dat was heel lekker, dank je dat ik dit mag doen. Straks ga ik je helemaal leegpijpen of wil je over mijn gezicht klaarkomen, kijk maar ik hoor het zo wel als we wakker zijn weer. Je mag alles doen. Ik glimlachte en kuste haar voorhoofd en we vielen in slaap.

    • @Franku Ik denk dat op basis van vertrouwen, respect en elkaar over en weer intens genot gunnen veel mogelijk is. Superfijn toch?
      Je hebt het dan ook mooi en met respect voor je muze, je rockchick geschreven. En dat is nice én lief! En dan hoef je niet eens dit zelf te willen of erover te fantaseren, zoals ik idd niet doe.
      Maar ik heb weleens een vriendje gehad die het opwindend vond om mij te zien plassen. En ach, ik vond dat wel cute dus liet ik de badkamerdeur soms open … En voor iemand als ik die graag bekeken wordt, was dat wel weer heel nice ;-).

      • Hee daar @Carlaatje, ja klopt. Ik had hier nooit over nagedacht hoor en ben zeker geen liefhebber maar kan wel helemaal opgaan in de partner die ik heb. Helemaal. Lief dat je jouw ervaring ook deelt, spannend. Je bent vast op op te vreten… I’ll keep on dreaming…

  10. Uitspattingen met Rockchick (2)
    Ik zal het verhaal met Rockchick afmaken.

    We werden na een half uurtje wakker. Gingen snel douchen, aten wat fruit en gingen op bed liggen. Mijn pik was in de staat die mannen wel kennen. Moe van het neuken en pijpen, zin om e-i-n-d-e-l-i-j-k klaar te komen, half hard.

    We zoenden eerst maar weer eens lekker. Heerlijk nat en lang. Ze zuchtte, ik ook. Ik voelde mijn pik groeien. Haar tepeltjes stonden mooi overeind. Ik likte en zoog ze en wilde naar beneden gaan. Nee zei ze, stop. Genoeg. Jij bent nu aan de beurt.

    Rockchick ging overeind zitten en vroeg: wat wil je? Hoe wil je komen? Zeg het maar. Ik keek haar aan en vroeg: mag ik een echte pornofacial doen bij je? Over je gezicht en tong? Ze keek me aan: tuurlijk lieverd. Als je mij zo lekker verwend doe ik dat andersom ook. Ze deed haar haar in een staart en vroeg: wil je dat ik je pijp of wil je jezelf aftrekken?

    Pijp me zei ik. En ze pijpte me. Dat kon ze goed. Lekker lang en nat. Likken, spelen en sabbelen. Totdat het voorvocht kwam. Dat zoog ze altijd voorzichtig op. Dit keer ook maar ik was zo verdomde geil ik kon niet meer. Ik pakte mijn pik van haar af en begon lekker te trekken. Het was zalig. Ze keek me aan en fluisterde: kom lekker in mijn mond, op mijn tong. Spuit me onder je heerlijke zaad lekker ding. Ik voelde het komen. Ik voelde mijn zaadleiders gespannen worden. Ik hijgde en toen…

    …kwam ik. Ik spoot echt dikke stralen zaad over haar gezicht. De tweede lading mikte ik op haar tong. Ze keek me aan en kneedde mijn ballen, zachtjes. Ik spoot nog een paar keer en zakte onderuit. Uitgeput. Ze keek me aan en glimlachte. Lekker? Ze likte haar lippen af en slikte alles door.

    Toen haalde ze een natte handdoek en waste me schoon en haar gezicht ook. We gingen liggen en puften na. Heerlijk zei ik. We kusten, we tongden. Ik proefde zaad. Het delen was heerlijk.

    We douchten. We kleedden ons aan. Namen afscheid en gingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rijpe vrouwen en oma’s gaan uit de kleren

Amateur naaktfoto’s van sexy meiden