in

Kutjes close up bekijken

Geniet van verschillende soorten blote kutjes

What do you think?

427 Points
Upvote Downvote

29 Comments

Leave a Reply
 1. Mmmm nummer 10…je tong diep in die ster…..
  Duim in haar poes….en de rest van je vingers hun vrije loop laten……
  Net zo lang tot ze komt…..en je tong naar buiten perst………

 2. @Frank, deze eerste foto vind ik als vrouw ook erg mooi om naar te kijken. Mijn genieten bij vrouwenfoto’s is vaak het totale plaatje of een paar prachtige borsten of mooi gevormd kontje. Zelden een kutje of een kontgaatje maar deze eerste foto is hot! Alles perfect…
  Oh en fijn te horen dat je het leuk vindt als vrouwen ook genieten van plaatjes (ipv alleen verhaaltjes ).
  Kus en door!

  • @Carla… Deze reactie had ik gemist sorry. Ik kijk ook naar het hele plaatje. En onderdeel alleen is niet opwindend. Wel mooi soms maar niet meer dan dat. Ik zal ook niet snel op een man vallen maar vind sommige foto’s mooier met een lekkere vent erbij. Dus ik kijk bi zeg maar. Snap je? Kus en door. Grappig.

   • @Franku, I get the picture ;-). Heerlijk om te horen, of eigenlijk lezen .,Zo kijk ik dus ook hoor.
    Zo’n gifje (soms ook close up) bijvoorbeeld van een mooie harde in een mooi, kaal, strak kutje zien gaan, is zo lekker om te zien. Zowel dat deel van de man als dat deel van de vrouw. Prachtig en opwindend om naar te kijken. En soms wel een paar keer om extra in de stemming te komen, of om er op door te fantaseren of met mezelf plezier te hebben .
    Ik ga dromen nu. X

    • Droom zacht. Of hard natuurlijk 😉 een lekkere harde paal in jouw natte strakke hete kutje. Hmmmm
     Mijne is keihard nu. Met zo’n druppeltje erop…

     • @Franku Jij had in lekkere nacht, denk ik.
      Heerlijk hoor!
      Op ons verhaal kom ik later terug. Als ik wat meer tijd heb. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sensuele en opwindende zwart wit foto’s

Gifs van geile meiden met natte kutjes