in ,

Vrouwen neuken op een swingers party

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

50 Comments

Leave a Reply
 1. Lekker hoor, 1 vrouw met meerdere mannen. Eigenlijk zouden er voor iedere vrouw tenminste 10 mannen beschikbaar moeten zijn, zodat ze veel en lang kunnen genieten.

  • Dat is het ook, maar verre van ideaal. Het is voor 99,9% van de mannen onmogelijk om 2 vrouwen tegelijk goed te bevredigen, dus moeten we daar niet aan beginnen. Maar 1 vrouw kan 1001 mannen bevredigen, dus daarom zouden d’r veel minder vrouwen moeten zijn. Temeer omdat de mannen, doordat ze maar weinig sex nog hebben veel potenter zullen zijn. Ook weer meer plezier voor de vrouw.

 2. Gert zoiets heb ik vorig jaar ook al voor gesteld maar had te weinig aanmeldingen helaas maar het is wel lekker , ik doe mee .

 3. Jullie mailen allemaal apart, maar zo hebben we natuurlijk geen groep 🙂
  En daar gaat het toch om? Linda en ik willen geen twee vrouwen met een man, maar juist een groepje mannen met twee vrouwen.
  We wonen allebei vlak bij Amersfoort, dus een hotel daar zou ons goed uitkomen Is dat een idee? En dan bv. komend weekend?

  Miranda?

  • Dag Miranda , we kunnen wel een groepje starten maar ik zet net als jij mijn mail niet op de site zoals anderen ivm privacy hoop dat je dat begrijpt dat moeten we buiten de site om regelen , je kunt mijn mail aan Vinnie vragen en dit wkd zou ik wel kunnen evt . Gr A en xxx voor jullie .

  • Miranda,

   Ik wil mijn mailadres wel beschikbaar stellen en dat is alfabier41@gmail.com.
   Aankomend weekend kan ik niet moet werken maar het weekend daarop wel, een mooie optie is hotel Mercure in Amersfoort ligt vlak bij het station.
   Ik zie wel hoe het verder gaat.

  • Na mail contact… Whatsapp groep maken en genieten…maar denk wel dat Miranda of Linda zou moeten beginnen met contact leggen…mail adressen genoeg beschikbaar…:)

  • Denk wel dat het eerste mail contact gedaan kan worden door Miranda of Linda. Na mail… Whatsapp groep maken en spoedig genieten.

 4. Sorry dat ik nu pas reageer. Ik wil wel mailen naar het adres van Gert. Maar dan moet de rest dat ook doen. Gert zal best aardig zijn, maar Linda en ik willen echt een groepje en niet 1 man.
  Foto’s is best wel link tegenwoordig. Effe over nadenken, maar het wordt hooguit iets met een maskertje voor. Verder wel naakt natuurlijk…..
  Kom maar op iedereen!

  Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sexy gifs #80

Amateurs naakt