in

Buurmeisjes #80

What do you think?

27 points
Upvote Downvote

4 Comments

Leave a Reply
  1. Dame ,op foto no 1 wat een mooie rij tanden heeft u lief gezichtje met prachtige bos haar ,voor mij is het onmogelijk je te bereiken ,helaas ,als ik een wens mocht doen ,dan wist ik wel wat ik zou vragen ! een weekeinde of wat langer met jou optrekken ,reizen maken naar de usa ,of south africa die baie skone land ,ons bluiw geniet ,roger

  2. buurmeisje naakt 30 wat zullen we doen flesje wijn of zullen we lekker naar bed gaan? het is voor mij 27 jaar terug 14-09-1964 dat ik me laatste keer gemeenschap had ,er is ook zoveel gebeurt in die jaren ,blijft dat het leven gelijk is aan een penis altijd te kort en keihard ,roger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Women with curves

Rijpe vrouwen #19