in

Week 5: Doet Irene mee…? En tot hoever kan ze het aan…

 

De opvarenden

En toen zaten we ineens niet samen in een zeilboot, maar hadden we twee anderen aan boord. Poef, weg romantiek voor twee…Daardoor spatte de gedachtes aan mijn seksavontuurtjes waar mijn kutje, kontje en tietjes zo intens naar verlangde uit elkaar. Door een fout bij de boeking was er geen extra schipper beschikbaar en moest een stel worden ingedeeld bij mensen die wél zeilervaring hadden én plek op de boot. Bij ons dus … Ik was not amused…

Ik had weliswaar al een heerlijke week achter de rug, maar met schoonfamilie om ons heen was er nauwelijks gelegenheid voor seks, laat staan stomende, geile, hete avontuurtjes samen. Door mijn stiekeme soloseksmomentjes bij de zee, waar bootjes voorbijvoeren (heerlijk geil idee dat ik gezien kon worden) en de naaktshoots die ik van mezelf maakte, was ik behoorlijk opgegeild en wilde niets liever dan heerlijk genomen worden. Ik stond bij wijze van spreken al klaar, met mijn kontje voorovergebogen, om achterlangs geneukt te worden; gewillig, gretig en verlangend. Als ik daaraan dacht, voelde ik me een heet sletje. Zo lekker…

Maar met dat andere stel aan boord, kon ik zelfs romantische seks met mijn vriendje op het dek van de boot of ergens in een van de stille baaitjes wel vergeten. Jammer.
Aan de andere kant, als je meevaart in een flottielje moet je ook niet moeilijk doen. Het is een beetje kamperen op het water en dat liet ik onze “opvarenden” maar gelijk weten ook. Ik stelde hen voor dat zij de ‘natte cel’, zoals een minibadkamer op een boot heet, konden gebruiken. Voor ons zou de buitendouche volstaan en tandenpoetsen deden we dan wel aan het keukenblok, als er geen gelegenheid was om ons aan wal in een van de haventjes op te frissen.
Het stel keek elkaar even aan, wisten blijkbaar niets te zeggen en knikten instemmend. Het was hun eerste zeilavontuur en het was natuurlijk even slikken dat ze geen heuse schipper hadden, maar dat wij aan het roer stonden.

Alles was nieuw voor ze en ik had er ondertussen toch wel lol in dat dit stel bij ons aan boord was. Ik kon het niet laten om deze eigenlijk best goed uitziende onervaren zeilers een beetje te teasen. Zo vertelde ik dat zo’n douche op het achterdek bedoeld is om het zeewater na het zwemmen van je lijf af te spoelen, maar dat ik het heerlijk vond om er naakt onder te staan. Ook zei ik dat ik regelmatig naakt zou gaan zwemmen en zonnen. Ook nu weer was het stil, keken ze elkaar aan en knikten weer.
“Goed, dat is dan geregeld. Nu de spullen uitpakken, de hutten verdelen, dan een drankje op het dek en morgen vroeg gaan de trossen los”, zei ik enthousiast.

Eenmaal geïnstalleerd dronken we met zijn vieren een wijntje bij ondergaande zon op de boot. We proostten op een behouden vaart van deze “loveboat”, zoals ik de zeilboot omgedoopt had, die eigenlijk de Erato heette. Ik keek daarbij om beurten in de ogen van de man en de vrouw en gaf haar een ondeugende knipoog.

Toen de mannen even naar het voordek liepen, vroeg ze – ik noem haar Irene – hoe het kwam dat ik zo vrij in mijn lijf zat. Irene had me in bikini over het dek zien paraderen en – zo gaf ze eerlijk toe – het was een genot om naar me te kijken. Ze had dat ook aan haar man – ik noem hem René – gezien, dat hij verlekkerd mij van top tot teen had opgenomen.
Ik zat nog steeds in mijn bikinietje tegenover haar.
‘Ach’, zei ik en haalde mijn schouders op, ‘we kennen hier niemand. Het is gewoon heerlijk om jezelf een beetje te verliezen. Daar is vakantie een beetje voor, toch?’
Nu nam zijzelf mij helemaal van boven naar onderen en weer terug op en kwam daarbij wat meer naar voren waarbij onze benen elkaar raakten. Ik opende mijn benen een stukje en ik zag dat ze een glip van mijn kutje achter het kleine driehoekje probeerde op te vangen. Ze zei zachtjes dat het haar heel goed beviel wat ze tot nog toe had gezien en dat ze het stiekem wel fijn vond om bij ons aan boord te zitten. Ik glimlachte en zei, terwijl ik mijn vingers onder haar witte jukje liet glijden en haar knieën streelde: ‘ wacht maar af, meisje…, Jouw vent en die van mij, mogen er ook zijn…
Enne… trouwens, misschien is het leuk om zo een potje te Pesten?
Ik stond op, wiegde met mijn heupen, voelde haar ogen op mijn kontje gericht en liep richting onze mannen. Ik draaide me nog even naar Irene toe en zei: ‘ plagen bedoel ik, plagen… Doe je mee?’

What do you think?

107 Points
Upvote Downvote

24 Comments

Leave a Reply
 1. Hmmmm…. ook net een weekje vakantie! Een welverdiende vakantie, maar in eigen land. We zijn gister vertrokken. Mijn korte sexy verhaal van vanmorgen…

  Mijn vriend moest voor zijn werk naar een klant in Groningen. Hij bleef daar een paar nachten in een hotel om een klus te klaren en had voor de zaterdag en zondag met wat oud studiegenoten in de stad afgesproken. Zit je daar dus het hele weekend, wat zeg ik bijna een week alleen thuis! Carla op vakantie en mijn vriend ook. Ik had nog wel het mooie stringetje van Carla liggen die ze stiekem in mijn tas gestopt had tijdens een van onze eerste avontuurtjes, maar haar geur was er langzaam uit dus daar kon ik niet veel meer mee.

  Ondertussen ontving ik foto’s van mijn vriend die zich vermaakte met een oud studiegenoot. Je kent het wel; foto’s van lege flesjes bier, schalen Chinees en een paar meiden in veel te korte rokjes die een vrijgezellenfeestje vierde. Hij appte er nog bij dat hij zich netjes gedragen had, maar hij mij “helemaal uit elkaar zou trekken” als ik maandag hem zou ontmoeten in het huisje dat wij voor een midweek gehuurd hebben. De gedachte van zijn harde paal die mij zonder waarschuwing keihard zou neuken maakte mij geil en nat, heel nat… onder de douche kon ik zondagavond met mijn favoriete douchekop de ergste nood wel stillen, maar mijn lijf hunkerde naar ongeremde sex! Om hem ook goed in de mood te houden, heb ik voor ik ging slapen nog een kort ondeugend filmpje gemaakt… mijn vriend vindt het super geil als ik een heel dus streepje van mijn schaamhaar scheer. Natuurlijk, braaf als ik ben, heb ik dat zonder even gedaan voor ik de douchekop ingezet heb en toen ben ik poedelnaakt op bed gaan liggen met mijn telefoon. Filmpje gemaakt waarin ik gewoon startte met mijn natte haren en closeup van mijn gezicht en een saai verhaal over een voorval op werk. Maar dan na twee minuutjes laat ik de telefoon “per ongeluk” vallen tussen mijn benen en dan pas kun je zien dat ik helemaal naakt ben. Ik verontschuldig mij in het filmpje, met de meest serieuze toon die ik eruit kan krijgen, voor mijn onhandige gedrag en schuif dit af op de twee wijntjes die ik mezelf gegund had. Als ik een kus geef op de camera, draai ik mijn telefoon nog even naar beneden en doen mijn benen even kort uit elkaar voordat ik de opname stop. Best moeilijk, ik moet het filmpje drie keer maken en de derde keer zie je precies mooi het streepje boven mijn lipjes die nog wat glinsteren en open staan van de verwenning door de warme straal water. Ik stuur het hem op. Hij zal het niet meteen zien omdat ze nog even in de tuin gingen drinken. Als ik daar zo naakt nog lig na te gloeien, besluit ik het filmpje ook door te sturen naar Carla! Die geile meid mis ik echt… de eerste dagen kon ik mij goed vermaken met haar stringetje, maar nu moet ik het doen met mijn herinneringen en fantasie over haar prachtige lichaam en die mooie puntige tietjes en getuite lipjes. Pfffff ik moet echt snel slapen en dan morgen naar Groningen! Voor ik echt in slaap val, hoor ik opeens “PIEP PIEP”…. een berichtje terug van Carla!

  Willen jullie het verder horen? Een geile meid die mee wil doen? Carla, haak je aan?

 2. Nu ben ik wel nieuwschierig ook nasr dat streepje dus als je wil en durf mag je hem doorsturen .
  En ben ook wel nieuwschierig naar carla dan of ze echt zo lekker geil is als je zeg dus ik zal wel.zien denk ik of nie .
  Me mail is dan [email protected]

 3. Vervolg van De opvarenden

  Terwijl ik net iets te dicht bij René ga staan en hem in zijn oor fluister dat hij een heel mooie vrouw heeft, geef ik Patrick (mijn vriendje) een samenzweerderige blik. We kijken nu met z’n drieën naar Irene. Ze heeft nog altijd haar witte, smetteloze, wijdvallende maxijurk aan. Al heb in haar benen en knieën door de split aan de voorkant al gezien en zelfs aangeraakt, de rest van haar lijf blijft nog een beetje gissen. Maar ik vermoed én verheug me op een paar volronde borsten, een gladgeschoren kutje (of met klein streepje) en lekkere slanke maar ronde billen.

  ‘Onszelf maar even opfrissen met een duik in zee? Patrick helpt wel even met de knoopjes van je jurkje en dan laat ik René zien hoe het zwemtrapje werkt’, zeg ik.
  Nog voordat Irene reageert, schuift mijn vriendje haar donkerblonde haren opzij en maakt een paar knoopjes los. Ze giechelt ongemakkelijk. Als René het wil overnemen, houd ik hem zachtjes tegen met mijn hand op zijn blote bovenlijf en vertel hem van mijn belofte aan zijn vrouw haar te helpen om zichzelf meer los te durven laten. Hun wat voortkabbelende seksleven zal daarmee in opwindender vaarwater komen, zo voorspel ik hem. Glimlachend om mijn eigen woordspeling verschijnt in René’s ogen een twinkeling. Heerlijke man ben je, maar je weet het zelf nog niet, denk ik

  Als het jurkje van Irene’s schouders valt, komen haar goedgevormde borsten in een schattig lichtblauw bh’tje tevoorschijn. Haar kutje en kontje zijn zuinig verpakt in een niemendalletje in dezelfde kleur. Ik moet me inhouden om niet aan het bovenrandje van de string te trekken en even een glimp op te vangen van haar venusheuveltje.
  ‘Nice’, zeg ik. ‘Goeie smaak heb je hoor, maar wel zonde om met zulke mooie lingerie te zwemmen, vind je niet?’
  Irene knikt en wil zichzelf daarom vrijwel direct van het setje ontdoen.
  Oké, dat gaat te snel, denk ik. Ze weet blijkbaar nog niet zo goed wat plagen is. ‘Wacht even’ zeg ik daarom gauw. ‘René en ik hebben het trapje nog niet uitgeklapt. Je kan met al die rotsen op de bodem er niet zomaar inspringen hoor!’
  Ik loop vervolgens gauw (voor zover dat gaat op een boot) naar mijn hut, glip in mijn lange zachtroze bloesejurk, plaats een fles wijn en vier glaasjes op het achterdek en zet een muziekje op. Op mijn teken neemt Patrick onze opvarenden vervolgens mee naar het achteren en stappen in de halfopen kajuit en gaan in de schaduw onder de luifel zitten. De perfecte plek voor een intiem momentje. Terwijl mijn schatje me goedkeurend opneemt, zegt hij dat ze er maar eens goed voor moeten gaan zitten. Twee paar min of meer vreemde ogen en die van Patrick zijn op mij gericht. Ik voel een lekkere, geile vibe door mijn lichaam gaan en ik zeg semi plechtig: ‘Lieve opvarenden, fijn dat jullie op onze loveboat zijn. We gaan een potje Pesten. Als je durft, doe gerust mee’, en beiden geef ik om beurten een knipoog. Het genot van denkbeeldige handen op mijn lijf die me strelen, in mijn tietjes knijpen, mijn kontje vastgrijpen is haast volbaar. En ook monden en tongen die me likken, kussen en neuken zijn nu al haast te voelen. Het plagen, het teasen – ook mezelf – is begonnen. Lekker!

  Mijn vriendje en ik draaien ons naar elkaar toe en beginnen eerst rustig en daarna steeds gulziger te tongzoenen. Omdat mijn geilheid al een week onderdrukt wordt, kreun ik nu al een beetje. Ik voel mijn lijf reageren onder mijn jurkje. Mijn kutje gloeit en mijn tepels zijn keihard. Liefst draai ik me nu om en bied mijn geile, hete, gleufje achterlangs aan voor die langverwachte neukpartij. Maar ik moet geduld bewaren, om Irene te laten zien hoe teasen werkt. Langzaam draai ik me naar ons ‘publiek’ toe. Patrick gaat achter me staan. Samen knopen we de bloesejurk tergend langzaam open. Een paar knoopjes blijven dicht, zodat de jurk nog niet van mijn schouders valt. Een voor een haal ik mijn tietjes uit het bikinitopje. Patricks handen grijpen achterlangs naar mijn tepels, die nog harder worden dan ze al zijn. Terwijl hij doorgaat met masseren, nodigt hij Irene en René uit om gerust te blijven kijken. Maar die opmerking is overnodig want beiden zitten op het puntje van hun stoel. Lekker!
  Ook al geniet ik ondertussen even met mijn ogen dicht, ik weet dat er naar me gekeken wordt en dat maakt me nog heter. Mijn C’s duw ik nog steviger in zijn. handen. Oh wat voel ik me heerlijk sletterig, zoals ik mezelf tentoonstel aan deze wildvreemden. Het geilt me enorm op.

  Dan hoor ik wat geschuifel en volgt even later het moment waarop ik hoop. Twee tedere, warme vrouwenhanden omvatten mijn tieten. Ondanks dat ik van stevig masseren houd, krijg ik van deze zachtheid snoeiharde tepels. Ze staan nu haast op knappen.
  De manier waarop Irene mij beroert, verraadt haar onzekerheid en tegelijkertijd vraag ik me af of ze haar eigen tieten ook op deze tedere manier streelt. Ik ben te nieuwsgierig en onderbreek het spel. ‘Kom, laat eens zien hoe je dat bij jezelf doet?’ vraag ik haar voorzichtig.
  ‘Oh uh sorry, doe ik het niet goed?’ vraagt ze.
  ‘Jawel hoor, meisje, zalig juist maar ik wil zien hoe je van jezelf geniet.’
  Ook René zie ik instemmend knikken en zegt: ‘Toe maar schatje, laat je lekker gaan, ik wil dit nou eindelijk ook eens bij jou zien. Houd je heerlijkheid en geilheid niet meer verborgen, alsjeblieft’. Met deze stimulerende, smekende woorden schudt Irene haar onzekerheid van zich af. Ik heb geen idee waar ze het ineens vandaan haalt en ook René is aangenaam verrast als hij ziet hoe zijn schatje zich nu moeiteloos én schaamteloos transformeert in een heerlijk, ondeugend geil sletje. Hoe ze met haar lijf kronkelt, haar heupen draait, haar lichaam streelt en sensueel en haar tieten verwend, is haast professioneel. Lustopwekkend ten top…
  Patrick kijkt mij aan alsof hij wil vragen of ik hier iets mee te maken heb. Hij weet natuurlijk wel dat ik ook heerlijk geil kan worden van een mooie vrouw, kent mijn sexdrive die soms iets vaker en in iets hogere versnelling gaat dan de zijne maar ik weet echt van niets. Behalve dat ook ik graag op deze manier zoals Irene nu doet, mijn lijf show…

  Wat blijkt? Onze opvarenden huurden een kleinere villa iets hoger gelegen dan waar wij zaten, verscholen achter olijfbomen. Vanaf onze villa was hun huis niet goed te zien. Maar vanaf hun terras met uitzicht op de rotsen en de zee – precies waar ik in de vroege ochtend mijn soloseks had, mijn stoute filmpjes maakte en naakt zwom – had Irene me bespied.
  In de kleine lokale supermarkt even voorbij de villa had ze een praatje gemaakt met mijn schoonouders en zo was ze erachter gekomen hoe Patrick en ik onze tweede week zouden invullen.
  Irene had dus op slinkse wijze het zeilavontuur last minute geboekt,
  zonder dat René van haar gegluur wist … Ronduit gedurfd van deze bescheiden, lekkere vrouw die zegt van mij te leren om zichzelf nóg lekkerder te voelen.
  Was ik eerder ‘not amused’, nu voelde ik me toch wel gevleid en deze vleierij had een directe uitwerking op mijn sexdrive… Ik was weliswaar beetgenomen door dit sletje zoals ik haar nu toch zag, maar voelde ook een golf van geile verlangens extra hard door mijn lijf stromen…
  Wat had Irene dat goed én vals gespeeld! Ze had haar teasekaarten tegen de borst – wat zeg ik, tegen haar tieten – gehouden en nu gooide ze die gewoon open en bloot op tafel en bleek ze een heerlijke seksnimf te zijn.
  Hoe de vork in de steel zat, wist ik overigens pas achteraf. Toen Irene me vertelde dat ze haar geremdheid had overwonnen door het zien van mijn heimelijke gegeil bij de rotsen aan zee. Ze had – eveneens stiekem – in hun villa geoefend voor de spiegel van hun slaapkamer, zo biechtte ze op.

  Zoals Irene hier nu op het achterdek staat te geilen is zó mooi om te zien. Dat onze mannen ook flink zijn opgegeild is wel overduidelijk.
  We zien alledrie dat ze geniet, meer meer wil, alles wil. Niet alleen een beetje genieten door verlegen te kijken. Maar ook voelen, ervaren, proeven, betasten en betast worden. En ook likken, zuigen, sabbelen, kreunen, hijgen, neuken en geneukt worden. Tussen haar tieten, in haar lekkere kutje en misschien ook in haar kontje. Ze wil nemen en door een snoeiharde pik (of twee) genomen worden. Het gekronkel van haar lijf en de blik die ze ons toewerpt verraadt haar.
  Ik weet gewoon dat ze wil kijken hoe Patrick en ik seksen op het voordek als de nacht valt. En ze wil ook zien hoe René met zijn tong mijn kutje neukt in hun hut. Ook wil ze genieten van hoe wij vrouwen onderling een beetje dollen terwijl we onze naakte lichamen afspoelen onder de buitendouche.
  Soloseks met z’n vieren wil ze ook. Waarbij we tegenover elkaar zitten, en van plaats verwisselen totdat ieder de ander één-op-één gehad heeft. waarna we over, op, in langs, tegen en met elkaar
  En zo kan ik nog wel even doorgaan met opsommen van wat ik zie dat ze wil; volledig opgaan in het seksen, neuken, likken, beffen, pijpen…

  Met vier mensen in één boot zijn tal van variaties in verschillende samenstellingen mogelijk.Het belooft een onvergetelijk zeilavontuur te worden, maar voordat het zover is, moeten eerst haar lingeriesetje en mijn bikinietje nog uit. Want we zouden gaan zwemmen. Daar waren we gebleven…

  Alsof we het zo hebben afgesproken, kijken Irene en ik onze mannen indringend aan en vragen hen nog even te blijven zitten. We bevrijden onze tieten en we zuigen even aan elkaars tepels. We draaien ons vervolgens om en stropen tergend langzaam onze slipjes naar beneden met onze kontjes naar achteren. Zo gunnen we de Patrick en René een blik op twee geile, gladgeschoren kutjes. We voelen ze kijken. We draaien een kwartslag zodat we hen kunnen aankijken. Verlekkerd kijken ze terug. Onze tieten bungelen en we wrijven met onze kontjes tegen elkaar. Beide pikken groeien hun zwemshorts haast uit. Tijd voor een verkoelende zwempartij met z’n viertjes. En dat doen we…

 4. Wow Carla, dit is porna to the max. Superopwindend. Heerlijk… en het teast ook, met cliffhanger… ik wacht het vervolg af… weet niet of ik het nog heel lang droog hou alleen 😉

  • @Franku, dankjewel. Was idd een heeeerlijke vakantie! Maar wat er daar precies gebeurde, kan ik écht niet vertellen hoor. Blijft tussen ons vieren, hoewel ik wel heel veel heb prijsgegeven … Maar dit verhaal is dus voor mij af en de lezer mag zelf verder fantaseren ;-).

   De volgende true story (de laatste vermoed ik) wordt kort maar krachtig!

   • @Carla: het wordt te lang… ja snap ik. Maar het is een mooi verhaal, kun je lekker op door fantaseren en heb ik gedaan en met resultaat 😉 haha

    • @Franku Lekker! Goed te horen! X op je … Mag je zelf over fantaseren ;-). Waar jij het kusje (en likje etc) graag zelf wilt hebben, voelen en zien…

     • @Carla: heerlijke sexgodin… ik zou wel een heerlijke lange tongzoen willen maar niet nadat je eerst jezelf vingert en je vinger zachtjes zuigt… die tong, met dat heerlijke kutvocht wil ik proeven. Mag dat? xF

 5. @Franku Oh, sexgodin… Ik zie dat als een compliment, goed? En wat je voorstelt, dat mag. Heerlijk! En voor nu, heerlijke dag gewenst! X

 6. Ben dol op beffen
  Lekker plagen met mijn tong
  Als je kutvocht lekker smaakr ben ik helemaal niet te stoppen
  Je heerlijk klaar laten komen; daar geniet ik ’t meeste van

  • @Pijltje Al wel ingestuurd hoor. Maar ik weet niet zeker of er een vervolgweek komt. Misschien toch iets te weinig fans op deze site daarvoor, snap je.
   Mijn verhalen (true & fantasy) zijn vrij lang. Dat kan het zijn.
   Maar wel superfijn te horen dat jij er iig wel naar uit kijkt!
   X.

   • @Carla Integendeel! Ik kan je vertellen dat je inmiddels veel fans hebt op de site. Nieuwe week is in de maak!

   • Hoi Carla,

    Ik denk dat je genoeg fans hebt die je verhalen volgen. Alleen wordt er weinig geschreven / reactie gegeven. Ikzelf vind het wel opwindend en blijf een fan van je….. 😉
    Ik volg je verhalen in ieder geval…. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rijpe vrouwen en milfs geven zich bloot

Blote kutjes close up bekijken