in

Vrouwen met een lekker behaard kutje

Geniet van de verschillende soorten behaarde kutjes van deze blote vrouwen

What do you think?

432 Points
Upvote Downvote

26 Comments

Leave a Reply
 1. Indien mooi en netjes getrimd is beetje haar prima. Maar niet teveel !! Mijn vrouwtje.heeft in de winter niet altijd zin om wekelijks te scheren.. Maar ze wil heel graag gelikt worden, dus weet ze: op tijd snoeien! Ik ga niet beffen in een bos..!

 2. Ik vind behaarde kutjes geil als ze netjes onderhouden zijn of niet te veel haar. Voor mij zijn de meisjes 2, 5, 8,9 en 12 echte toppers. Lekker likken en volstoten..

 3. Als dame 1 dexrest doet vergeten is het wel een heel fijn plaatje. Wat een lekker kutje om een lekker in tekeer te gaan

 4. Ben ook geen fan van al die wildgroei! Maar zoals die laatste een volle lading heeft ontvangen in haar poesje en nu aan het werk is voor nog een lading in haar mond! Dat is wel erg geil!

 5. De onzin van scheren doe ik ook al enige jaren niet meer. Behaard vind ik ook veel sexiër staan krijg ook een vochtige poes bij deze foto’s. Zijn er hier jongens tot 20 jaar die een ongeschoren blonde poes van 39jr willen vullen?
  Leuke bi vrouw is ook welkom.

 6. Hoi hier ben ik weer: Peter de Lange vindt foto nr 10 de absolute topper. Het is het einde om eens uren lekker samen te zijn om heerlijk en eerlijk klaar te komen. Ze heeft een paar grote borsten en lekker veel schaamhaar. In mijn fantasie ben ikzelf heerlijk tussen haar borsten klaar gekomen , maar ja, ik ben gehandicapt en zit in mijn rolstoel omdat ik een dwarslaesie patiënt ben.( snik) en ik heb wel zo’n zin in SEX met een vrouw naar mijn wensen.
  Groetjes Péter.

 7. Mandy als jij hier tussen gestaan had met een lekkere foto van je behaarde kutje dan was dat de mooiste en geilste foto

 8. En ik heb er echt heel veel zin in om lekker aan jou poesje likken en dat je boven op mijn mond komt zitten en dat ik met mijn tong diep in je gaat

 9. Mooie vrouwen, maar haren op de kut is wat mij betreft een ‘no go’ tenzij een heel klein streepje of driehoekje kort geschoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naakte volle vrouwen met dikke tieten en sexy curves

Vrouwen gaan met de billen bloot en bieden hun kutje van achter aan