in

Van sexy tot opwindend

Geniet van vrouwen die zich op een sexy tot opwindende manier laten bekijken

What do you think?

327 Points
Upvote Downvote

31 Comments

Leave a Reply
 1. De beste wensen voor 2021 en dat er maar veel moois voorbij mag komen. Waaronder no 9 en 7 wat een heerlijke kutjes om eens lekker te beffen.

 2. De beste wensen voor iedereen en dat 2021 een topjaar mag worden.! 🙂
  Vinnie bedankt voor de mooie series afgelopen jaar en ik zie uit naar de series voor dit jaar, ga zo door!
  Dat er veel rijpe dames langs mogen komen…… 😉
  Wie weet kan ik een rijpe dame ontmoeten via deze site…… 🙂

 3. Oh…. dat was lekker wakker worden en klaarkomen op deze lekkere geile foto’s.
  Zowel die pikken als de dames zijn zalig. Pfffff

 4. Iedereen de beste wensen en Vinnie bedankt voor al het moois elke keer weer. Ik ben het jaar begonnen als op de laatste foto zeg maar. Nu maar hopen dat het een geweldig jaar gaat worden waarin we weer lekker op vakantie kunnen en veel kunnen flirten xxx

 5. Lieve @Carla jij ook de beste wensen voor 2021 en hopen dat het een geil jaar wordt voor je. Ik hoop dat ik nog voorkomt in een geile carla & co van jou. Geile groetjes van jou trouwste fan I.C

  • I.C Lief dankjewel Jij en alle andere lezers van Carla & Co en natuurlijk ook iedereen die hier geniet van deze krant een heel mooi opwindend, avontuurlijk jaar gewenst!

   Ik weet niet of er dit jaar nog een nieuwe Carla & Co komt. (Ik wist sowieso nooit van te voren wanneer die rubriek online kwam). Ik heb het Vinnie wel gevraagd maar nog (niets) gehoord. Vandaar dat ik in de laatste Carla & Co de lezers en jou dus ook bedankt heb voor het afgelopen jaar.

   Ik blijf sowieso genieten, avontuurtjes beleven én erover schrijven maar ga dus waarschijnlijk op zoek naar een andere plek om mijn verhalen te delen. Want deze krant is toch vooral om te genieten vanr plaatsjes en niet voor ‘artikelen’ ;-). Ik kom graag hier af en toe ook nog even meekijken en genieten en inspiratie opdoen. Jullie reacties blijven sowieso altijd leuk en lekker om te lezen. Ik geniet daarvan mee ;-).

   Nogmaals dank voor alle leuke, lieve, opwindende, spontane berichtjes én jullie eigen verhalen! En dank aan Vinnie dat ik het afgelopen halfjaar hier heb mogen schrijven.

   Liefs,
   Carla X

   • Lieve @Carla bedankt voor je reactie ik hoop ook dat er een nieuwe Carla & Co komt zo dat we lekker kunnen genieten van jou geile avonturen. Wat ik nu jammer vind is dat ik enige tijd geleden ook iets had geschreven in Carla & Co en dat ik daar nog geen enkele reactie van je hebt gelezen in een vorm van een geil verhaal. Dus ik hoopte op een nieuwe Carla & Co. Lieve Vinnie komt die er nog? Carla ik ben er echt niet boos over hoor echt niet alleen een beetje teleur gesteld maar ik begrijp best dat je het druk hebt met andere dingen maar ik hoop dat er nog een nieuwe Carla & Co komt. Lieve Carla bedankt voor alles en wie weet komt er toch iets nieuws. Liefs jou trouwste fan I.C.

 6. ik heb deze serie nog eens bekeken en ben jaloers op die vrouwen die met die mooie pikken spelen en ze mogen ontvangen in hun sterretje , ik word hier echt heel geil van en hoop het zelf nog eens mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Genieten van lekker blote billen

Heb jij zin in een echt geile vrouw?