in

Vrouwen met een lekker behaard kutje

Geniet van verschillende soorten behaarde kutjes van deze vrouwen

What do you think?

376 Points
Upvote Downvote

23 Comments

Leave a Reply
 1. Niet zo zeer mijn ding. Ik geef de voorkeur aan mooi geschoren kutjes. Maar er zijn genoeg mannen die dit geweldig vinden. Morgen ben ik weer aan de beurt. Geschoren en flinke tieten

 2. Ik ben altijd blij als vrouwen hun benen spreiden zonder slipje aan, maar als borstenliefhebber blijf ik hier wat op mijn honger. Maar toch, mijn favo’s in deze reeks : nr 3 en 4 : als je schaamhaar laat staan, geef me dan maar een volle bos !

 3. de dame van foto 5 heeft tenminste het lef om zonder slipje op straat te lopen en het dan nog te laten zien. En het kutje zelf is dan ook nog mooi geschoren.
  Met dit warme weer zouden meer vrouwen sliploos mogen rond lopen. En niet aleen als het warm is. Het is blijkbaar ook veel gezonder om zonder slipje rond te lopen. Al willen veel vrouwen dat niet geweten hebben.
  In Lochristie, Destelbergen en Wetteren (plaatsen waar ik regelmatig kom) ben ik ze toch nog niet tegen gekomen dames die zonder slipje rondlopen op straat.

 4. Ik ben blij dat ik de laatste jaren vast stel in de sauna dat veel vrouwen hun behaard kutje laten staan..
  Vind ik super geil .
  Wel verzorgt he .

  • Ik merk net het omgekeerde, bij mij is het ook spekglad en dan is het pas leuk je benen in de sauna te spreiden als er een geile vent zit te kijken

   • En jij dan maar kijken naar zijn stijve en hem opgeilen door je poes te strelen en je borsten naar voren te steken.
    Wat ben je een geile donder

 5. Ben geen liefhebber van behaarde poesjes. Maar voor hen die hier van houden is het genieten.
  Ook weinig borsten vandaag.

  Dame 11 maakt het een beetje goed.
  Ze ligt erbij als of ze zegt “kom maar mannen, pak me maar. Ik ben er klaar voor”

 6. Ik hou van venten met een volle bos schaamhaar. Een stijve pik, de man die klaar is gekomen en zijn nectar heeft geloosd op zijn bos. En dan komt die vent bij mij, hij heeft de volle geur van zaad. Lust krijg ik hiervan, ik duw mijn neus in zijn bos en verkracht zijn schacht. Hij sluit opnieuw, ik lik zijn nectar op.

 7. @ zulma Ik begrijp je volkomen………… ben 71 en kan nog lozen…….zaad geurt niet maar is het zweet van de lust……….Heerlijk om uit te likken………….

  Precies zoals de vrouw geniet NA het vullen van de grot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lekkere naakte milfs en rijpe vrouwen

Hi, ik ben een sexy blonde biseksuele meid