in

Exotische ebony vrouwen geven zich bloot

Geniet van de lekkere tieten en kutjes van deze sexy ebony vrouwen

What do you think?

426 Points
Upvote Downvote

39 Comments

Leave a Reply
  1. Beschamende reactie Frans die getuigt van heel weinig respect. U verwijderd en blokkeren is zou eigenlijk de enige juiste reactie van Naaktkrant .

  2. Wat een heerlijk foto’s Once you go black you never go back. ik kruip nog even op zondagmorgen tegen mijn donkere lieverd aan. Frans kunnen we je aanklagen omwille van discriminerende opmerkingen. je gaat te ver. Een nietsnut in de maatschappij maakt zulke opmerkingen. Want daarvoor zijn dit wellicht een bedreiging.

  3. Donkere vrouwen zijn niet mijn ding, is gewoon kwestie van smaak. Maar je kan het in ieder gevak respectvol brengen Frans!

  4. Er gaat niets boven donkere dames. Ze zijn veel beter dan die blanke in bed.. ik wiil ze allemaal wiel. Mijn pik is weer stijf

    • Ik moet zeggen Jan ik heb al enorm veel vrouwen in bed gehad maar denk toch dat de Belgische vrouwen het geilste zijn,is het nu omdat ze gek zijn van mijn zwarte neukstaaf maar ze hebben wel iets

        • Hoi Y,
          Ik heb een hele lekkere witte neukstaaf met een iets bruin gekleurd lijf van mijn vakantie!
          Heb je interesse om met mijn neukstaaf kennis te maken?
          Je krijgt er zeker weten geen spijt van want hij gaat lekker lang mee!
          *removed*

  5. Wat een top top top serie, heerlijke dames, vooral nr. 1, 10 en 11 zijn mijn favorieten.
    Wat Frans betreft, ik weet niet wat jij elke dag doet, dat zal wel niet veel zijn, maar je opmerking is beschamend, ontfatsoenlijk en discrimenerend. Heeeeel jammer dat dat soort opmerkingen niet eerder eruit worden gefilterd.

  6. Mmhh, wat een heerlijke meiden. Lekker likken aan die kutjes en dan m’n witte stengel erin en volpompen. Nr 1 is een topper voor mij.

  7. Wat een pareltje is no. 1 Wat een paar lekkere borsten en dan dat naar een stijve verlangende kutje dat ze aanbiedt. Trouwens foto 4 is erg mooi, lekker zoals ze haar borsten showd.
    Aan de stomme opmerking van Frans wil ik geen woorden aan vuil maken. Achterlijk.

  8. Donkere en Arabische ( een tip voor jou Vinnie) vrouwen vind ik persoonlijk het lekkerste wat er is.
    Als vrouwen interesse hebben om leuke foto’s van hen te delen mag je ze steeds sturen naar *removed*

  9. Zwaar opgewonden van deze foto’s… zeg maar supergeil… zou graag eens zo’n getinte dame verwennen… eerst een massage…. Licht erotisch…
    Dan een lange partij 69-en en de dame lekker laten klaarkomen terwijl ze m’n harde staaf in haar mond heeft… daarna lekker van achter nemen..
    lekker diep naar binnen stoten.. sterretje plagend met m’n duim… en klaarkomen op haar openstaande lipjes, en snel de rest diep in die natte spleet… en nu ga ik spelen….
    Zo geillll
    *removed*

    • Als je er eenmaal onder ligt zul je wel anders piepen. Helaas voor jou heeft ze meer aan man met een lekkere pik. Dus zal je het nooit meemaken.

  10. nr 6 moet je met je harde EIKEL tegen deze puistjes , pukkels boven en rond haar mollige kutwanden eens voorzichtig langs glijden , rond duwen en zo zijn kopje nu en dan in uit in uit juist tot aan het rood roze kutvlees duwen…….. om en om haar mooie borstjes likken en zuigen……de ballen gaan tekeer gaan in je zak …laat HEM maar eerst langzaam aftrekken mmmmm hij spuit rondom zich geen , maar liefst de laatste schokken op haar rood paarsachtige tong ,ze nijpt zo hard in je lul dat het een week duurt voor er terug gevoel is zijn er die bijna klaar komen laat het me weten ik zie graag het witte sap uit het spleetje spuiten rukken maar denk ook eens aan nr 7 haar grote bruine tepelrondingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kijk onder het rokje bij vrouwen die geen slipje dragen

Vrouwen bieden hun lekkere billen en kutjes van achter aan