in

Geniet van de erotische fantasieën van Carla & Co…

In deze rubriek deelt Carla haar erotische fantasieën en geile ervaringen met onze lezers. Wil jij Carla uitdagen om in jou fantasie mee te gaan…? Doe dit dan door jou verhaal in een reactie te plaatsen.

What do you think?

163 points
Upvote Downvote

25 Comments

Leave a Reply
 1. Vinnie het zou mooi zijn om wat sex gifs in de krant te zetten lang niet meer gezien met wat mooi gevormde vrouwen in uitdagende poses. Ik kijk er naar uit

  • Ja, ik zou ook graag weer eens wat mooie zwart-wit gifjes zien. Van mooie vrouwen in sensuele lingerie ter inspiratie voor mijn shoot ;-).
   Maar ook van (heimelijke) stelletjes die van elkaar genieten zijn heerlijke gifjes wat mij betreft. Kussend, strelend en jou ook met een fijne pik in een mooi kutje is nice ik verschillende settings. Zo heb ik eerder hier wel eens een paar close up gifjes gezien van slow sex, of hoe een kutje een pik masseert. Heel mooi om te zien…(andersom ook trouwens).
   Maar ook halfaangeklede stelletjes met broek op de knieën en rokje omhoog, alsof ze een vluggertje hebben is voor mij heel opwindend om te zien.
   Ik kijk er naar uit, hmmmm…

 2. Wat een mooie toepasselijke foto’s ;-). Love it!

  De fotoshoot
  Door een onverwacht maar vriendelijk én enigszins suggestief contact via social media, kan het gebeuren dat ik vanmiddag zomaar opendoe voor een onbekende man.
  Maar ik vaar op mijn intiutie en ik heb er vreemd genoeg – en naief als ik misschien hierin ben – wél alle vertrouwen in. Het is gewoon een beetje hoe ik in elkaar steek. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat iemand iets kwaads in de zin zou hebben. Zo laat ik gerust mijn strandtas met mobiel en portemonee onbeheerd aan de vloedlijn liggen, als ik heupwiegend naar zee loop (liefst met mijn bikinietje in die tas, want zon én zout bijt in de stof hè).

  Maar toegegeven, ik stel mezelf straks wel van mijn meest kwetsbare kant op. Het risico te lopen dat mijn tas gestolen wordt, en ik dus zonder die bikini huiswaarts moet, is natuurlijk niet te vergelijken met het gevaar om misschien mijzelf te verliezen. In mijn eigen appartement, nota bene…
  Of dat mijn hart gestolen wordt, dat kan natuurlijk ook.
  Ik bedoel, voor het oog van de camera langzaam laagje voor laagje mijn kleding uitdoen totdat ik alleen nog in een hemdje en slipje sta, is natuurlijk wel een dingetje. Wat als ik hier met een wel heel vreemd persoon te maken heb? Vrienden zouden me voor gek verklaren als ik vertel over de invulling van deze vrije middag.

  Of het wordt juist een avontuur waarvan mijn hart sneller gaat kloppen en ik mijn bloed naar erogene zones voel stromen…
  Want het wisselen van verschillende mooie jurkjes, spannende lingeriesetjes en ander oogstrelende outfits moet ook vanmiddag gebeuren. Ik heb namelijk bij het ‘voorgesprekje’ – dat alleen maar via chat verliep (eveneens dom natuurlijk) – aangegeven dat ook het omkleden zelf op beeld moet worden vastgelegd. ‘Behind the scenes’ kan namelijk ook zinnenprikkelende foto’s opleveren, weet ik van een eerdere shoot in een studio.
   
  Dan gaat de bel…

 3. Lieve @Carla dit zijn inderdaad mooie foto’s. Ik hoop dat ik het ben die voor je deur zal staan als jij je deur open zal doen dan wil ik best wel met me camera bij je naar binnen mag voor een geile foto shoot en geloof me dat wordt het dan ook. Eerst maak ik een paar foto’s van jou alleen en dan van ons bijde terwijl jij me pijpt en ik je heerlijke geile natte kutje neukt en je c-tietjes vast houd heerlijk toch schatje te minste als je ik zo mag noemen? Ik hoop van wel. Nou ik sluit af met een dikke zoen en likjes op je kale kutje (ik hoop kale kutje) en likjes op je heerlijke geile c-tietjes van je trouwste fan I.C

  • @I.C Ja absoluut hoor, altijd een gladgeschoren en dus kaal kutje, waarover ik ook met enige regelmaat vertel. Ik begrijp ook dat er mannen en vrouwen zijn die genieten van een behaard poesje hoor, maar zelf houd ik meer van smooth.
   En I.C je zou een stoute en directe man zijn, als jij de foto’s komt maken …. X je schatje ;-).

   • Wouw meen je dat? Begrijp wel dat van die foto maken maar een klein beetje fantasie is. Maar wie weet. Geile lik op je kale kutje je schatje I.C

    • I.C Ja hoor schatje, dat begrijp ik wel ;-). Maar jou via deze ‘gesprekjes’ een beetje teasen mag vast wel. Heerlijk als je meegaat in mijn verhalen en fantasie, maar… dat ik pas geleden een fotoshoot deed en en binnenkort weer is geen fantaste hoor…

  • @Mister N Die jij noemt zijn ook mijn keuzes. Ook foto 1 is nice. Kan je verder bij fantaseren…
   Had je mijn reactie trouwens nog gezien in reactie op wat jij met ons deelde. Was iig heel fijn om te lezen. Lekker! X.

 4. Ik drukte op de bel. De deur werd geopend door een fantastische mooie vrouw… gekleed in een hemelsblauwe kimono, daaronder wonderbaarlijke mooie benen, gestoken in eveneens hemelsblauwe slippers. Mijn blik gleed weer omhoog en zag de kimono een beetje openstaan.. verlangend naar… misschien…?
  “Hallo” zei de vrouw met een sensuele stem, “kom binnen!”

 5. “Je bent degene op wie ik wacht, en je bent mooi op tijd.volg mij maar!” Ik volgde haar een trap op, en ik keek nogmaals naar de mooie benen, die eindeloos lekker naar boven liepen, eindigend in een veelbelovend kontje… niet te groot, niet te klein, lekker passend in mijn verlangende handen. Boven aangekomen liep die verrukkelijke vrouw naar een slaapkamer, met daarin een kingsize bed opgesteld en verder was die kamer verlicht door gedempte lampen.
  Het zag er netjes uit en ik zag ook een mooie badkamer. “Kom” zei ze, “ik zal je vertellen, wat mijn wensen zijn” De slippers schopte ze uit, ze ging op het bed zitten, en liet de kimono ver open glijden, daarbij haar begeerlijke borsten ontblotend.

  • @Zeerover Dank voor de eerste twee fijne verhaaltjes, in vervolg op wat ik schreef. Nice… En nóg fijner als je met ons deelt hoe het verder gaat. Ik ben in ieder geval heel benieuwd! X

 6. “Vertel maar “ zei ik, terwijl ik me ontkleedde en haar ogen groter worden. “Nou, ik houd niet van het ruwe stoten en zo en anaal hoeft ook niet zo, zeker niet met jouw apparaat.” Met haar mooie ogen nog steeds om mijn fiere pik gericht, ging ze verder: “ Kom bij me liggen en wat heb je een grote!, en lekker dik! En dan zo’n kanjer van een kop! Hoe groot en dik is dat ding? “
  Ik ging naast haar op bed en schoof haar mooie slipje alvast naar beneden en uit. “ 23 centimetertjes en straks allemaal voor jou!” antwoorde ik. “O, lekker, als je het goed doet, en dat kan je, want mijn vriendin zei dat, dan zal ik je rijk belonen! Hoe heet je eigenlijk? Ik heet Carla!” “Ik heet Sietse” zei ik, “En mijn beloning ligt hiervoor me…”
  “Dat is lief van je” zei Carla.
  Ik gleed met mijn handen naar haar bekoorlijke borsten. Hmm, lekker stevig, gelukkig geen silicone, maar toch ook wel een beetje zacht.. En wat een heerlijke sierlijke speentjes, die onmiddelijk knoerthard werden door mijn aanrakingen en dan die tepelhoven, die ook op gingen zetten..! Potver, wat een heerlijke body had ik nu te verwennen… Ik likte en zoog zachtjes, hoorde haar licht kreunen en wist dat ik op de goede weg zat.
  Over de goede weg gesproken, likkend en kussend gleed ik met mond naar beneden, naar haar navel, steeds haar tieten bewerkend met mijn handen, nog verder naar beneden naar haar prachtige poesje.
  Wat een mooie kittelknop, die boven haar natte gleufje stond te parelen….

 7. Langzaam begon ik haar lekkere lipjes van dat prachtige poesje te likken, ze werd hoe langer heter, zo te zien en vooral te horen.Man, wat een smerig lekkere snee. Ze spreidde hoe langer hoe meer haar prachtige benen, en automatisch ging het kapseltje van haar kittelaar open meer open staan en stak die, inmiddels, kiezelharde kitelaar, naar buiten. Ik moest, of ik wilde of niet, haar knopje likken en héél zachtjes aan zuigen. Carla zuchtte en kreunde en steunde, en er kwam hoe langer hoe meer sap naar buiten.
  Man, man, wat was die nat aan het raken..
  Na een aantal minuten haar en ook mijzelf te verwennen, door het geile gezicht van wat er gebeurde, dacht ik maar een stapje verder te gaan.
  Ik nestelde mezelf tussen haar heerlijke benen en bracht mijn, inmiddels, kneiterharde knop voor haar lekkere snee. Zachtjes drukte ik mijn eikel naar binnen.. Wat was ze strak…wat was ze nat..
  “Ik wil “, zuchtte Carla, “dat je heel zachtjes naar binnen komt, ik wil elke centimeter voelen..”
  Nou, door mijn ervaringen wijzer geworden, dat kon.!
  Centimeter voor centimeter drukte ik mij steenharde staaf naar binnen, tot aan mijn ballen toe.
  Ze lag inmiddels helemaal met haar geile gaatje open voor me…
  “Ook als je terugtrekt wil ik, dat je dat heel langzaam doet!”
  Natuurlijk, lekkere Carla, dacht ik, dat gaat helemaal gebeuren, want ik vind het zelf ook fantastisch.
  Ze voelde telkens weer mijn eindeloos lekkere eikel haar megalekkere muts binnen gaan.
  Na een 5tal stoten moest ik even stoppen, ik voelde haar kutje krampen…
  Haar vocht voelde ik langs mijn ballen een uitweg zoeken.. wat lekker!
  “Ga door” zei Carla, ik kon het bijna niet verstaan door haar gesteun en gekreun, “nog zo’n serie graag…”
  Dus hervatte ik met mijn piel mijn werk…
  Na weer 5-6 heerlijke binnentredingen in haar buikje, moest ikzelf even stoppen, anders ging het niet goed!!
  “Zullen we een ander standje proberen?” vroeg Carla.. “je doet mij zo goed ,,,!”

  • @Zeerover … Wouw, wat lekker, geil én mooi geschreven én ook nog eens hoe ik het fijn vind. Ik herken mezelf, zoals wat betreft mijn uiterlijke beschrijving, benen, tieten, kutje (en zulke mooie benamingen daarvoor ook) als hoe die lust naar boven komt bij mij… Lekker, Zeerover. Je verovert me met jouw woorden ;-). Heerlijk! Thanks. X.

 8. “Natuurlijk, “ zei ik..”wat jij graag wil.. wat jij lekker vindt !”
  Ze ging op haar knietjes op haar bed zitten, net op de rand, mij daarbij een blik gunnend op haar mooie dijen en haar lekkere liefdesgrotje.
  “Man, man, “ dacht ik bij mezelf, “deze aanblik ga ik niet snel vergeten, als ik op de bank zit Youporn te kijken… “
  En wat een keilekker kontje! Ik pelde haar sappige schaamlipjes een beetje open, zag daartussen een lekker liefdesgrotje, wat een beetje open stond van mijn eerdere penetraties.
  Ik zag allemaal ribbeltjes op een rijtje, het leken wel kleine kringspiertjes…!
  En ze was zo geweldig geil, dat er stroompjes uit uit liepen, sapjes, zo over die dijen…
  Ik duwde die heerlijke dijen een stukje verder open en zette de kloppende kop van mijn sidderende snikkel tegen haar prachtige poesje..!
  Heel behoedzaam en heel zachtjes duwde ik bijna millimeter voor millimeter naar binnen, daarbij die ronde ribbeltjes passerend en door! naar binnen in die natte neukgleuf…
  Opeens maakte ze een rare beweging…. “ Oef, “ zei ik, “je raakte mijn G spot!, wat heerlijk..”
  Ik voelde inderdaad een wat ruwer plekje in haar kleverige kut.
  Maar ik stootte door, tot aan het einde van mijn staaf, daarbij weer met mijn ballen tegen haar keiharde klit. Ik trok weer heel langzaam terug, daarbij weer haar ribbeltjes passerende tot mijn knop er bijna uit was.
  Weer bracht ik mijn, door haar sap, natte neukpaal, verder naar binnen, weer haar inwendige lekkers passerend… “
  “Oef, “ dacht ik, “ dat gaat niet meer lang duren..”
  Weer helemaal naar binnen zijnde, zei ik : “ Ik heb een vraagje..”
  “Vertel maar, je doet me zo heerlijk…”zei ze liefjes.
  “Mag ik een vinger toesteken, zodat ik mijn paal kan voelen bewegen in je”
  “Alsof je het nooit zo vragen, schat..”zei Carla..
  Dus maakte ik mijn wijsvinger nat met haar klotsend kutsap, daarna in haar keigeile kontje stekend. Nu voelde ik mijn pik weer naar de uitgang schuiven..
  Nog 3 maal herhaalde ik mijn naaiende neukbewegingen en ik voelde, weer diep in haar zittend, haar poesje pulseren…. Ik vroeg me af, hoeveel keer ze al was gekomen…
  Even later zei ze: “kom maar weer, doe me maar weer verder..”
  Ik stootte, heel voorzichtig en zachtjes, weer toe…. Ik voelde dat ik het niet meer lang kon uitstellen, mijn knop begon hoe langer hoe meer gevoeliger te worden….
  Dan… met de volgende stoot hield ik het niet meer.. een stuk of vier harde stralen spoot ik diep in haar fantastische warme, zachte flamoes…
  “ Potver” zei ze “ Ik voelde je diep in mij spuiten.., “
  Redelijk uitgeput liet ik me naast haar zakken, daarbij genietend van haar zachte zoete mond, die me kuste. “ ik lik je niet schoon hoor” vertelde ze…dat vond ze klaarblijkelijk niet lekker.
  “Dat hoef niet hoor, vind ik niet erg”
  Ik stond op, pakte mijn slip, veegde mijn natte snikkel en haar natte poes aan mijn slip..
  “Dan kan ik thuis nog even genieten van je heerlijk geile geurtjes.” beantwoordde ik haar vragende blik. Ik trok de rest van mijn kleren en schoenen aan, gaf haar ter afscheid nog een kusje. “Zie en geniet ik nog een keertje van je ? “ vroeg ze……
  Ach, wie weet wat er in de sterren staat……..

 9. @Zeerover Wederom: wouw, wouw, wouw en die woorden.zou ik eigenlijk in hoofdletters moeten schrijven. Ik zie het helemaal voor me en de woorden die je ook zo beeldend gebruikt … Zaaaaalig om te lezen over mijn liefdesgrotje, neukgleuf, prachtige poesje, kleverige kut, zachte flamoes … Maar ook jouw natte neukpaal die langs mijn inwendige lekkers helemaal naar binnen gaat. Zó lekker geschreven. Ik heb het een paar keer gelezen en heerlijk genoten, en ja, natuurlijk met mijn hand in mijn stringetje… Sorry ;-). X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jonge meiden geven zich bloot

Lekkere behaarde kutjes van sexy vrouwen