in

Sexy en opwindende foto’s voor iedereen

Geniet van de sexy en opwindende manier waarop deze vrouwen zich bloot geven

What do you think?

355 Points
Upvote Downvote

27 Comments

Leave a Reply
 1. Dat kikvors perspectief van foto 9 daar droom ik al jaren van! Foto14 zou natuurlijk ook een mooie oefening zijn voor mijn vrouw

 2. Het meisje van foto 7 kijkt wel erg benauwd naar die stijve pik. Mooie paal trouwens. Genieten de vrouwen onder ons van deze foto ? Die twee op 13 zijn ook lekker met elkaar bezig. Verder vandaag weinig grote borsten waar ik nou eenmaal gek op ben.

 3. De eerste, wat een schoonheid is dat. Ze kijkt ons verleidelijk aan. Heeft mooi gevormde strakke borsten.
  Ze laat eigenlijk weinig zien, maar toch word ik er geil van.

  14 wordt flink opgerekt door die zwarte paal en is al flink nat. Op deze foto maar rukken vandaag.

 4. Foto 7 lijkt wat op de mijne, foto 9 wil ik ook wel, met 2 mannen mijn vrouw plezieren en ze mag gerust een paal binnen krijgen zoals de laatste foto

 5. Tom, wat vindt je vrouw van dit idee. Staat ze er ook voor open, wil ze wel door 2 mannen gepaald worden?
  Ik kom je vrouw graag rustig en langzaam verwennen. Standje 69 en jij haar van achteren nemen.
  Rustig opbouwen tot we alle drie komen. Laat maar weten of ze dit ook wil

   • Jammer, maar dan wordt het nooit wat. Je vrouw moet het als 1e ook willen. Wij mannen moeten maar rustig afwachten. De vrouwen bepalen het moment en wat er mag gebeuren. Laat maar weten wanneer ze wil

    • Ik heb et haar verteld, zei ze tegen mij, ben je gek ofzo… nu weet ze wel dat ik dit wil, misschien begint ze er zelf over te fantaseren?

  • Ook wel een beetje logisch he? Zodra een vrouw reageert
   Is het gelijk door 30 mannen: hee zin om een dikke pik in je kut te krijgen? Mag ik je in je mond spuiten? Wil je afspreken? Wil je een foto sturen? Vind t niet zo gek. Wees wat respectvoller en dan blijven ze misschien wat langer hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lekkere naakte rijpe vrouwen en milfs

Vrouwen koelen even af onder de douche