in

Naakte rijpe vrouwen en milfs die jouw buurvrouw kunnen zijn

Geniet van de lekkere rijpe kutjes en tieten van deze oudere vrouwen en milfs

What do you think?

366 Points
Upvote Downvote

147 Comments

Leave a Reply
  1. Als 51 jarige MILF die heel vaak in sauna’s te vinden is merk ik toch dat mijn leeftijdsgenoten voor 95% een kale doos hebben

      • Netjes getrimd en keurig onderhouden. Zo hoort het. Doe ik zelf ook en ik doe het met mannen en vrouwen. Kapsel daar beneden niet naar mijn zin. Dan gaat het feest niet door. O No

      • Ben wel benieuwd of mannen nou het liefst een kaal kutje hebben, een net getrimd kutje, of echt gewoon haar op de doos..
        Ik ben bi heb zowel een mannelijke als vrouwelijken partner waar ik seks mee heb. Heel soms doen we het in een trio. Wij houden alle 3 van geschoren, vinden we mooier en frisser.

        • Netjes bijgewerkt streepje, driehoekje of ander model is mooi, getrimd of helemaal kaal, prima. De volledige totaal niet bijgewerkte haardos heeft niet mijn voorkeur.

          • Getrimd of een streepje is mooi. Helemaal kaal is ook goed. Absoluut geen bos haar. Ik zelf ben kaal.

        • Geef mij maar een kale poes, of desnoods met een streepje, maar meer niet. Het is imo schoner, voelt lekkerder, vooral als de vrouw goed nat is, glijd lekker. En vooral met likken, waar ik graag veel tijd in steek, scheelt het dat je niet steeds haartjes in je mond krijgt. Maar s het een oerwoud daar beneden? Dan houd t voor mij ook op. Ben zelf ook altijd goed glad.

        • Allereest: Wat een prachtige vrouwen!
          @Annemarie Er is denk ik geen algemene voorkeur. Smaken verschillen, ook op dit vlak. Ik vind zelf een beetje haar niet erg, maar zeker geen wildgroei. Verder denk ik dat als je fan bent van orale bevrediging, maak je de beste kans met een kale poes .

        • Hoi Annemarie, zelf vind ik een kaal kutje het mooist en het prettigst…… 🙂
          Aangezien ikzelf ook kale penis hebt is het gevoel bij de daad gevoeliger en opwindender…….. 😉
          Ik vind het er ook geiler uitzien…….. 🙂

        • @ Annemarie, ik hou persoonlijk van gladgeschoren. Persoonlijk is bij mij ook alles gladgeschoren. Ik vind dat als men het zelf het liefst kaal heeft bij een vrouw men dan ook zelf de moeite moet doen.
          Mag ik voor dit onderwerp nog een opmerking maken. Sommige dames en heren houden niet van intiem schren omdat het volgens sommigen een nut bedoeling heeft. Dat is hun volste recht. Ik (ver)oordeel niet en niemand. Maar, vooral dames, scheren dan wel hun oksels en daar heeft de beharing het zelfde doel. En daar gebruiken we dan ook nog deo om de eigen fermonen te maskeren of zweetgeurtjes te maskeren.
          Ook lopen de dames met dit warme weer veelal met een topje om het transpireren onder de oksels te beperken en hebben ze soms nog een flesje deo in de auto om nog eens onder de oksels te kunnen spuiten maar de de derde oksel (schaamstreek) is wel veelal goed bedekt met een slip en daarover dan soms nog een short of broek.

  2. Zou zo ook wel eens gefotografeerd willen worden met mijn tieten bloot en mijn benen open zodat mijn kut goed zichtbaar is.

  3. @Annemarie Persoonlijk ga ik voor een kale kut . Maar ik hoor de dames hier niet of zij ook liever een kale lul hebben. Laat het mij weten.

  4. Mooie rijpe vrouwen. De mooiste zijn 2 en 10. Hebben flinke borsten, mag van mij nog wel groter.
    En wat de kutjes betreft, zie ik ze het liefste volledig geschoren. Bij het beffen dan geen haren in mijn mond en ik kan het gleufje lekker likken. Mooi getrimt in een driehoekje of klein streepje mag ook.
    Ik zelf heb mijn paal en ballen kaal

  5. Lijkt wel of die laatste Griekse Yoghurt lekt. Ik heb er cruesli in dat smaakt lekkerder dan die van haar denk ik. Evengoed zou ik haar wel goed afraggen als een echte ervaren rijpe slet. Of samen een beschuitje eten…kan ook nog natuurlijk.

  6. Mooi rijp spul. 8 en 12 daar wil ik met liefde een keer overheen en die kutjes vol met sperma spuiten.
    Mijn voorkeur gaat uit naar kale kutjes. Mijn pik en ballen zijn ook kaal.

  7. Zo, nummer twee is wel heerlijk zeg.
    Kom maar langs, of zal ik zelf verse room komen brengen.
    Hoeft ze enkel nog te kloppen.

  8. Mijn voorkeur gaat uit naar een geschoren of getrimd kutje. Zelf hou ik die piemel van mij ook goed bij. Vind ik ook gewoon geil , lekker geschoren

  9. Oe.. nurse wat een geile praat op deze vroege morgen. Krijg r een dikke piemel van . Mijn tepeltjes zijn behoorlijk gevoelig van al dat geknipt erin.
    90 D , lekker om mee te spelen en om op en neer te zien gaan….

  10. Mooie rijpe vrouwen allemaal maar persoonlijk zou ik de dame op de een na laatste foto wel eens willen verwennen , mooie lingerie en een lekker behaarde kut , heerlijk vrouwtje .

  11. @Nurse, door je geile praatjes lig ik hier precies met een stijve! Ben wel benieuwd naar je lekkere dikke stijve tegels op de mooie grote borsten. Lekker trekken op je tegels. *removed*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij me van voren of van achter nemen?

Vrouwen bieden hun kutjes van close up aan