in

Genieten van blote tieten van mooie meiden

Geniet van verschillende soorten tieten van deze sexy meiden

What do you think?

465 Points
Upvote Downvote

53 Comments

Leave a Reply
  • Yep heb n tijd moeten zoeken,juffie,lol,
   Maar naar n tijde weet jen het wel microfoon gebruiken,heel simpel ,blote tieten roepen in de mic lol ha ha,maar heb ze nu hier opgeslagen,als je dat ingeeft kom je automatisch bij devlekkerste naaktkrant meinden alsook n paar twee cool bestukte meiden in gyphie ,yegen woordig doens ze dat alsof ,thsns zo kunje je ze instellen,als of ze je zelfs n…. liefs ralfxxx

    • Heyja beste meid ,die mijn text gelezen en beantwoord heeft ” HUID ‘” heb volkomen begrip ervoor ,dat je me attent maakt opbmijn nederlands,
     Nou twee punten.
     Ik heb ontzettend veel last de afgelopen tijd van mijn gsm ,alsmaar problemen ,daardoor maak ik afkortingen en ik ben als het op de nederlandse taal ,vooral schrijven op neer komt,ik ben een autodidact ,heb nooit op een nederlandse school gezeten ,al ben ik met 12 jaar ,door het van mijn vader hierheen grkomen,dat was eigentlijk tijdelijk zo bedoeld,geboren ben ik dirkt aan de nederlandse grens bij nijmegen in goch bij kleef ,ik heb de mavp op de afcent internationale school in brunssum afgemaakt ,alles was door mijn ouders zo geconcentreerd ,dat zij wilden, naar mijn 18 de ,ik weer terug zou moeten gaan,maar zoals je merkt en dat geheel is al heel lang geleden,dus ik ben er nog altijd heb nu mijn best in schrijven probeerd, mogmaals mijn gsm is gek aan t doen,het spijt me,toch hoop ik echter dat je me de autodidact gelooft,is echt zo,ik doe mijn leven lang al minstens drie talen , mijn moedertaal,duits dus,engels omdat ik amerikaanse en britse jo geren als vrienden had toen ik in mijn pubertijd was,maar desalniettemin,ben hier onder ruzie met familie blijven hangen onder niet al te beste omstandigheden,het spijt me,maar ik geen probleem met kritiek ,okidoki,ik hoop je hiermede genoeg te hebben informeerd over mijn toestand gramatisch ,trouwens in het duits was het niet veel beter,over de grammatiek ,that it,lieve gulle groet ralf

 1. 8 , 10, 12 en 13 Dat zijn mijn favorieten. Ik hou van volle zware borsten die lekker boven je hangen en tijdens het neuken op en neer deinen. No. 13 mag vanavond langs komen.

 2. Wat een lekkere volle met flinke borsten voorziene dame is no. 12
  Stevige dijen waar ik graag eens tussen wil liggen. En dan die volle borsten in je handen.
  De overige meiden zijn zonder uitzondering heerlijk om te zien, maar voor mij 12

 3. Mooie borsten! Gelukkig geen vieze stinkende poesjes…. ruikt hier al vies genoeg in Venetië…

  Groeten Rukker Robin

 4. Vanaf mijn strandbedje op Zakynthos kijk ik met tevredenheid naar deze serie. Hier op het strand zie ik toch maar vooral matig gevulde cupjes. Bij de naaktkrant doen ze dat beter.

  X kusje

 5. Zo, no 1 heeft opwindende borsten. Zo te zien silicone,erg rond en strak. Of vergis ik me ? Wie heeft er verstand van.
  Wel lekkere stijve tepels. Wil ze graag verwennen.

 6. Ik heb ook kleine stevige borsten waar ik net als Patricia trots op ben, zou dan ook graag hier meer van zien. Lijkt nu dat alleen big dozen hip is.

 7. Samen met Hassino word ik helemaal geil. Goed geschapen dames zijn voor ons zelfs geen partij. Of denkt één van de dames hier dat ze ons aan kunnen?

 8. Heren voor de zoveelste keer. Ik stuur geen foto’s naar wildvreemde mensen die mij wel even zullen beoordelen. En ik zit al helemaal niet te wachten op een mailbox vol met piemels.

  • Het is en blijft een feit dat een vrouw in meer of mindere mate veroverd dient te worden. Zo zit dat in onze genen. Maar er moet wel een deurtje open zijn waaruit een man kan konkluderen òf een voruw veroverd wil worden.

 9. Wat is dat toch met die mannen die, als een vrouw een reactie plaatst, gelijk reageren met Laat eens zien? Wil je me foto’s mailen? Daten? Neuken?? Serieus mannen vd naaktkrant, zijn jullie zo wanhopig dat je je verlaagt tot dit soort teksten? Loop je dat op straat ook te roepen als je een mooie vrouw ziet? Dit gaat echt niet werken. En diegene die wel wat sturen zijn vast en zeker mannen die zich voordoen als…..
  Toon eens wat meer respect.

  • Op zich niets mis mee om een keer goed gepakt te worden hoor. Maar dan zou ik toch wel een soort van versierd moeten worden. En niet een fotootje van je lul sturen in de hoop dat ik daar geil van wordt . Maar een leuke one nicht stand met iemand die daar zijn best voor heeft gedaan is zeker wel aan mij bestemd

 10. Voor mij zou hetzelfde gelden, zei het niet dat ik gelukkig getrouwd ben en geen behoefte heb aan ONS. Maar kijken en een beetje flirten moet kunnen. Gelukkig is mijn wederhelft daar niet moeilijk in. Ik mag buiten honger krijgen, als ik thuis maar kom eten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lekkere rijpe vrouwen en milfs geven zich bloot

Deze vrouwen liggen er klaar voor!