in

Onder het rokje kijken bij vrouwen die geen slipje dragen

Geniet van lekkere kutjes van vrouwen die slip loos rondlopen in het openbaar

What do you think?

433 Points
Upvote Downvote

14 Comments

Leave a Reply
 1. nou ik heb het geluk. mijn vriendin vind het spannend om dit soms te doen. Als we uit eten gaan fleurt ze met me, omdat we na afloop het vieren in bed. dan ben ik degene die haar poes mag zien. dit is heerlijk en uitdagend. En goed werkende poesjes moeten luchten.

 2. Ik let er altijd op als ik een vrouw met een mini rokje zie. Maar helaas nog nooit tegen gekomen. Lijkt me voor een vrouw erg spannend als je zonder slipje loopt en natuurlijk hoopt dat de mannen verlangend naar je kijken.
  Je loopt per slot van rekening niet voor niks met een naakte poes. Of niet soms dames?
  Nr. 1 vind ik een leuke meid spontaan en met een lekkere poes.

 3. Heee Jan, ik ben het met je eens qua dame op foto 1, heerlijke spontane dame, daarnaast vind ik de dame op foto 11 heerlijk ondeugend, daar hou ik wel van, naast haar heerlijke figuur.

  • He Eriks, ga jij bij iedere roltrap ook achter zo’n schatje naar boven, en maar kijken of je wat ziet. Regelmatig lekkere mini slipjes en stevige dijen, maar nog nooit een kaal kutje gezien. Nou deze serie biedt veel moois.
   Ben benieuwd naar de foto’s van morgen. Ik zit regelmatig te masturberen. Geniet van de foto’s

 4. Foto twee is veruit de foto met de mooiste en meest stijlvolle dame. En wat een heerlijk liefdesgrotje. Dat zou ik met liefde verwennen en vullen.

 5. Mmm,zo loop ik er ook vaak bij zonder bh en slipje. Dun rokje wat beetje omhoog waait geil de wind door me kutje.
  En Ja dan hopen dat Er een hand in komt he…
  Of die me shirt naar beneden trekt en me borsten pakt.
  Geile groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lekkere volle vrouwen met grote tieten en sexy rondingen

Amateur naaktfoto’s van meiden die jouw buurvrouw kunnen zijn