in

Sex gifs van geile meiden en milfs met een lekker nat kutje

Geniet van deze gifs waarop meiden zich op verschillende manieren laten neuken

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

 

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

sex gif

What do you think?

515 Points
Upvote Downvote

45 Comments

Leave a Reply
    • Wees een schaap en laat je met een giftig gentherapie in spuiten. Voor een virus dat maar 0,08% dodelijk is en dan veral bij mensen boven de 80 jaar.

     • Xx blijf jij maar een domme ezel tot je je ook eens aan die steen (corona) stoot.

     • Gemiddeld aan de griep gaan er 8000 dood elke jaar in het zo genaamde Corona jaar wat dus gewoon griep is gingen en nog minder dood. Alles wat nu dood gaat is geprikt of ligt op de ic . Maar als jullie je prik willen halen , ga je gang

    • Pijltje. Ben jij echt zo dom schaap ?? Maar weet je laat jij je lekker als test persoon gebruiken met dat gentherapie .
     En neem jij lekker nog je 2 en 3 en 4 prikje, neem die van mij ook maar als dat je blij maakt. Voor een virus waar maar 0,08% kans maak om aan dood te gaan

     • Volgens mij ben je niet goed bij je hoofd. 19.000.000 mensen waarvan er 0,08 % sterven tijdens deze pandemie
      Dat is volgens het sommetje 15,2 mensen. Nou zijn deze al ruimschoots in ons dorp gevallen. Dus is er verder in Nederland niets gebeurd toch. Dommerik

     • Anoniem is niet zo goed in rekenen en daarom laat hij/zij zich ook vaccineren! Past goed bij onze superieuren, die alles bedenken.

     • dit was een voorzetje want daar horen nog 2 nullen achter en de komma is een punt. Zodat je 15.200 doden krijgt ipv de geopperde 8000. Bijna dubbel zoveel. En dat zijn er genoeg om je verstand te gebruiken en niet kunt ontkennen dat je ziek in je hoofd bent om je niet te laten vaccineren. In ons dorp is er zelfs een sportieve jongen van 21 aan dood gegaan. Dus zou het voor jullie “eigenwijze” misschien wel goed zijn dat jij ook een keertje besmet raakt (niet dood maar lekker ziek is voldoende)

     • Kunnen jullie je niet gewoon bezig houden waar deze site voor gemaakt is… kijk gewoon naar piemels en poezen en laat ieder zijn mening wat betreft C…. voor zich houden. Het houdt iedereen al 1,5 jaar bezig en we worden er , blijkbaar, allemaal chagrijnig van.

     • En O ja ik heb nog nooit zoveel mensen gezien gezoend in cojona tijd en ben al meer dan 2 jaar niet ziek geweest zelfs geen verkoudheid en weet je hoe ze dat noemen een goeie weerstand Jongen mensen en gezonden mensen worden niet ziek van dit laat staan dat ze er dood aan gaan. Ouwe mensen met onderliggengebreken en zwakke mensen kunnen er ziek van worden of dood aan gaan

     • Yoka dat kom goed uit want dat heb ik ook bij de meeste van deze domme schapen hier plantje als je blieft niet voort.
      We zouden juist meer mensen zoals mij moeten zijn die niet overzich heen laten lopen en op komen vóór der rechten en vrijheden. En niet blind hun zogenaamde overheid propaganda volgen.

   • Zo simpel ben je nu al 8000 doden is per seizoen en een seizoen is van okt tot maart. Alleen nu zijn ze blijven door tellen al 18 maanden lang ja dan kom je wel op 16000 uit.
    En een jongen van 22 tuurlijk zeker weer een kennis van een kennis van een kennis. Als iemand een auto ongeluk had en dood was en die werd Posetief getest dan was het ook een Corona doden. Ik ken meer mensen die nu doden en zieken en bij werkingen van die gif prik dan ik Corona zieken kent. Wees maar bang , dom en blind. En blijf veral je tv’tje vertrouwen want is het niet op tv geweest dan is het niet waar. ( de hele media is in handen van onze overheid)

     • Haha maak je om mii maar geen zorgen hoor. Het is net als dat nr van doe maar. Een nacht alleen

     • Ook voor jou raman geld Bewezen: ‘Taalverbeteraars zijn onprettige mensen’
      En fuck you ook met je stem recht tering kneus
      Denk dat jij nooit veder dan je pctje in je kut leven ben gekomen.
      En zo lang je er op reageert , kan je het toch lezen eikel.
      Dus kom met iets beters dan dit of hou gewoon je bek dicht

     • Nou XX voor iemand die zich nooit eerder gemeld heeft op deze site, ben je nogal grof, explosief en agressief. Geen idee wat je zo frustreert, ik hoop van harte dat je tijdens je ‘geweldige’ sexleven altijd condooms of andere anticonceptie zult gebruiken en niet voor nageslacht zorgt (ben je een vrouw of man?) Dat zou een opluchting zijn.

    • Je redenaties en opvattingen zijn krom, maar je grammatica is tenenkrommend. Gebruik die een nacht alleen svp voor wat bijles Nederlands, spelling en grammatica.

     En nu, tijd voor kutjes ipv gekut.

     • Bewezen: ‘Taalverbeteraars zijn onprettige mensen’
      Helaas heb je deze mensen er altijd bij zitten en das meestal als ze het niet meer weten dan gaan ze met dit soort dingen komen
      Deze mensen willen ook niet de waarheid horen

      Daarom Jef fuck you

     • Helaas zul jij ook het stemrecht hebben XX, of niet? Laten we hopen dat je het niet gebruikt. Ik ben het eens met Jeffrey; let eens op leestekens en grammatica, dat maakt je verhaal, hoe vreemd ook, wat leesbaarder en geloofwaardiger. Maar genoeg gezeik, het is een sexsite dus laat je commentaar daar maar over gaan. Wellicht heb je ons dan nog iets te leren.

 1. Geile serie gif’s, heerlijk. Zoals no.5 die stijve pik ligt te likken. In gedachte voel ik mijn lul al in haar warme mondje verdwijnen en door haar worden gepijpt. Nog even rukken en ik zit hier al klaar te komen.

  8 en 9 mogen er ook best wezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volle vrouwen met grote tieten en sexy curves

Vrouwen met een lekker behaard kutje