in ,

Meiden met lekkere billen

Geniet van de geile billen van deze sexy meiden

What do you think?

483 Points
Upvote Downvote

59 Comments

Leave a Reply
  1. Je hebt wel eens series die gewoon helemaal goed zijn. Superfijn deze serie. Favoriet? 4 en 5. Laatste is het meest opwindend.

    • Mooi idd. En begrijp je voorkeur. Foto 3 voeg ik daarbij aan toe. Maar dat komt misschien omdat ik donderdag dagje strand gepland heb. Heerlijk vooruitzicht .

      • Hee Carla… Terug. Gezellig. Ja is ook mooi 3. Doe we die erbij. Fantasie: na een potje beachvolleybal bezweet over elkaar heen glijden in een rustig hoekje op het strand… Lekker…. Daarna zwemmen, wijn en 2e ronde!

        • @Frank, ik was er al hoor. Jij bent terug ;-). Fijn!
          Maar … waar waren we gebleven? Iets met frisse witte wijn? iets met het getal 69, olie, slank, gebruind naakt vrouwenlichaam met zalige borsten en een gladgeschoren strak kutje.
          Daarbij een prima, slank sportief mannenlichaam met een mooie harde pik. Iets met een warme tong over een clitje, toch?
          Oh en ik geloof ook iets met een strak kontgaatje? Een kontje dat daar nog niet eerder bemind is. Niet tot het gaatje gaan maar wel nieuwsgierig naar die manier waarop er daar dan wel bemind kan worden. Al was het dan toch alleen dat haar verleidelijke billen gewoon weer eens gestreeld worden. En dat mag zeker ook met een mooie harde pik…
          Maar voor het zover is, gaat er vast nog iets moois aan vooraf. Want ondeugendheid, spanning, zin in intiem zijn en ja ook geilheid komt natuurlijk niet vanzelf, Frank. Althans niet bij deze vrouw. Het spel van verleid worden, daar begint het genieten al. En zeker ook haar aantrekkingskracht met niet alleen haar fijne lijfje maar ook haar golvende lange haren en mooie tanden met een ondeugende lach. Ze weet gewoonweg dat ze haast te verleidelijk is. Hoe ze daar staat in haar bikinietje bij het volleybalveld. Daar speelt ze mee en geniet daarvan. Ze voelt zijn ogen op haar lichaam. Een tinteling gaat door haar heen. Ze voelt haar tepels haast prikje door de dunne stof van haar topje en tussen haar slanke bene gloeit haar smachtende kutje. Het maakt haar opgewonden dat hij haar graag wil.
          Wordt vervolgd…

          • Prikje = prikken. En bene = benen.
            Foutjes door het snelle typen van de opwinding ;-).

          • @Carla. Ja jij was er al ja, zie het. Ik had even wat meer tijd nodig. Werk ook altijd. En meer maar dat komt wel.

            We gaan dus verhalend en fantaserend verder. Prima idee. Ik heb nu even geen tijd voor uitgebreid vervolg als begint het wel te borrelen en tintelen hier en daar 😉

            Ik kom er snel op terug meisje. Heerlijk. En één ding: geiligheid vanzelf bestaat niet. De lekkerste geiligheid is die langzaam ontstaat. Zoals met onze berichtjes. Teasen en verleiden. Superfijn. Maakt sex (solo of duo of trio of…) des te beter.

            Het idee dat als je die billen vastpakt, ze glijden door het zweet maakt heet… erg heet.

  2. Nr. 10 Welkom in mijn kontje. Hmm echt uitnodigend om zo naar binnen te wippen.
    Nr 1 Hmmmm lekker met je pik tussen haar billen door naar haar kutje. Lekker opgeilen en dan naar binnen.

  3. @Franku Je berichtje gelezen maar kan daar niet direct op reageren dus even zo. Geen idee of je dit nu ziet. Ik ben ook aan het werk maar geniet tussendoor. Mini breaks zijn namelijk heel gezond, wist je dat? Langzaamaan, teasen en verleiden it is! Tot snel, heerlijke man. Gaan we verder en wie weet lezen anderen hier op de site mee om te genieten en is er idd een nieuwe rubriek ontstaan ;-). Voor nu; zachte zwoele kus op je bost.

    • @carla lekker zo’n tussendoortje. Is af en toe wat lastig maar als het lukt fijn… Die rubriek is er denk ik al ja haha. Schaamteloos. Kus terug op jouw borst(en). Met een klein kneepje in je billen…

        • @Franku Ja, een Scandinavische vrouw is idd heerlijk. Of doel je niet op die rubriek ;-)? Komt ineens in me op omdat ik mezelf onder die categorie schaar.
          Maar misschien zie jij wel een brunette Carla voor je. Dat mag natuurlijk ook. Het is immers jouw eigen fantasie ;-).

          • @Carla… Hm als ik het moet inschatten… Mooi zongebruinde huid, blond, half lang haar. Pittig en zelfbewust. Mooie tanden en ogen. Ik ben al verkocht…. 😉

            Borsten, billen en kutje nog geen specifiek beeld van maar dat komt omdat we lekker aan het fantaseren zijn. Komt wel.

            Ik vind het contact erotiserend. Fijn. Jij ook he?

            Heb wel zin om je te kussen. En in jouw oren te bijten…. En te plagen met een vinger langs jouw ruggegraat. Naar beneden.

            X

          • Hey Carla,

            Nu ben nu wel benieuwd geworden.
            Als je spannende foto’s wilt uitwisselen, stuur me dan een mailtje 😉 .

            *removed*

      • @Marcel, fijn te horen. Heerlijk als het jou opwindt toch? Is de bedoeling van een lekker, beeldend verhaal. Ik geniet daar op mijn beurt ook weer van.
        Als die leesrubriek er echt komt, kan je vast ook aangeven waarover je graag leest. Wie weet schrijf ik het dan wel voor je op en speel je zelf de hoofdrol ;-).

        • Klinkt als een leuk idee Carla! Mag ik meedoen?
          Sowieso zou een uitwissel-functie leuk zijn, ik denk dat velen hier daar wel plezier van kunnen hebben…
          @*removed*

  4. 6 zeer opwindend deze mooie ondeugende meid zou ik wel de billen willen inzepen. En dan afspoelen en wassen met mijn mooie vrouwen handjes, wie weet mag ik meer wassen dan alleen de billen. En uiteraard kan zij mijn volle billen wassen en mijn borsten en al Wat er tussen zit.

  5. Carla ga lekker door met je verhaaltjes. Is om van te genieten. Dat steigerende gevoel in je broek en …. hand en ja, dan in een kutje stromen.
    xxx

    • @Franku Mijn oortjes… Oei, dat is echt zo’n erogene zone voor mij…
      Ik voel en hoor je ademhaling versnellen als je weer met je mond omhoog komt naar mijn nek, nadat je wat zout vlak langs en nét onder mijn bikinibroekje met je tong hebt opgelikt. Je bijt zachtjes in mijn oorlelletje. Je weet wat dat met mij doet. Je trekt me daarom gauw tegen je aan en je voelt mijn borsten, een bescheiden maatje 70C, mijn tepels door het topje tegen je borstkas. Je maakt het strikje op mijn rug langzaam los en streelt met je vinger langs mijn ruggengraat. We kijken elkaar even kort aan en voordat ik je een innige tongzoen geef fluister ik, ga door schatje. Verwen me…

      • (goedemorgen)

        …we tongen nat en heftig. Na een paar minuten zak ik door m’n knieën en trek je bikini broekje naar beneden en je stapt eruit. Ik duw je achterover op de grond en spreid je benen maximaal en blaas zachtjes over jouw klitje. M’n handen pakken je borsten en kneden die. Dan gaat m’n tong over jouw klitje… En ik lik jou zachtjes. Dan stop ik en blaas over jouw klitje. Warm en koud wisselen af…

        Ik kom omhoog en kus je weer heftig.

        • @Franku Terwijl we elkaar gretig tongzoenen proef Ik mezelf een beetje. Een combinatie van het zoete van opwinding van mijn kutje en het zout van de zee. Ik merk dat jouw verwennerij, al was het maar kort, je niet onberoerd heeft gelaten. Ik voel je harde tegen mij aan, wanneer je mij nog steviger tegen je aandrukt met je handen op mijn billen. Ik beantwoord je kus nog gretiger dan daarnet, stop even en fluister dat ik jou ook wil proeven. Je kreunt zachtjes. Alleen al door dat tegen je te zeggen, merk ik dat je pik nog meer groeit. Langzaam zak ik naar beneden, terwijl ik je nek, schouders, borstkas en buik zachtjes kus. Ik stop even, vlak boven je onderbuik en kijk omhoog. Ik vang je hunkerende blik die zegt dat ik door moet gaan. Plagerig kom ik weer omhoog en kus je op je mond, zodat je nóg niet kunt vragen wat jij graag wilt en waarvan je weet dat mij een beetje ‘dirty talk’ extra opwindt. Je hoeft het zelfs niet te vragen want ik zie aan je ogen dat je mij zegt: ‘pijp me schatje, pijp me’. Ik kreun zachtjes bij die blik en kijk je weer plagerig aan en zeg: ‘geduld schatje, geduld’. Ik draai me daarbij om en wrijf met mijn blote kontje tegen je kruis met mijn hoofd schijn naar achteren waardoor je zachtjes mijn oorlelletje likt…

          PS: Heb je mijn reactie (en ook eerder al gezien) op Even genieten van lekkere tieten? Doe maar even, dan heb je namelijk een beeld bij mijn looks …

          • @Carla: gelezen. Rode oortjes 😉 fijn te weten.
            Ik ben lang, 1.98, brede schouders maar geen spierballenfiguur… slank. Lenige en vaardige vingers enzo… Snap je? Ben altijd teder behalve als je vraagt het niet te zijn…

            Dirty talk doet het helemaal voor mij. Heerlijk.

            Een snelle lik- en vingerbeurt geven op allerlei plaatsen vind ik superfijn. Terugontvangen komt wel. Uitstellen: heerlijk.

            … Ik duw je voorover op een tafel en jij spreidt je benen. Ik fluister in je oor: vinger jezelf. Je begint daarmee want je bent heet en nat. Ik kijk. Ik kniel en kijk naar je mooie roze kutje. Ik duw een vinger bij jou naar binnen en leg m plat aan de binnenkant aan de buikkant. Ik krom m. Ik masseer met m’n duim over je klitje. We vingeren jou samen. Ik kom heel diep met m’n vinger.

            Met m’n linkerhand kneed ik je tietjes.

            …x

      • …ik doe mijn shorts en slip uit en mijn inmiddels hard geworden pik duw ik tegen jouw natte kutje. Niet erin. Maar erlangs. Door het strakke gleufje van jouw lipjes. Glijden, duwen en kussen. Ik bijt zachtjes in jouw tepeltjes. Blaas ze droog, lik ze nat. En ik glij door. Jouw ben willen om mij heen en ik laat dat even toe en stoot. Maar dan die ik je zachtjes van mij af en draai je om en kom achter je zitten op m’n knieën. Jij zit nu ook op je knieën. Wijdbeens. Mijn lange sterke linkerarm sla ik om jouw heen en je kunt tegen mij aan hangen.

        Ik kus en bijt in je nek. En m’n rechterhand gaat achterlangs tussen je billen door……..

        Je zucht en….

        • @Franku Lang, slank, lenig, teder, teasen en pleasen, dirty talk, heet, nat, harde pik, strak gleufje, glijden, duwen, kussen, wijdbeens, zachtjes bijten, achterlangs mijn billen in de olie … Een paar van jouw heerlijke woorden én woorden die wij samen deelden. Die mij raken in mijn verlangen naar tedere, opwindende seks … Ga door, Frank, ga door… X etc.

          • 1,98×1,71… is dat een match? 😉
            Ga door? Ok… komt ie… ik sta op en pak een flesje olie. Ik open het en spuit het langzaam leeg over je tietjes, buik, dijen en kutje. Ik glij met m’n handen over je heen. Dan helemaal met mijn lange lijf. Naar boven met m’n harde pik over jouw buik, borsten, tepels, nek… ik stop bij je lippen. Terug naar beneden.

            Ik draai je op je buik. Meer olie, over billen, rug. Ik glij over je heen. M’n pik door je bilnaad naar je kutje. Een beetje naar binnen. Ik stoot 2x en stop dan. Bijt in je nek. Til je op en kneed en olie je tieten totdat ze gloeien.

            Draai jou om. Ga voor je staan en trek me hard af voor jouw gezicht. Je wilt pijpen maar mag nog niet. Ik trek totdat… ik bijna kom en dan stop.

            Ik laat me achterover vallen en trek jou mee omhoog…

            jij…… x

    • @Pijltje Ik ga graag door, fijn dat je meegeniet. Misschien nu nog wat onoverzichtelijk in de verschillende rubrieken waarin ik een (vervolg)verhaaltje plaats. Aan de andere kant, dan heb je gelijk weer wat te zien en valt je oog misschien op een plaatje waarvan je eerder al genoot maar je even vergeten was wat dat ook weer met je deed. Enjoy!

  6. Wauw nummer 4, gewoon eng hoe erg ze op mij lijkt! Wat een mooie sexy foto’s weer, krijg helemaal zin in vieze dingetjes :p

    • Nou Caroline, jij mag er zeker zijn! Ik ben nu wel benieuwd naar de verschillen.. Stuur je een foto en laat je me zoeken?

      @*removed*

  7. Carolien als jij op de vrouw van foto 4 lijkt , dan ben je een heel aantrekkelijke vrouw,
    Als je foto`s wil delen. *removed*

  8. @Carolien. Ik doe er nog een schepje boven op. Dan ben je een super aantrekkelijke vrouw. En ja daar wil ik ook wel meer van…. *removed*

    En ik ga ervan genieten!

  9. @Vinnie: als de rubriek verhalen komt, zou het gaaf zijn als we daar eigen foto’s kunnen toevoegen. Met redactie door jou uiteraard.

  10. @Franku Tietjes, buik, dijen, kutje, harde pik, tepels, nek, lippen, bilnaad, ik mag kijken hoe jij je harde vast hebt. En van dat alles mag ik genieten. Hoe fijn is dat?
    Mijn kutje gloeit nu (geen loze woorden ..).

    En ja, Frank 1.98 x 1.71 lijkt me perfect ;-).

    • @Carla: heb je je gloeiende kutje weer koel gekregen? 😉

      Ik heb goed en ontspannen geslapen…

      Ben benieuwd naar jouw voortzetting van de fantasie. Ga je gewoon door of komt er een twist?

      Overigens: het is zo’n dag waarop je gaat zweten van denken. Moet je voorstellen als we in deze atmosfeer zouden gaan sexen… hebben we geen olie nodig om te glijden…

  11. @Franku Heerlijk en ontspannen geslapen, in mn blote tietjes, kontje en kutje. Het duurde wel lang voordat mijn lijfje en ja dus ook mijn gloeiende gleufje, ondanks het koele maagdelijk witte satijnen laken, afkoelde. In een soort slaapdronkenschap gingen mijn vingers regelmatig langs mn lipjes en over mn heuveltje.
    Wat je zegt, het zal door atmosfeer komen. En als je dan overdag zo af en toe ook nog heerlijk chatcontact hebt gehad, gaan die fantasietjes snachts oplaaien…
    Zwoelte, hitte ik vind het zinderend en ik houd er van om juist dan te genieten …
    En nu? Nu aan het werk. Wordt later vervolgd dus. Z

    • @Carla: fijn te horen. Laten we dit als een mooie eerste aanzet zien. Ik broed op een twist waarbij we een beetje buiten onze bestaande ervaringen gaan…

      Werken is ook belangrijk en leuk al zou je dat op een site als deze niet zeggen. Fantaseren onder het werk is ook lekker. Alleen hebben wij mannen altijd een probleempje met onze fallussen als knuppels zo groot en hard. Da’s voor jullie toch weer makkelijker of niet. Een vochtig gleufje en zin in sex kan afleiden…

      Nou ja we zien wel. Ik ga verder met mijn software… Werk ze en tot later x

      • @ Franku in mijn bericht hierboven moest die Z aan jou natuurlijk een xje voor jou zijn ;-).
        En ja, klopt wat betreft kantoor. Heerlijk om met mijn vrouwelijkheid een mannelijke collega soms te teasen. En heb wat dat betreft wel het eea meegemaakt … Dus kantoorfantasietjes zijn lekker en komen soms uit. Hot…
        Ik werk nu ook gewoon op kantoor, als een van de weinigen, dus beetje saai. Maar gelukkig vind ik mijn werk wel heel leuk! Ik ben een beetje een cijfertjesnerd dus meer mannen om me heen dan vrouwen. En juist dat geijkte mannenwereldje, is het heerlijk om beetje te dollen …
        Nu echt door (maar jemig wat heb ik zin in seks …).
        X (ja ik doe het nu goed).

        PS… Ik weet genoeg twists te bedenken hoor.

        • @Carla: ik ben een itnerd dus ik weet er alles van. Nerds onderling, heerlijk. Ik heb een collega die doodleuk op de afdeling deo opspuit, op zijn shirt ipv op het toilet en onder z’n shirt. Bizar. Dan vergaat je de lust wel hoor 😉

          Werk ze! x

        • @Carla: je mag kiezen uit de volgende twists waarmee het verhaal verder gaat…

          1: geoliede mini buttplug
          2: er komt een man bij
          3: er komt een vrouw bij

          Maar… je moet kiezen, max 1. Later kunnen we er andere afslagen bij verzinnen 😉

          Leuk?

          x

  12. @Franku Die keuze is heel snel gemaakt hoor!
    Optie 1 is niet mijn ding. Ik gebruik nooit attributen. Het enige wat extra stimuleert misschien is verzorgde kleding met voor de vrouw een mooi lingeriesetje eronder voor het spel van verleid worden en verleiden ;-). Zo’n setje mag dan nog even (half) aan blijven tijdens een fijn, intiem moment. Langzaam gaat dan steeds meer uit…
    Optie 2 fantaseer ikzelf niet over maar jij hebt al eerder laten doorschemeren dat jij die fantasie wel hebt en dat maakt me wél heel nieuwsgierig hoe jij jij dat in woorden verbeeldt..
    Maar vooralsnog is optie 3 voor mij de meest erotiserende fantasie…
    Of heel ‘gewoon’ lekker met z’n tweeën hoor! Maar die keuze staat er niet bij.

    Dus leg ik de bal toch weer bij jou neer. Durf je het aan? Jouw eigen fantasie, een mooie vrouw met knappe twee mannen, waarvan jij de ene man in de hoofdrol bent, aan Naaktkrant toe te vertrouwen?
    Zet jou verhaal dan op papier, gebruik de woorden waarbij wij tot dusver samen gekomen zijn, voeg toe of schrap wat toch niet in jouw verhaal past en stuur het dan in. Want die rubriek komt er. En dan reageer ik op jouw eigen woorden. Succes en vooral ook veel schrijfgenot ;-). Kus.

    • @Carla: ga ik dat doen… dat durf ik wel ja, als we dit durven wat we tot nu toe doen dan is het hele verhaal in 1x niet veel anders. Alleen vind ik het heen-en-weer gaan van een verhaal ook leuk. Ik ga er eens over denken en probeer wel wat. En ik zie jouw verhaal ook tegemoet, fijn.

      Vwb de keuze: dat is geen verrassing inderdaad. Uiteindelijk is samen met wat fantasietjes toch het meest voor de hand liggend en ‘veilig’. Maar daarom kun je in een fantasie ook eens een andere kant op gaan. Het hoeft niet echt te worden.

      Ik vind dit virtuele sexen ook al heel lekker hoor. Al heb je met de beschrijving van jouw lichaam natuurlijk wel nieuwsgierig gemaakt… Lijkt me heerlijk om na een tijdje flirten en opbouwen uiteindelijk een fles olie over je heen te gooien… of witte wijn en dan heerlijk samen te neuken… alle kanten op.

      😉

      Dikke x

      • @Franku Heen en weer gaan van een verhaal ook heerlijk! Geniet daar ook echt van, wind me op. En hoe! Maar soms beetje zoeken bij welke rubriek we gebleven zijn, vandaar dat een zalig compleet verhaal ook fijn is. Ik ga ook mn best doen en insturen. Beetje tijd vinden nog voor mijn vakantie.

        En eens, heerlijke man als jij bent, fantaseren over wat je niet voor mogelijk hield is ook fijn. En op mijn beurt fantaseer ik dus ook over jou en jouw lengte en dan bedoel ik niet je – vast mooie, goedgevormde – pik hoor. Ik, tengere slanke vrouw in juiste proporties (al zeg ik hetzelfde, maar daarom geniet ik ook van mijzelf ) in de arnen van een sportieve, slanke, lange man. Ik heb er een goed beeld bij.
        En als dat beeld door jouw fantasie met nog een man erbij is, wil ik dat best eens ervaren in een verhaal. Want wat ik zei, ik ben daar wél nieuwsgierig naar. Vooral dat deel wat jou dan het meeste opwindt. Dat maakt het puur, eerlijk, oprecht, intens en ja ook geil… Botergeil?
        Dus neem me daarin mee, laat me genieten. Laat mijn kutje weer gloeien (zoals ook nu wéér), laat mijn gleufje nat worden, laat mijn tepels hard worden, laat de geilheid door mijn lijfje gaan, laat me hunkeren, verlangen, genieten, laat me … Vul het in, alsjeblieft. Ik wil meer van dit, zo lekker. Zelfs online …

        En als je durft, laat hier je e-mail achter. Dan mail ik je een verhaaltje 1-op-1 zodat we hier niet de verschillende rubrieken spammen ;-).

        • @Carla: lijkt me superfijn. We zitten op één lijn. Wat mailadres denk ik dat we dat veiliger via Vinnie doen. Ik heb geen zin in allerlei andere input zeg maar. Tenminste: niet in mijn mailbox 😉

          @Vinnie: kun jij met mijn toestemming mijn mailadres doorsturen naar Carla?

          Haha, ik wilde de telefoon pakken om de servicedesk van de Naaktkrant te bellen. Laten we maar niet doen.

    • @Hermanus Oei, gaat Franku nu vreemd met ene Caro of bedoel je Carla ;-).
      Als je mij bedoelt, Franku en ik gaan graag door. Dus dankjewel voor je reactie, fan.

  13. @Carolien.. Jij vergelijkt je met foto 4.. Yumm….
    Ben ook eigenlijk wel benieuwd.. Tipje van de sluier??
    *removed*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rijpe vrouwen en milfs geven zich bloot

Volle vrouwen met sexy curves