in

Voor de liefhebbers van een chick with a dick

Heb jij zin in een geile shemale of ben je gewoon nieuwsgierig?  Klik dan hier  en geniet van een echte mindfuck!

shemale

shemale

shemale

shemale

shemale

shemale

shemale

What do you think?

-485 Points
Upvote Downvote

18 Comments

Leave a Reply
 1. Nog nooit een hem/haar gepijpt. Lijkt me wel geil. Stel me voor in 69 elkaars pik te pijpen en een vinger in elkaars kont onze prostaat masseren tot we klaar komen. En dan ons zaad in elkaars mond spuiten.
  Wie ziet dit ook zitten.
  Nu maar even rukken tot ik spuit. Jaaah

 2. Groot gelijk peter zo denk ik er ook over.De vrouwen heb een kut om geneukt te worden.De vrouwen met een lul horen niet op de wereld

  • En toch is er grote behoefte aan vrouwen met een lul. Kijk maar op Kinky, staat vol met advertenties van mannen met tieten. En ze hebben altijd een mega lul zo te zien op de foto’s. Ik persoonlijk hou ook alleen van vrouwen, maar 1 keer eens zo’n lul in mijn handen hebben zou ik wel eens willen proberen. Maar de prijs die ze vragen voor een half uurtje is mij te veel. Dan spendeer ik het liever bij een mooie vrouw.

   • Je weet niet wat je mist. Mijn eerste keer was niet gepland! Een bloedmooi meisje belle achteraf G een ladyboy te zijn. Maar ik was al te veel opgehitst en kon dus niet stoppen. Toch bij de beste, geilste sex die ik ooit heb meegemaakt. Het is niet bij een keer gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vrouwen bieden hun open kutjes aan om geproefd te worden

Rijpe vrouwen en milfs geven zich bloot