in

Meiden met dikke tieten

Genieten van meiden met dikke tieten

What do you think?

283 points
Upvote Downvote

18 Comments

Leave a Reply
 1. Sorry maar vind er niks an.
  Dames met zulke dikke toeters zijn er volgens mij ook helemaal niet blij mee.
  Denk eens aan sporten .

  • Laten we gewoon genieten van deze mooie tieten. Als de dames er last van hebben lossen ze dat wel op. Prachtig om te zien in ieder geval.

  • Volle borsten zijn heerlijk Tania. Als je de jouwe eens wil delen mag je het altijd laten weten en geef ik je m’en mail.
   Verzorg je volle borsten maar goed en laat ze lekker verwennen.

   • @Marcel Thanks, lief! Mijn C-tietjes zijn echt een stuk kleiner dan deze borsten hoor! En gelukkig maar want past beter bij mijn verder tengere lijfje. Inderdaad ongeveer als foto 2, zoals @I.C zich voorstelt. Ik hou zelf ook van ze ;-).

 2. Complimenten Vinnie, prachtige serie met hele mooie dames net donders mooie volle borsten. Ik ben er in elk geval gek op.

 3. Kijk hier wordt ik nou geil van vrouwen met heerlijke voor gevels wouw toppie. Alleen jammer Yoka dat jij er niet tussen staat. Jij zal er niet op misstaan ik weet het wel zeker. En Tania wees er maar trots op ik hou er wel van en @ Carla jammer dat jij er ook niet bij staat met je c-cuppie zoals de dame op foto 2. Dus dames en dan bedoel ik: Tania, Yoka & @Carla jullie hebben iets waar je trots op kan zijn. En er zijn mannen zoals ik die er van houden en ik geniet er met volle teugen van. Dus dames zie dit als een compliment.

  • @Anoniem Ik snap dat je foto 1 uit de volgende serie geweldig vindt maar dat is niet mijn look a like. Als ik een keuze zou moeten maken, kies ik voor foto 5; vrouw met goed lijf op bed. Lekker om die ín je bed te hebben, toch ;-)?

 4. Mijn vriendin van 27 heeft ook flinke borsten en ja het is niet altijd handig voor haar maar mij hoor je absoluut niet klagen.
  Supergeil en ik kan er niet van af blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sexy latin en ebony vrouwen naakt

Oudere vrouwen en milfs geven hun rijpe kutjes bloot