in ,

Afkoelen met deze hitte

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

78 Comments

Leave a Reply
 1. ik krijg er ook warm van en ziet er lekker uit, dan moet ik maar even kijken bij welke dame of dames ik erbij mag om mij ook een beetje af te koelen 😀

 2. Zijn er hier mannen of vrouwen die samen met mij leuke dingen wil gaan doen op seksgebied? Ik kan wel wat dingen bijleren.

 3. Hallo Inge,
  Op deze open uitnodiging wil ik natuurlijk heel graag soliciteren. Stuur mij een PBtje, ik ben benieuwd hoever we samen zouden kunnen komen. Ik zie je reactie tegemoet.
  Groet Huib
  kuhimili@gmail.com

 4. Dames die foto’s uitdelen worden ook steeds groter, maar je weet dan dat wellicht deze man op je geilt hmmm Wie weet komen er zelfs relaties uit dot gebeuren, geniet er maar lekker van 😉

 5. Met je vrouw lekker samen douchen. Beste wat er is. Elkaar lekker inzepen. Masseren, zoenen teasen en dan lekker op het randje van het bad/douche dr nemen. Heerlijk

 6. Inge zal het druk krijgen in het weekend of door de weeks 😉 en met alle mooie vrouwen lukt het toch niet om af te koelen 🙂 , vooral niet voor de mannen die ook nog iets krijgen toegestuurd door vele vrouwen, daar het best wel geile mailtjes zijn neem ik aan ????

  • of je krijgt alleen een mail terug met hoi.. of ja.. Zie dat zelf niet als geil.:P. Maar aangezien de dames bedolven worden onder de mailtjes begrijp ik dat wel hoor. Keuzes Keuzes Keuzes.. begrijp me niet verkeerd, ook ik laat mijn mailadres achter in de hoop op een leuk contact Dus als het er ook van komt stiekemerd dan laat ik het je weten:)

   • Dirk, ik kom hier om te kijken naar het mooie vrouwelijke schoon van plaatjes en de mooie geile gifs. Vraag zelf niet naar foto’s, heb ooit 1x het mailadres achter gelaten. Contact hebben met een lieve, aardige en wellicht geile vrouw, lijkt mij inderdaad niet verkeerd en als het er dan van zou komen, dan hebben beide het fijn 😉 😛 Soms weet ik niet of het hier serieus is of dat je gewoon in de mailing word genomen, kijken hoe iemand reageert?!?! Ik heb wel zoiets van, geniet en als er inderdaad iets van komt, geniet daar dan dubbel van 🙂

    Ik veroordeel en beoordeel niemand, want ik ken ze niet, ieder zijn/haar ding.

    Ben benieuwd Dirk of het iets word?!?!

    • Stiekemerd, Ik vind het werk wat Vinnie doet net als velen en ook jij . heerlijk om naar te kijken en zo af en toe eens bij weg te dromen. Tja je fantasie kan wel eens op hol slaan.
     Ook ik heb net als jij zo af en toe mijn twijfels, mijn neus al eens gestoten en daar dan ook weer van geleerd. ( pleister erop en doorgaan)
     Vind het ook heerlijk om te teasen en gewoon wat te geinen. Vandaar de bakfiets.
     Ik denk dat ik net als jij niemand veroordeel of het in ieder geval probeer. En ja er zijn ook andere manieren om met dames in contact te komen Maar in rl verlegen en hier ben ik gewoon Dirk.
     We gaan het wel zien. Nog een fijne zondag en wie weet tot schrijfs.. btw douche foto 8 🙂

     • Heb ook contact hoor, waarvan ik weet dat ze echt zijn 😉 En een geintje of iets anders formuleren maakt het soms leuker en soms ook spannender, dus jouw luxe bakfiets wil ik wel zien haha Kun je dan wel nog fietsen, als een vrouw in je bakfiets douche haha Wens je ook een fijne zondag toe en geniet ervan. Morgen moet ik weer aan de bak, dan ben ik ook wat minder hier, denk ik zo bye bye

 7. Er zijn weer een aantal”dames” die reageren en gelijk zijn er mannen die om foto’s zeuren en hun email zomaar op straat gooien, terwijl ze weten dat er geen enkele vrouw haar naakt foto’s zomaar aan een wildvreemde geeft. Dus het is allemaal …………… Trap er niet in

 8. Mekaar met de blote hand lekker inzepen en opgeilen, verder een intieme massage en verder zien we wel en desnoods beginnen we opnieuw tot we uitgeput zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volle vrouwen #28

Webcam met de lekkere Sheyla