in

Naakte volle vrouwen met dikke tieten en sexy rondingen

Geniet van de dikke tieten en sexy curves van deze naakte vrouwen

What do you think?

745 Points
Upvote Downvote

39 Comments

Leave a Reply
 1. Knor knor

  Heb laatst een paar maanden geneukt met iemand met zulke grote tieten, dat was niet per se mooi of lekker hoor. Gelukkig was zij niet zo vadsig als deze allemaal. Maar goed. Sommige mannen geilen op alles met een kut zolang het hart maar klopt.

 2. Ik heb enkel nog maar geneukt met fotomodellen,vraag me dus af of ik mijn 24 cm er bij zo een dikzak tot het einde in krijg gestampt. (Geen verzoeken sturen dikkerst want er zijn nog wachtende voor U)

  • Hé stoere, alsof je ‘fotomodellen’ allemaal op 24 cm zitten te wachten. Alsof jij alleen maar mooie vrouwen in bed krijgt. Alsof jij überhaupt veel sex hebt met zo’n instelling. Alsof jij 24cm hebt……

  • Hey knapste gast. Wist je dat Ron Jeremy de grootste had en wel 24 cm.
   Heb jij dus ook de grootste van de wereld.????? Snoever………………

 3. Allemachtig wat een mega tieten. Hoe kan het zo groeien. SUPER. Daar wil graag mijn stijve paal eens tussen stoppen en over die borsten klaarkomen. Als ik moet kiezen uit deze schoonheden, nou vooruit 2, 5 en 7. Ze mogen vanavond bij me in bed stappen. Niets ten nadele van de andere dames, ze mogen er ook zijn.

 4. Voor mij als borstenman is deze serie het einde. Wat een geweldige borsten. Dame 1, 2, 5 en 7 Daar kan ik in verdrinken. Met deze tieten ben ik vandaag wel even mee bezig.

 5. Vroeger kon ik als pubermeisje heel jaloers worden op de (grotere) borsten van anderen. Heel wreed dat vooral de jongens alleen maar ogen hebben voor ’tieten’ en de ‘platte meisjes’ niet meetellen. Inmiddels ben ik tevreden met mijn bescheiden borsten en ben ik vooral blij dat ik verder lekker slank ben en niet zo mollig als de dames op deze foto’s. Om nog maar te zwijgen over het gewicht van die borsten die ze elke dag mee moeten slepen…..

 6. Klopt het dat vrouwen met grote borsten geiler dan slanke vrouwen zijn?
  Allebei mogen me mailen voor een (pay)date maar vroeg me af
  *removed*

 7. 1, 2 en 7. Wat een super tieten. Sat zal maar bovenop je zitten en met die heerlijke memmen over je mond heen en weer glijden. Wat een genot moet dat zijn.

 8. Hoi, hier ben ik, Peter de Lange, wéér opnieuw om te laten merken dat mijn voorkeuren liggen bij vrouwen met enorme grote borsten en lekker veel schaamhaar . Ik ben zelf gehandicapt en ben één dwarslaesie patiënt. Ik heb een enorme behoefte naar een erotische avontuur. Al is het maar voor een aantal uurtjes. Wie wil mij daarbij helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Amateur foto’s van blote vrouwen die jouw buurvrouw kunnen zijn

Vrouwen bieden hun billen en kutjes van achter aan