in , , ,

Sex in het openbaar

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

52 Comments

Leave a Reply
  1. De fantasie kan zijn loop gaan, maar in het buitenlucht is altijd spannend, want hoe dan ook je kunt altijd betrapt worden. Mooie srie

  2. Nr 8 heerlijk…. lekker op mijn gezichtje zitten en aan mijn klitje wrijven … op het goede moment lekker haar plas laten lopen… hoe lekker kan dat zijn

  3. Foto nr 1 dat wil ik ook wel doen.ik wordt er altijd super geil van.Zijn er dames bij wie ik dat mag komen doen?Ik ben 45 jaar super fris en fruitig.

  4. Ik heb het meerdere keren gedaan, maar de angst om betrapt te worden overheerste toch wel, en maakte het dat het niet echt lekker was.

  5. Ik vind het geweldig en maakt mij ontzettend geil. Zeker als je merkt dat er toch mensen je in de gaten hebben…meerdere keren gedaan in de duinen. Krijg er alweer zin in maar helaas zit ik achter mijn bureau nu ipv in de duinen of het strand.

  6. Na jarenlang intens genieten van heerlijke plaatjes, soms gefronst reacties lezend en glimlachen bij sommige antwoorden ben ik ook wel héél benieuwd naar Yoka en Petra. Ik vind het heel gedurfd wat jullie doen (chapeau!) en jullie interesses zijn zeker ook de mijne. Als eind vijftiger ben ik zeer benieuwd…
    (of ben ik nu te brutaal…)

  7. Nummer 5 ik benijd die man een heerlijk gevoel met haar zwoele aan zijn jonge heer ,zou daar liever zelf staan wat ze met hem doet super geil en nummer 8 wat heeft die een lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Onder het rokje kijken

Vrouwen met de benen wijd