in ,

Rokje omhoog

 

skirt up 1

skirt up 2

skirt up 3

What do you think?

7 Comments

Leave a Reply
 1. Klokslag half twaalf stond ik te wachten op de Intercity op het perron van station Hollands Spoor even later zat ik in de trein. Die was verder nog leeg. Ik ging maar ergens zitten. Niemand die me kon zien. Ik voelde mezelf al weer opgewonden worden. Er was nu echt niks meer voor nodig om mij geil te maken. Ik zette mijn benen gespreid op de bank voor me en bekeek mijn slipje onder mijn rokje. Weet je wat? Ik ga dat slipje gewoon uittrekken. . Door een andere stad lopen in een kort rokje met je blote kutje, dat is pas geil. Ik tilde mijn kont op, trok mijn slipje uit en stopte het in mijn tas.Ik spreidde mijn benen opnieuw en bekeek mijn blote kutje eens goed. Jezus wat had ik een zin om mezelf te vingeren, ik moest me echt beheersen.
  .
  De trein kwam aan bij een het volgende station, dus ik ging braaf met mijn benen over elkaar geslagen zitten. Tegenover me ging een jonge knul, tweeëntwintig of zo, zitten. Hij had donkere krulletjes en een lekker lijf in zijn spijkerbroek en wit t-shirt. Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen. Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag.
  .
  Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken.
  En voor deze had ik een verrassing. Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was.
  .
  Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af. Een glimlach speelde over zijn gezicht.
  Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken. Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend.
  .
  In mijn gedachten doken allerlei fantasieën op waarin sommige van de lekkere kerels die ik tegen kwam me bruusk over een tafel of bankje bogen en dan en plein public hun stijve pik uit hun broek haalden om mijn kletsnatte kutje genadeloos door te neuken

 2. Ik reis niet vaak met de trein, maar het zou me toch gebeuren dat zo’n geile spetter zonder onderbroekje tegenover mij komt zitten en naar naar mijn harde zwarte lul verlangt, geiler kan ik het me niet voorstellen, Gr., ElNegro.

 3. Afgelopen zomer met een leuke kennis afgesproken een dagje Maastricht te doen.
  Thuis eerst heerlijk gedoucht en daarna een strak topje en een micro rokje aangetrokken.
  (net aan alles bedekt)
  Daarna zat ik de hoge ”gladiator”sandalen te knopen, keek naar mijn ”sneetje” en dacht: de slip kan ik thuis laten.
  Gebeld naar de kennis welke trein ik nam en hij zou mij onderweg ontmoeten.
  We zijn niet verder gekomen dan een hotelkamer in Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hot Dirty Sexy

Another day at the office