in ,

Kutjes van achter bekijken

What do you think?

33 Points
Upvote Downvote

47 Comments

Leave a Reply
 1. Klopt Gio, maar die van mij is ook volkomen uitgewoond. Ik moet echt niet op een barkruk zitten want daar glijd ik overheen.

 2. Heerlijk met me vagina en clitoris te spelen. En met me vibrator erbij ga ik vol in squirt. Lekkerst is nog double penetratie met vibrator in kutje en dildo in kontgaatje

 3. Hmmm heerlijke serie weer om op te trekken 🙂 nummer 3 en 8 lekker met die buttplug en dan nummer 5 dat strakke spleetje in het water

 4. Hoi Yoka, weer 4 mensen die jou proberen af te zeiken waaronder die Anoniem weer die zijn naam nog niet eens durft prijs te geven: Allemaal mensen met frustraties. Ze dromen van een vrouw als jouw, kunnen daar niet aankomen, en dan gaan ze dingen over anderen roepen, zo nu over jou.

  Wat flauw, dat ze het maar eens eerst mooi bij zichzelf houden.

  Trek je van hen niets aan en leef je eigen leven, doe waar jij zin in hebt.

  GR Dorus

 5. …Anoniem, jij hebt alleen maar een grote smoel, je durft je nog niet eens prijs te geven wie je bent zwakke zak die hier alles loopt te verzieken. En ik heb meer met Yoka op als jij in je stoutste dromen zou durven te verwachten. Jij kan niets krijgen, hebt blijkbaar een pikje wat je met een loep moet zoeken en met een pincet moet aanpakken. Sorry jongen, je moet iemand behandelen zoals je zelf behandelt wilt worden, kneusje Anoniem

 6. Dorus wat een komische figuur ben je. Yoka wil niets metje, ook al droom je dat maar je weet dat dromen bedrog zijn.ach als je balletjes zijn in gedaald mag je over yoka dromen, welterusten

 7. Dorus je heb deze anoniem echt heel erg gekwetst waarom ben je zo gemeen tegen mij waarom haal je mijn kleine penis de bij

 8. Anoniem: Oh, praat je nu ineens lief over Yoka. Je kan dus ook anders als enkel mensen afzeiken, zielig figuur. Maar ik heb liever dat jij dergelijke zaken over mij roept als mensen met een gezond verstand, toch, ANONIEM !!

 9. ANONIEM: Ik haal jouw kleine pikje erbij omdat dat algemeen bekend is van je. Koop zo n penisverlenger, misschien is hij dan tegen de tijd dat je 70 bent zo lang dat een vrouw als Yoka hem werkelijk zou kunnen voelen in haar heilige grotje, maar dan heb jij weer het probleem dat hij niet meer werkt van ouderdom haha, toch, ANONIEM. Dus toch maar voorlopig met vergrootglas en pincetje werken haha.

  Kwetsen doe jij mij niet, iemand met een gezond verstand zou dat wel kunnen, maar daar sta ik helemaal boven. Ik kom enkel op voor Yoka omdat er mensen zijn die net als jij ANONIEM haar ontzettend afzeiken, en daar heeft ze niet om gevraagd. Hier wil ik het wat mij betreft bij laten zielige vent ANONIEM

  • Dorus waarom wil je voor yoka Voskamp op komen wat wil je hier allemaal mee bereiken je zit wel te zeiken over anoniem maar Dorus is ook niet je echte naam . En je moet onderscheid maken tussen de verschillende anoniemen hier

   • En ik ben Erik groenhuis niet want m’n e-mailadres heeft hier nooit op de site gestaan en ook niet in de data base van yoka

 10. Voor ANONIEM: Ach stom figuur, je gebruikt zelf dit emailadres bij sex in het openbaar. Geef mij jouw adres maar eens dan sla ik jou je kunstgebit van 3 tandjes zover achter in je smoel dat je stikt, dan is dit tenminste afgelopen, eikel die je bent.

 11. Weet ik niet 3 maar hoe komt hij de bij bij die imail yoka krijgt die van allemaal mannen en zij denkt dat ik ooit een foto heb gevraagt wat niet zo is dus ik denk yoka of de man want vinny is het niet want die weet de echte

 12. ANONIEM alias [email protected]

  ….dat laten we eens ff lekker in het midden Anoniem 3 en Genieter

  Geniet er maar van. Dit is dezelfde aandacht die Jij, Anoniem, ERIK GROENHUIS verdient. Ik zei al eerder dat je moet omgaan met
  mensen hoe dat jij wilt dat ze met jou omgaan, en dat gebeurd dus nu
  gelukkig ook

 13. Aan Anoniem ….Goed dat je dat van je zegt stomme eikel. En nogmaals, ik heb nog liever dat jij het zegt als iemand met zijn gezonde verstand, toch !!

 14. Aan Anoniem: ik denk dat ik mijn punt wel heb gemaakt: Gedraag je voortaan netjes tegenover anderen, met respect. Ik laat het hier bij. Ik ben niet de man of eega van Yoka, maar iemand die voor mensen op komt die slecht behandelt worden. MVG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sex chat met de lekkere Fitkitten

Buurmeisjes #142