in

Kutjes close up #45

What do you think?

4 points
Upvote Downvote

25 Comments

Leave a Reply
  1. Is iedereen hier zo wanhopig dat ze gelijk om foto’s vragen. Hebben jullie geen vrouw of vriendin. Sowieso ga ik natuurlijk nooit zomaar naar een vreemde een naaktfoto sturen. Ik vindt de reacties ronduit kansloos!!

  2. Marieke je weet nooit wie er achter de pc zit en welke bagage die mens mee heeft en je mag niet altijd vertrouwen wat ze zeggen ik ga je wat zeggen en geloof je me of niet maar mijn vrouw is jaren ziek beenmergkanker en ik zie haar zo aftakelen dan kan een man nog iets doen bij andere vrouwen gaan of naar een foto staren en denken aan vroeger ik hoop dat je niet boos bent we zijn niet allemaal perverst hoor groetjes meid maar ergens heb je gelijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ebony women

Amateur naakt foto’s