in

Kutjes close up bekijken bij meiden die hun benen spreiden

Geniet van de verschillende soorten kutjes van jonge meiden en rijpe vrouwen

What do you think?

527 Points
Upvote Downvote

33 Comments

Leave a Reply
  1. Super super super. Wat een heerlijk geile serie. Wat zit ik te genieten van al deze dames zonder uitzondering. Zoals je op de laatste foto ziet ben ik al klaargekomen. Trouwens wat Roos hierboven schreef is waar. Nooit eens een serie stijve pikken voor de dames. Ook die mogen wel eens opgewonden worden door een mooie serie. Doen !!!

    • Ze kunnen toch ook naar een gay site gaan dan zie je dat wat ze willen. Wie zegt dat dit geen potjes zijn? Een serie met enkel mannen kan mij niet bekoren. (Uiteraard een persoonlijke mening)

    • Ik ben ook hevig bi petra en ben al blij als er eens wat gladde kutjes bij staan, want behaard is niet mijn ding, net als een pik dan mag het ook een gladde leuter zijn *removed*

    • Petra als je heel erg bi bent dan hou je toch van allebei. Dan zou je toch de helft moeten missen als het zo eenzijdig is als nu? Oke als je deels aan je trekken komt misschien minder maar het zou toch niet compleet moeten zijn. Tenminste dat lijkt mij.

  2. handig om van twee wallen te kunnen eten. ik ben eens geef die dames een aparte site. Een combi man met vrouw, een neukfoto ook. is leerzaam.
    ik prefereer liever een zwarte pruim, die ik af en toe mag koester dat een zwarte pik. deze reeks is mooi en daar gaat de mijne van steigeren. Alleen mijn vriendin heeft toegang of de buurvrouw.

  3. Denk dat er iemand genept is hiermee. Kijk dat mail adres eens mensen. Zou je zelf zo’n adres posten hier.

    Heeft Roosje iig wat te bekijken vandaag

  4. Roos en Eva hebben hiermee best een punt. Ik ben dan wel hetro, maar zie ook wel graag een lekkere lul. Daar mag dan ook een vrouw om of aan zitten. Of gewoon alleen staand. Niks mis mee…

  5. Mooie serie foto’s…. ik heb namens mijn vrouw het al vaker aan gegeven zei vind het erg jammer dat er geen tot weinig piemels zijn ook zei ziet hier graag meer in

  6. Beste Roos
    Ben het helemaal eens met jouw reactie. Het zou niet verkeerd zijn om wat vaker een combinatie te mogen bewonderen van naakte vrouwen met mannen of alleen hun stijve lul. Maar dan wel in zwart wit foto. En als jij je zelf zou mogen omschrijven welke dame van deze foto’s komt in de buurt van jouw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere volle vrouwen met grote tieten

Van sexy tot opwindende foto’s voor iedereen