in

Kijk onder het rokje bij vrouwen die geen slipje dragen

Kijk en geniet van verschillende kutjes door onder het rokje te kijken bij deze vrouwen

What do you think?

384 Points
Upvote Downvote

33 Comments

Leave a Reply
 1. wat een heerlijk dozen. mijn vriendin verleidt me wel eens, ongemerkt. heerlijk. ik kijk dan uit op een heerlijke donkere peos. zwarte lipjes en rood van binnen. En die zegt kom maar met je paal en kwak……

 2. Wat een geile serie weer. De laatste heeft zich goed vol laten spuiten bij nr. 12 Zou ik graag het kutje vol willen spuiten.

 3. Als ik vrouw zou zijn liep ik vandaag zonder slipje,
  Kunnen we 8 juni uit roepen tot slipjes loze vrouwendag, wie doet er mee van de dames en in welke omgeving te spotten. Hoor t graag. Xxx

   • Hilde veel plezier daar geil gevoel he als je daar loopt in je nakie zou wel is willen weten of je daar echt super geil van wordt en verlangt naar een lekkere vent die jou daar lekker ga verwennen grjohn

 4. heerlijk weer. poesjes moeten luchten na gebruik.die laatste heeft er meerdere gehad. ik heb nog wel zeep en een scheermes.

 5. De laatste wat heerlijk. Ze heeft per ongeluk iets te lang voorover gestaan. Er zijn meteen een aantal mannen overheen gegaan zo te zien. En dat vond ze niet erg. Wat druipt dat zaad lekker langs haar dijen.
  Wie wil er door mij gedekt worden, ik zit met een stijve vriend in mijn hand. Dames meldt je aub
  Anders moet het weer handmatig.

 6. Nou Hilde klinkt goed maar een nationale slipjesloze vrouwendag zit er niet in begrijp ik. Hoe jammer alleen de fantasie hierover is mooi, wat goed zou het zijn als we hiermee konden starten al is t kleinschalig. Wie doet ermee en waar laat het horen. Groet As

 7. Ooit een keer met 3 van de 5 meiden op de afdeling afgesproken zonder slipje te verschijnen.
  Hoe het kwam weet ik niet maar binnen de korste keer hadden diverse mannen hier lucht van gekregen.
  We hebben nog nooit zoveel vragen over het werk gekregen van die kerels. Slechts een enkeling vroeg of het waar was dat we zonder slipje zaten en of ze even mochten kijken. Er vielen ook opmerkelijk veel dingen op de grond. We hebben wel genoten van de belangstelling maar het was eenmalig. We zaten trouwens alle drie op een gegeven moment met een natte poes. Waar het kantoor is wil je weten? Achmea Apeldoorn.

  Wie wil alsnog prive even bij me kijken? Hihihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Amateur foto’s van naakte jonge meiden en rijpe vrouwen

Meiden laten hun kutjes close up bekijken