in

Genieten van tieten #76

What do you think?

67 Points
Upvote Downvote

15 Comments

Leave a Reply
 1. Poh, dat zijn me inderdaad weer een mooi stel tieten. Zowel jong als oud mag er wezen dit keer als je het mij vraagt. Lekker zo’n hete moeders met goeie tetten

 2. Arie Nummer 13 heeft heel wat te bieden heerlijke zuig tepels en nummer 5 ook super mooie tieten daar geniet ik echt van ..
  Mooie serie Vinnie bedankt Man .

 3. Nr 6.. als ik haar zo zou vinden in mijn hotelkamer zou ik eerst het kamernummer checken en mijn arm knijpen of ik niet droom.. hihi

 4. Foto nummer 1 wat prachtige mooie vrouw met een knap gezicht en een stel heerlijke tieten waar ik graag aan zou willen likken ….lag ik maar onder haar

   • Oh en wat gek dat ik foto 8 gisteren over het hoofd heb gezien. Wat een heerlijk lichaam; van top tot teen prachtig! Deze rubriek heet: Genieten van tieten. En dat doe ik dan ook oprecht. Ervan genieten om er gewoon naar te kijken; deze mooigevormde, stevige, heerlijke, volle borsten. Als ik deze mooie vrouw op het strand voorbij zou zien lopen, zou ik haar zeker even nakijken. En ik denk veel andere vrouwen en mannen met mij. Echt lekker!

    Het lichaam van de vrouw op foto 7 is ook helemaal niet verkeerd trouwens. Lijkt op dat van mij :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Milf Penny

Jonge meiden naakt