in , ,

Behaarde kutjes

What do you think?

37 points
Upvote Downvote

24 Comments

Leave a Reply
 1. Ahhhhhhhh…..beveralarm.

  Duidelijk iets uit de tijd van de neanderthalers; om mensen/apen af te schrikken.
  Ziet er onverzorgd uit. Die koude douche is niet meer nodig na het zien van deze pics.

 2. Eindelijk nog eens vrouwen MET schaamhaar. Waarom willen al die vrouwen en mannen lijken op kinderen van -12 ??? Dus zonder schaamhaar. Om hygiënische redenen??? Belachelijk.
  Geef mij maar een behaard poesjes, MMmmmmm

 3. lekker met je vingers door kroelen. kaal ben je geboren en geschoren lijkt of ze nog niet volwassen zijn geworden. ook gaat het bij scheren na ;n paar dagen zo jeuken en je krijgt een stoppelkut. lekker laten groeien

 4. Brrrrr….een kale kut likt zoveel lekkerder zeker als niet alles naar binnen zit. Lekkere lippen en uitstekende delen hmmmm

 5. Wat een mooi vrouwtje,uitdagend snoetje,gevulde borsten ,heerlijk lichaam, en een poesje om te zoenen. Heerlijk die bos haar op haar kutje.Zou ik graag willen beffen

 6. Ongeschoren, puur natuur, blijft toch het mooiste vind ik. En seks is veel lekkerder en intenser als ze goed behaard is (haren voelen véél meer dan huid).

 7. Zo lekker he, die behaarde kutten. Echt mooi een grote bos haar, lekker om door heen te gaan en om uren naar te kijken!!!

 8. Mooi hoor ,dames die ongeschoren venusheuvel ,in mijn ogen lekker opwindend ,je bent zoals je bent ,het is gewoon mooi ,eeuwig zonde om je mons pubes te scheren .zeer gedurfd dames complimentjes hoor , rosjee .

 9. Vrouwen met een natuurlijke behaarde venusheuvel en vulva vind ik veel mooier. Heeft niets met onverzorgd of niet schoon te maken, in tegendeel! Gewoon natuurlijk. Jammer om zo’n fraaie decoratie weg te halen.

 10. Lichaamshaar moet je gewoon laten groeien, dat is natuurlijk en mooi. Lekkere bos haar is veel opwindender dan kaal geschoren. En schoner ook trouwens. Je kunt haar ook wassen nietwaar? Dus dames: scheer alsjeblieft jullie poes niet.

 11. Henderikus / 10 oktober 2016. 13.00#
  Dames, Poes niet scheren. Met schaamhaar ben je rijk gezegend. Dan ben je volwassen. Mijn visie geldt ook voor heren!

 12. Een behaarde vagina streelt ook lekkerder. Dus mochten er dames in het Limburgse zijn. Ik houd me aanbevolen! Hoor het graag!

 13. Meiden laat jullie haar lekker staan
  Als je het toch scheert lijkt het niet of je nog een kind bent tussen de benen
  En ik wordt daar niet warm van een een behaarde onderkant geeft aan dat je volwassen en rijp bent voor het sexueele leven en daar geniet ik temeer van zeker ook omdat haar bepaalde kriebels geeft aan het lichaam wat voor extra genot zorgt. Dus laat maar staan zij het wel dat het verzorgd wordt is wel fijn

 14. Wat is er mooier dan een volledige vrouw die ook haar op haar poes heeft het hoort daar gewoon te zitten en wat zou ik graag daar in willen duiken om haar een heerlijke bef beurt te gaan geven, zodat de sappen er uit lopen bij haar en ik lik alles op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sexy meiden naakt

Geile billen