in

Genieten van vrouwen met dikke tieten

Geniet van deze topless meiden met grote borsten

What do you think?

448 Points
Upvote Downvote

34 Comments

Leave a Reply
  • heb al vaak commentaar van u zien verschijnen en vraag me af wat jij dan wel sexy vind? Anders eens een foto van jezelf plaatsen en daar de reacties van bekijken?

   • Ha ha ha Tania en gelijk heb je. Ik denk dat hij dan de zelfde reacties krijgt als dat ie dat zelf schrijft. En er vanuit gaan op jou eerder reactie ik geniet er van dat dames op oudere leeftijd ook een paar lekkere joekels mogen hebben heerlijk ik geniet daar zo van hoor.

 1. Tania, Zulke commentaren gaan bij Bruno wel over tegen de tijd dat bij hem de ballen ook lager hangen dan zijn eikel. Of…. waarschijnlijk hangen ze dat nu al.
  Ik vind dit in ieder geval mooie vrouwen die door moeder natuur goed bedeeld zijn.

 2. Weer een heel mooie binnenkomer, foto 1. Echt wouw! En ook foto 2, 7, 12 & 14 kan ik me in vinden. Niet dat er met de andere borsten iets mis zou zijn. Zeker niet! Maar ieder z’n smaak, voorkeur en maatje meer of minder ;-).
  En de beauty op foto 9, die in de auto haar mooie “vriendinnen” graag laat zien is gewoon trots én ondeugend. Lekker!

  • Lieve Carla zeker een mooie binnenkomer vooral de dame op foto 9 maar wat vind je van die dame op de voor laatste foto met die roze hoedje die mag er ook zijn vind je niet? En heb jij me vorige reacties gelezen onder de republiek rijpe dames ik hoop het.

 3. De vrouw op de eerste foto is inderdaad erg mooi.
  Nummer 3 vind ik iets te lomp.
  Nummer 4 kijkt ook erg lief.
  Nummer 6 heeft wel de wauw-factor maar vraag me wel of of ze natuurlijk zijn

  De laatste foto vind ik eigenlijk het mooist. Die vrouw heeft naast een mooi lichaam en mooie borsten ook vooral een heel leuk koppie met die sproeten en die helblauwe ogen.

 4. @Remco Mooi gezegd. Houd ik van.

  @I.C Ja, ik zag je reactie in jouw lievelingsserie ;-). Ik kom er bij je op terug hoor!

 5. Ik vind nr 1 ook het aller mooiste Carla en de laatste is ook super alleen jammer dat ze nog een beetje haartjes op haar kutje heeft het liefst zie ik ze helemaal glad is veel lekkerder met likken

  • @Marcel Ja, als het kutje gladgeschoren zou zijn zou het met zulke lekkere borsten zekere een perfect plaatje zijn ;-).

 6. Hmmm, wat een lekkere borsten, goed gevuld, dat is nog meer dan een hand vol. Wat zou ik ze graag in mijn handen nemen en lekker masseren en lekker aan de tepels zuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Durf jij het aan…?

Meiden met lekkere behaarde kutjes