in , , ,

Onder het rokje kijken

What do you think?

11 Comments

Leave a Reply
 1. Prachtige vrouwen met eveneens prachtige kutjes.
  Het valt niet mee om dit lekkers allemaal te zien als je als man single ben

  • Het is toch gewoon super mooi om dit allemaal te zien. Ik ben heel blij dat mijn vriendin wanneer het gaat nooit een slipje aan heeft, en steeds hele korte rokjes draagt. mooi om te zien, en lekker spannend op de koop toe. Ze geniet er van, om zo te lopen en gunt vaak een blik onder het rokje. wie zal daar kwaad om zijn?
   Dus dames, uit die slip.

 2. Allemachtig wat prachtig ,bloot onder het rokje 46 wat een mooie opname heeft u laten maken zittend op krukje zo’n mooi uitzicht op uw voorbips ,40 en 42 zijn ook zo mooi om te zien bloot onder-rok no 48 ,wat zou ik moeten presteren om u te ontmoeten ? de wens is de vader van de gedachte . roger

 3. prachtig allemaal , bedankt dames voor deze blik op uw geslachtsdeel ..,blijf dit vooral doen en maak ons mannen blij en geil . meer sex en minder gezeik maakt de wereld rijk . laten we van elkaar genieten en sex niet meer verborgen beleven maar vrij op straat en op iedere hoek dan zal de wereld er beter uitzien.

 4. dat een aanblik op hun poes ons mannen gek maakt is toch schitterend , meer , meer graag dames laat maar zien , zijn hier wat dames die ons blij willen maken ? mail maar naar naaktkrant en laat zien wat er in je slipje zit .

 5. Als je lekker jong bent max 21j mag je je eigen uitleven op mijn slipje onder mijn rok. En graag ook je vrienden mee nemen. Kontakt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rijpe vrouwen #12

Women with curves