in ,

Meiden houden hun slipje opzij

What do you think?

6 Comments

Leave a Reply
  1. ja Dames ik kom al om jullie heeeeel voorzichtig zeer lang te beffen!! en daarna mogen jullie in mijn bekje UW blaas legen als UW poesjeS gaat plassen regelrecht mijn keel in ,,DAN doe ik mijn bek extra wagenwijd open! zodat jullie Dames nonstop in mijn maag mogen vol plassen tot jullie blaas helemaal leeg is.!!!mmmmmmmm

  2. Hmmm heerlijk allemaal weer. Vooral nr. 3 ^^, geweldig! Doe ik zelf ook vaak. Lekker na werk in de auto stappen, en als ik een rokje of jurkje aan heb snel mn pantys en slipje uit! En zo naar huis rijden. Kan haar wel begrijpen :p

    • Lekker met de auto flirten naar andere weggebruikers. Snel parkeerplaats opzoeken en rokje hoog hmmmmm love it
      Welke dame wil ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rijpe vrouwen #50

Naaktstrand