in ,

Kutjes van achter genomen

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

31 Comments

Leave a Reply
  1. Verdorie dat zijn mooie kutje allemaal geen uitzondering ze mogen fier zijn die dames en nog veel plezier ermee groetjes

  2. De eerste had ik wel kunnen zijn.ik lig ook graag met me kontje de lucht in.En dan lekker door meerdere mannen genomen worden.

  3. Kutje van achter 25 die kan wel een flinke paal gebruiken zo te zien.
    En 29 ik zou zeggen ruim je de rotzooi ook even op s.v.p.

  4. Jullie mogen mij ook altijd aanspreken of mijn foto’s bekijken op mijn ondeugend-daten.com profiel Marcel69 (niet allemaal te gelijk)

  5. Vanaf mijn 16e is er maar één standje waarop ik al mijn meisjes heb genomen: van achteren. Even los dat ik dit het meest opwindende uitzicht vind, het is de natuurlijke wijze waarop een meisje gepenetreerd dient te worden. Ja, ze wilden ook wel eens een andere positie maar dat was en is niet bespreekbaar. Als ik ze dan weer van achteren nam en bij de heupen pakte waren ze al snel heel erg tevreden. Met verschillende tempo’s en penetratie hoeken zijn ze bovendien meestal klaargekomen. Het is daarnaast een wat onderdanige positie voor het meisje wat ik voor wat betreft het hebben van gemeenschap passend vind. Als man ben ik aan het werk en dan wil ik een goede penetratie verzorgen zoals ik het wil. Zoenen en andere zaken doen we in het voor- en naspel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rijpe vrouwen #130

Genieten van tieten #60