in

Rijpe vrouwen #79

Report

What do you think?

15 Points
Upvote Downvote

25 Comments

Leave a Reply
  1. Weer top gedaan Vinnie . Was er maar een die bij me kwam liggen dan had ik ook wat te doen . Ziet er weer heerlijk uit allemaal mmmm.

  2. rijpere vrouwen…. pfff. Ik hang ‘m 2x per dag in een prachtgleufdier van 20 jaar. En over een paar jaar (4 ofzo) vind ik haar te verlept en mag ze gaan vissen naar andermans portemonnee. Dan neem ik weer een nieuw gleufdier. Kost vaak wel wat maar dat kan ik lijen.

  3. Wouw, echt mijn favoriete serie! Ik ben dol op rijpe vrouwen, je komt ze alleen zo weinig tegen….., vooral de laatste vind ik wel geil! 🙂

  4. Heerlijk. Lwina laat tom maar hij heeft geen respect naar de vrouw. Voor mij zijn ze allemaal godelijk. Dik of dun. En dan heb ik jou nog niet eens gezien en dat moet toch wel lekker zijn als ik het zo lees.

  5. Fijn dat er weer haar op komt, ik ben niet tegen kaal, maar afwisseling maakt het veel leuker en haar in allerlei variaties is heel opwindend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onder het rokje

Genieten van tieten #33