in

Meiden met dikke tieten

Geniet van verschillende dikke tieten van deze meiden met lekkere curves

What do you think?

415 Points
Upvote Downvote

34 Comments

Leave a Reply
 1. Het is heerlijk om te zien maar mijn voorkeur heeft toch de wat kleinere maat. Maar ook grote borsten als deze dames zijn geil om te zien

  • Klopt Frank, mooie foto. Foto 7 kijk ik ook graag naar. Ben heterovrouw maar het is bekend dat vrouwen nou eenmaal ook elkaars lichaam maar wat scannen idd. Dus ik geniet ook mee op naaktkrant.

 2. De laatste mevrouw is hemels. Ik vermoed dat daar zoveel heerlijk sex in zit dat ik daar met Yoka en Nicole samen nog een hele kluif aan zou hebben.

 3. Wat een prachtige serie met mooie dames. De dames op foto 11, 14 en 15 hebben mijn absolute voorkeur. Hallo Carla, ik ken je helaas nog niet, naar ik zie jouw naam nog aleens voorbij komen. Als jij foto’s wil sturen dan mag je dat doen naar:
  [email protected]

  • Ik geniet lekker met jullie mannen mee. Lekker om te lezen wat jullie opwindt en ik kijk ook graag naar mooie vrouwen, ook al ben ik heel gewoon van de man-vrouwrelaties. Vrouwenbillen en vrouwenborsten in een lekker slank lichaam, heerlijk toch? Volgens mij doen best veel vrouwen dat stiekempjes. Ik heb al eens met een heerlijke vrouw (ook gewoon man-vrouwrelatie) foto’s uitgewisseld. Was nieuw voor me maar zoooo opwindend.

 4. Die laatste foto … heerlijk, prachtig lichaam… Evenals foto 7…
  Dus klopt Frank, ik zei het al in reactie op jouw opmerking dat je dacht dat er ook vrouwen van zulke supervrouwen genieten. Ja dus… Zelfs een heterovrouw als ik geniet hier intens van… Ik krijg er écht zin van. Benieuwd of hier meer vrouwen zijn die stiekem meegenieten, zoals ik…

  • @Carla: ja mevrouw 7 is ook prachtig. Gek dat me dat niet opviel, zo in de war was ik van de laatste. En wat vind jij van foto 12 van de serie van-sexy-tot-opwindend-5 (https://www.naaktkrant.nl/2020/06/van-sexy-tot-opwindend-5/#gallery/edda6727d393a31d4fbe3977f9c46381/31756)? Dit heb ik eens van dichtbij meegemaakt en toen kon ik zelf niet veel meer, zo onder de indruk was ik.

   • @Frank . Fijn dat je ervan genoten hebt, zowel die foto waarvan je de link stuurde en toen je er zelf min of meer bij stond .
    Maar persoonlijk vind ik dit minder om te zien. Ach, ieder z’n ding!

    • Ach ik zie het al, deze vind jij mooi: https://www.naaktkrant.nl/2020/05/even-genieten-van-lekkere-tieten-2/#gallery/dc5fabee9fe95213ff069ec2c520dedb/31450 Wel opletten moet je op deze site 😉
     Heb je ook favoriete mannenfoto’s die jouw lijf beroeren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het is weer tijd voor het naaktstrand

Kijk onder het rokje bij vrouwen die geen slipje dragen