in , ,

Slipje laten zakken

Report

What do you think?

2 Comments

Leave a Reply
  1. Wat een prachtige billen!Stout Stout Stout !Zij vragen niet om een gouden handafdruk! NEE!!! Maar om een rode handafdruk ! Niet 1 ! Maar 2 !Haar Meester neemt haar steeds dieper op zijn hondjes, nadat zij op onderdanige wijze haar strakke zachte ronde billen heeft aangeboden aan haar SexleerMeester.Bij elke tik telt slavin met horten en stoten met een hoog halfklaarkomend stemmetje hardop,de harde tikken.Oh die geluiden terwijl haar billetjes trillen….Heerlijk.Ze moet van Meester met haar rechte rug op haar knieen gaan zitten.Meesters pik blijft in haar anusje. Meester pakt haar tietjes,stopt zijn tong waar hij haar mee heeft gebeft in haar mondje,pakt haar tietjes.Hij voelt nu ook haar warme rug.Komt klaar ook door de versmelting.xXx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plezier op het werk

Selfies