in

Kijke onder het rokje bij vrouwen die geen slipje dragen

Bekijk de lekkere kutjes van deze vrouwen die geen slipje dragen onder hun rokje

What do you think?

398 Points
Upvote Downvote

24 Comments

Leave a Reply
 1. De eerste heeft mooi hangende lippen net als ik en ik loop veel sliploos hoor, zijn er jongens uit Oost-Vlaanderen die graag eens op een avond komen kijken en voelen ook natuurlijk bij een slanke MILF van 48. *removed*

 2. Lekkere kutjes strakke kutjes, vooral 11 en 12. Kom dit nooit tegen. Mag ik mijn paal in deze poesjes steken.
  Helaas geen borsten vandaag. Deze dames hadden hun topje toch wel kunnen uittrekken

 3. Wat een heerlijk nat gleufje staat er op die trap. Ik zou die trap beklimmen en dan mijn grote neus er even lekker in schuiven en een paar keer diep insnuiven. Wat een fijn begin van het weekend weer jongens.

 4. Jaaaaaa ik wil samen met “TuinmanBob” die trap wel even vasthouden. Wat een lekker nauw kutje heeft ze. En dan dat strakke kontje van haar. Daar krijgt iedere vent toch een stijve van. Kijkend naar deze schoonheid mezelf maar van mijn erectie afhelpen.

 5. Ja hoor, hoe verzin je het. Met naaldhakken op een trap gaan staan. En dan ook nog zonder slipje aan.
  Alle mannen stormen op je af om je te helpen. Is het niet met de trap vasthouden dan wel om je kutje te vullen.
  Wat een lekker geil ding en wat een super strak kutje. Ik voel het al om me paal knellen. Nog even en ik kom.
  Wat voor tieten zou ze trouwens hebben.

 6. Mijn vrouw deed dit eens in de wagen, kleedje omhoog, slipje af en benen open, vond ik wel geil, weten dat ze gezien kon worden, en zeker door truckers

  • Ik doe dat ook wel eens. Spannend !! Zeker als je een trucker passeert en hij naar binnen kijkt. Ik show mijn ebony poes dan aan hem. Ze laten dan vaak hun tel.no zien. Ik mijn mail adres : *removed*

   • Ben wel benieuwd naar jouw ebonypoes. In de langdurige mailwisseling tussen jou en mij had ik niet de idee dat je ebony was.
    Mocht je echt zo’n poes hebben dan mail je maar.

    *removed*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere naakte volle vrouwen met grote tieten

Even lekker genieten van blote tieten