in ,

Buurmeisjes #94

What do you think?

34 Points
Upvote Downvote

6 Comments

Leave a Reply
  1. Wauw, jong maar mooi. Dat ziet er gelikt uit. Verschillende meisje liggen echt uitnodigend of dat ze vragen. Hmmmm neem me. Nou daar zou mijn jonge heer geen problemen mee hebben.

  2. het niveau daalt en de sfeer stijgt ,jullie jongemannen zien de vrouw als lust object ,deugd niet een vrouw kan liefde geven en ontvangen ,da’s heel iets anders dan ongeremd gedrag en verbaal kwetsen , een dame is een vrouw die maakt dat een man zich gedraagt als een heer .

    • Roger U heb helemaal gelijk ik bent volledig met U eens ! ik ben zelf een jonge man . die weet dat Dames heilig zijn!! vrouwen hebben de magie om je leven te toveren in een paradijs. lang leven alle vrouwen van de wereld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Before & after

Genieten van tieten #13