in

Lekkere behaarde kutjes van jonge meiden en milfs

Blote vrouwen bieden hun behaarde kutjes aan

What do you think?

328 Points
Upvote Downvote

27 Comments

Leave a Reply
 1. niet helemaal mijn ding als ik bef wil ik geen mond vol haar dus het moet minimaal getremd zijn zo als de dames van foto,s 2 ,11 en 13

 2. Dame 4 en de laatste zijn geil aan het wachten om een stijve in hun kut te steken. Heb ze naast elkaar op groot scherm gezet en ga mij nu suf masturberen.

 3. Deze behaarde dames is niet zo mijn ding. Zie het liever geschoren. Tijdens het beffen dat haar in mijn mond, nou liever niet. Maar goed, no 1 daar wil ik dan toch nog wel overheen. En no.5 lekker vanachteren.
  Mijn voorkeur gaat toch uit naar lekkere grote tieten en kale natte kutjes.

 4. Ik vraag me af wie er onder de naam “roos van Deventer “ doorgaat…..
  Allemaal verschillende foto’s doorgekregen…(niet van 1vrouw..) dat is dan wel weer grappig….
  Iemand anders dezelfde ervaring??

  • Hallo P. Ja ik heb een geweldige ervaring met Roos gehad. Een paar maanden geleden hebben we enkele weken geile mailtjes, foto’s en video’s uitgewisseld. Het was heel opwindend, spannend. Ik keek de hele dag uit naar weer een nieuwe mail van Roos. Jammer dat het is gestopt. Het was heerlijk spannend en geil.

  • Jazeker, Roos is een man, een oude bekende van de Naaktkrant. Hij heeft wel leuke foto’s. Eigenlijk wel een prima vent, je moet alleen geen illusies hebben…..

   • Heb ook dezelfde ervaring. Heb geruime tijd met hem/haar gemaild. Mooie foto’s en altijd een heerlijk verhaaltje erbij. Of het een vrouw of man is, is niet duidelijk geworden.
    Als ik om een afspraak vroeg werd er omheen gedraaid. Maar wel op een leuke lekkere manier. Ik bleef schrijven en ook foto’s sturen.
    Er is in ieder geval een schrijver/schrijfster aan verloren gegaan.
    Hoor en zie niks meer. Een beetje jammer.
    Zolang je er maar niks van verwacht is het leuk. Ik heb me zeker vermaakt.

    • Ik vergat nog te zeggen dat hij foto’s heeft gestuurd waar een jonge vrouw herkenbaar op staat. Het is zeer de vraag of die vrouw daar in toestemt. Ik heb ze gewist….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Even genieten van blote tieten van mooie meiden

Meiden bieden hun kutjes van close up aan