in ,

Naakt selfies

What do you think?

27 Points
Upvote Downvote

55 Comments

Leave a Reply
   • Patricia , zou jou ook wel eens willen zien hoor , denk dat je wel een lekkere dame bent. Je mag altijd iets mailen hoor
    Xxx

     • Dan stuurt gio een foto van ze pikkie terug Patricia en dan moet jij dan geil van worden

     • Je hoeft ze niet te laten zien hoor Patricia , heb al goed gemerkt dat er hier zielige apen tussen zitten . En als jij van mening bent dat dit niet hoort om foto’s door te mailen dan moet je anders maar naar een andere site gaan of gewoon door scrollen want dit is naaktkrant en hier worden nu eenmaal foto’s doorgestuurd . Je bent niet verplicht maar met een antwoord van wat daar het nut van is is toch beetje zielig . Iedereen heeft zijn eigen fantasie laat de mensen genieten van naakte dames of wat dan ook , we zijn bijna 2019 en geen 1980. Of je bent een man die geen vrouwelijk contact kan krijgen dat kan ook . Kom op wie geniet er nu eens niet van een onbekend lichaam ..

     • Gio nee is nee ze stuurt geen foto’s naar zielige ouwe rukkers.dat je geen vrouwelijk contact hebt is je eigen probleem.

     • Anoniem 1 , ga spelen op een kinder site jongen , en ik ben zeker geen ouwe stakker mocht je dit al denken , denk dat jou pikje ook maar niet al te groot is ? rukker ..

     • Nee Gio nou ga je er omheen draaien ze stuurt geen naakt foto’s en jij vindt het blijkbaar normaal, je verplicht het haar bijna en ook in 2019 zal ze dit niet doen .
      Sorry dat ik je ouwe rukker noemde.
      Je bent een zedendelinquent

     • Jij moet gewoon niemand dwingen om naakt foto’s te sturen dus wie is hier de grote Jan en nee is ook een antwoord en dan ben je niet zielig.

     • Meneer anoniem. Ik zij enkel je MAG altijd iets mailen , is daar druk achter zetten ? Of ze het nu stuurt of niet is haar zaak . En ondertussen staan er toch al een aantal mooie foto’s in de inbox loser . Zoekt nu maar terug een ander slachtoffer want je hebt op iedereen wel iets te zeggen . Trek nog eens aan je pietje domhoofd . Of ga naar je moeder die heeft nog visjes in de diepvries voor je . Je kan misschien nog wat van haar leren .

     • En als jij van mening bent dat dit niet hoort om foto’s door te mailen dan moet je anders maar naar een andere site gaan of gewoon door scrollen want dit is naaktkrant en hier worden nu eenmaal foto’s doorgestuurd . Je bent niet verplicht maar met een antwoord van wat daar het nut van is is toch beetje zielig .

      Alleen omdat je geen naakt foto’s krijgt moet je naar een andere site omdat jij dat normaal vindt.
      Jij bent zielig nee is ook een antwoord. Heb respect voor Patricia

     • Wa ist anoniem , probeer je zo Patricia haar foto’s te bemachtigen ? Zielig ventje . Kzeg ook dat ze mag doorscrollen en ze heeft ook duidelijk geen nee gezegd , dus wie zegt dat ik ondertussen nu geen fotos uitwissel of een chat opgestart ben met Patricia ? ik heb nog altijd even veel respect van toen haar eerste mail voor haar . Krijg ik er of niet wat maakt het nu uit ? Of je bent zodanig jaloers omdat de meeste hier je niet uit kunnen staan dat je mij hier zo wilt op aanvallen , zoek een leven jochie , ieder zijn ding toch ? Voor de rest veel succes met je leven want blijkbaar zit je wel veel voor je pc dat je de mensen wilt aanvallen op deze manier MENEER ANONIEM . “Handje klap “

     • Nou Gio ruk maar lekker verder op die foto’s, bij gebrek aan een vrouw moet je wel handkarren PS kijk even in je mailbox misschien zitten er wel foto’s in kun je weer aan je plassertje trekken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

I touch myself

Sexy gifs #107