in ,

Behaarde kutjes

What do you think?

34 Points
Upvote Downvote

17 Comments

Leave a Reply
 1. Sommige hebben echt wel een soort Oerwoud staan,niet zo`n fraai gezicht.
  Een mooi bijgehouden “poesje” kan best mooi zijn..Maar een oerwoud..Nee,sorry

 2. Iedereen zijn voorkeur.
  ik vind dit iets uit de tijd van de Neanderthaler; nu kan dit echt niet meer…vind ik. Onverzorgd en onesthetisch.

 3. Prachtig! Behaarde kutjes zijn heel erg mooi, erotisch en opwindend. En de seks wordt er veel intenser door.
  Doe mij maar de volledige wildgroei, hoe meer schaamhaar hoe liever!

 4. mooie foto en fantastisch dat je toch een andere mening hebt dor je niet te schamen voor DIE persoon zoals je bent ,geen kuddedier om -ook- te scheren.

 5. Bij een volwassen vrouw hoort een behaard kutje, wel netjes bijgewerkt en voldoende kort. Is veel geiler dan al dat kale gedoe.

 6. Wat zou het heerlijk zijn indien alle vrouwen, ongeacht de leeftijd, hun kutje zo mooi zouden trimmen of knippen. Wanneer gaat die kale trend nu eindelijk verdwijnen? Ieder man die naam waardig vindt zo’n netjes bijgewerkt behaard kutje toch ontzettend veel geiler?!

 7. Foto van nr5 als ik denk dat ik je ken dan zou ik je graag willen weten of ik aan je lichaam mag zitten want ik denk vaak aan je en heb er echt zin in om nu eens het waar te maken om eens een goede beurt met jou te hebben en ik denk dat we het zelfde probleem hebben omdat het een goede uitdaging is om samen te genieten

 8. Ik weet het nu zeker en ik vind je een leuke jonge vrouw die ook net als ik het graag eens gezellig willen te proberen om samen met mij op onderzoek uit te gaan en je zal het fijn vinden als ik met mijn tong over jou lichaam en kutje gaat alles rustig aan jou lichaam te voelen en jou klaar te laten komen dus ik hoop dat je het ook lekker zou vinden om met jou kutje op mijn mond te gaan zitten en ik lik je kutje wat je zou willen doen en ik zou graag eens willen proberen om samen met jou te genieten van elkaar lichaam en naakt naast elkaar liggen en kyken wat er van komt het is lekker genieten als ik je zonder condoom mag neuken en ik ben echt nieuwsgierig geworden naar jouw naakte lichaam ik heb gisteren zo goed mogelijk naar jouw lichaam te kijken hoe je eruit ziet als een leuke dame die er nu echt aan toe is om samen met mij lekker te genieten van elkaar dus laten we het stiekem samen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Amateur vrouwen naakt

Hot Dirty & Sexy