in ,

Genieten van het naaktstrand

Nudisten genieten naakt van het zonnetje

What do you think?

395 Points
Upvote Downvote

17 Comments

Leave a Reply
  • @Master Ik denk niet omdat men preuts is hoor. Er zijn genoeg stelletjes die graag op een stil plekje (en ja dat is in het openbaar en dus strafbaar) willen genieten van elkaar.. Maar tegenwoordig moet je uitkijken dat je niet stiekem gefotografeerd wordt met al die smartphones… Ook al is dat ook strafbaar om ongevraagd foto’s te delen!
   En ik denk dat er niet zoveel op tegen is om te genieten van seks in de buitenlucht als dat niet op een al te openbare ruimte is, zoals op een drukbezet strand achter een windscherm. Hoe heerlijk geil dat ook kan zijn en idd wel een lekker plaatje oplevert.
   Maar lekker genieten van jezelf, van elkaar (duo of trio) op een heel stille plek ergens in een verlaten duinpan of in het hoge gras… Tja, dat is nou eenmaal écht super genieten, is mijn ervaring…
   Dus wat dat betreft kijk ik ook zeker weer uit naar de zon op mijn huid. Maar nu dus lekker genieten van kaarsjes aan, mooie lingerie en wollen overknee kousen, om maar iets te noemen. Ook prikkelend.

 1. Wat een mooie vrouwen. Mooi gebruinde borsten en mooie kutjes. Dat maakt het wel extra geil om zo op het strand rond te lopen. Ik zou de dames graag met zonnebrand in willen smeren en daarna mijn pik naar binnen laten glijden en ze vol te spuiten.

 2. Ik zou hem ook spontaan stijf krijgen zoals op foto 14 als je al dat moois om je heen ziet. Ik snap dat de man op foto 14 zijn ballen moet legen en hem er dus in steekt ook al liggen er andere om hem heen. Een strand vol met heerlijke meiden wat meer kan je wensen.

 3. Ik zou hem ook spontaan stijf krijgen zoals op foto 14 als je al dat moois om je heen ziet. Ik snap dat de man op foto 14 zijn ballen moet legen en hem er dus in steekt ook al liggen er andere om hem heen. Een strand vol met heerlijke meiden wat meer kan je wensen.

 4. Heerlijk. Ook ik kan niet wachten tot het weer zomer is. Eerst de winter maar door komen en zolang het nog mag veel naar de sauna

 5. Ja altijd lekker die naaktstranden, vooral in Kroatië, waar ze ook gewoon in het openbaar liggen te neuken op bepaalde eilanden , ja en inderdaad daar lig je dan naast .met een stijve lul ,en dan ben ik niet de enigste .

 6. Foto 10; een prachtige venusheuvel en een verukkelijk lichaam. Als je daar geen stijve van krijgt weet ik het niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Van sexy tot opwindend

Scandinavische vrouwen geven zich volledig bloot