in ,

Seks in het openbaar

What do you think?

176 Points
Upvote Downvote

15 Comments

Leave a Reply
  1. Bekende reeks maar blijft lekker om te zien. En spannend idd, Marcel Heerlijk om te doen, kan ik je vertellen. Groepsseks heb ik verder niets mee, hoewel deze plaatjes best geil zijn om naar te kijken.
    Maar op stille plek met z’n tweeën of zoals op eerste foto … Zalig… Denk dat als ik een stelletje dat zie doen, ik ook graag zou toekijken en met mn kutje zou spelen. En daarna de meisjes samen dollen en mag hij toekijken. Super!

    • Buitensex is heerlijk, lekker de wind die overal doorheen waait, de spanning om betrapt te worden. Wij doen het vaker. Is een aanrader.

      • Ja he, Eric…, die spanning dat iemand stiekem kijkt en ervan geniet wat hii of zij ziet, is een lekker idee. Maakt samen genieten in de buitenlucht extra geil. Wat je zegt, echt een aanrader.

    • Pfff blijf maar naar die eerste foto kijken als ik de krant open. Komt zo lekker binnen weer vanavond! Foto 11 is trouwens zo’n zelfde soort lekkere foto. Zo lekker om een kontje van achter te zien met een ‘hangend’, uitnodigend, openstaand kutje eronder … En dan zo een lekkere pik erin, zoals foto 1 of even eruit zoals foto 11 en daarna er weer opnieuw in. Zalig om te zien… . Wat ik al zei, als ik dat tafereeltje van een afstandje zou bekijken, zou ik absoluut met mn eigen kutje spelen… Lekker klaarkomen terwijl er voor me geneukt wordt door twee andere heerlijke mensen. Hmmmm. Terwijl ik dit typ, is mn kutje er al warm en nat van…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rijpe vrouwen geven zich bloot

Genieten van lekkere tieten