in

Vrouwen met een lekker behaard kutje

Geniet van verschillende behaarde kutjes

What do you think?

287 Points
Upvote Downvote

25 Comments

Leave a Reply
 1. Smaken verschillen, maar ik hou nu eenmaal van een lekker kaal glad kutje. De 10de , mooie vrouw overigens zou ik er graag van verlossen en haar poesje lekker glad maken. De 2de en 11de van bovenaf vind ik acceptabel.

  • Hoe onthaard staat jou pik en ballen erbij? Bij een man vind ik het er ook verzorgd uitzien dat zijn zaak(je) niet verscholen zit achter een haarbos. En als ik wil pijpen is voor mij een vereiste dat de paal echt haar vrij is, en liefs de balzak ook als ik die wil afsabbelen, alles kaal is echt naakt. Kale pik en ballen winden mij enorm op, vind ik geil.

 2. Geef mij toch maar een lekker glad geschoren foefje om klaar te maken, ikzelf hou het dagelijks spekglad en verlang dit ook van een pik en ballen

 3. Nee vind dat kale niks en uit onderzoek is gebleken dat schaamhaar hygiënischer is dan kaal. Mijn vriendin heeft ook een lekkere poes. Lipjes overigens wel kaal.

 4. Mooi dames.
  Dank voor het delen van zoveel moois.

  Je maakt er velen blij mee.

  Als je het zelf leuk vindt, blijf het aub doen.
  Allemaal een ferme. Z O E N

 5. Niet mijn ding haar op de kut. Lekker glad net als een lul en balzak daar moet ook geen haar op zitten. Neukt lekkerder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sexy rijpe vrouwen en milfs

Sexy vrouwen en meiden gaan uit de kleren