in

Rijpe vrouwen #140

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

41 Comments

Leave a Reply
  1. En dan reageren de dames sommige dames eindelijk op je berichtje en willen jeje dan alleen spreken via sites waar je per bericht mag betalen. Kan idd alleen maar fake zijn Let daarom op de kleine lettertjes bij die sites. We maken gebruik van fictieve profielen!
    Denk zal dit ook maar eens hier in de groep gooien!

  2. Natuurlijk is alles fake hier! Daarom vraag ik nooit om foto’s of afspraken, en geef ik al zeker mijn e-mailadres niet. Maar zolang je maar weet dat alles fake is , kan je nog steeds wel genieten van de foto’s op deze site, en af en toe gewoon eens aangeven dat je weet dat het fake is.

    • Bijna helemaal mee eens. Ik zeg bijna want ik heb in het verleden wel eens een afspraak gehad via hier. Wie dat was laat ik in het midden om de dame in kwestie te beschermen.

  3. De vrouw van de 1e foto ligt volgens mij te dromen om eens lekker gelikt te worden en daarna gevuld met een lekkere lading zaad.
    Nou ik meld mij aan hoor!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lekkere jonge meid voor sex

Genieten van tieten #67